aric 03.12.03, 08:53 Cała czarna z chromowanymi zderzakami i alufelgami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Ale byś umoczył... 03.12.03, 09:22 A gdyby tak, pojechać z Nataszą do Wołgogradu?? Ciekawe czy można tam jeszcze spotkac Stalowego Lina. Eh, wołga, wołga... Odpowiedz Link
maginiak Natasza 03.12.03, 08:57 Prosto zza Wołgi. Biała. Zderzaki 75D. Jeszcze nie chromowane. Odpowiedz Link
aric Re: Wołga 03.12.03, 10:41 Wokół doków kręcił sie sokół. Podjechała czarna wołga i sokoła mlask opona radialną 195/60/15R... Ech sokoły, strzeżcie sie, wołgi szkodzą. Odpowiedz Link
zsazsa A wiecie co powiedział Wołg do Zajaca? 03.12.03, 11:13 (Kiedy Wołgą jechał Wołg a Zajac jechał moskwiczem?) Powiedział: - Odpowiedz Link
zsazsa NO SPAMsibo Wam wolgsze za priedostierieżienie... 05.12.03, 18:50 ...nu wot, etowo emotikona, szto jewo szprota napisała: > !;p/nt ja ni w zub za zub nie panimaju. Odpowiedz Link
szprota Dwóch emotikonów w skafandrach próżniowych 06.12.03, 15:28 A i zasadniczo jeden, o taki :p. Że niby Szprocia ozorek wystawia z nabytą w pocie czoła złośliwością defaultową. a /nt, no bo co, nikakogo tieksta nie dała kromie sygnaturkie. Odpowiedz Link
aard Hehe, a ja coś wołgiem! :-) 05.12.03, 12:46 Właściwie to się domyślam, ale jestem prawie pe-wiem :-) Odpowiedz Link
maginiak Chyba się nie wołga, bo wiesz nie ty jeden...:-) 05.12.03, 13:18 Ja jestem całkiem peWNa, od daWNa. Odpowiedz Link
zsazsa Ale o co chodzi 05.12.03, 14:00 maginiak napisała: > Ja jestem całkiem peWNa, od daWNa. O mnie piwmicie? Przecież mnie WNam nigdy nie WNyło!! Co Wy wszyscy z tym WN, WN. Jakiś kot środowiskowy? Mrau, mrau, szau baj najt, szajbajabadabadaaaamore? 8-8 Odpowiedz Link
maginiak Re: Ale o co chodzi 08.12.03, 11:28 zsazsa napisał: > O mnie piwmicie? Przecież mnie WNam nigdy nie WNyło!! > Co Wy wszyscy z tym WN, WN. Jakiś kot środowiskowy? Ależ oczywiście, Ciebie tam nigdy nie było... I czy kto zarzuca, że niby inaczej być by miało? A kota Ala rzeczywiście ma. Jeno to na polskim a nie na środowisku było... Odpowiedz Link