17.06.12, 23:39
Nie wiem, jaka cholera podkusila mnie dzis grzebac w starych kasetach, dyskach i filmach...
I ze akurat musialem sie natchnac na ostatnia Rawe z Ryskiem...
7 klas, pstrach strasznych mieszczean w strasznych mieszkaniach i przeslanie na wiecznosc:
www.youtube.com/watch?v=QYy2iW5Wsmc
www.youtube.com/watch?v=C5VAWhsb3pw
www.youtube.com/watch?v=XjXwl15T4A4......................................................................
k-r
Obserwuj wątek
    • zawszekacperek Re: Ecce homo 18.06.12, 00:31
      Nareszcie bardzo dobry wątek inicjujesz, koelscher.
      Riedel był i jest (w naszej pamięci) jako muzyk okay. Szkoda, że tak szybko odszedł. Niestety w ostatnim trzydziestoleciu minionego wieku odeszło kilku nieźle zapowiadających się ludzi. Między innymi mój ś.p. przyjaciel R. Wojaczek. No cóż, dragi, alkohol i inne badziewie nie służą.
      Zatem koelscher opamiętaj się i ... nie chlej tyle.
      Szkoda byłoby Ciebie chłopie. :)

Kacperek
      kelscher napisał:

> Nie wiem, jaka cholera podkusila mnie dzis grzebac w starych kasetach, dyskach
      > i filmach...
      > I ze akurat musialem sie natchnac na ostatnia Rawe z Ryskiem...
      > 7 klas, pstrach strasznych mieszczean w strasznych mieszkaniach i przeslanie na
      > wiecznosc:
      > www.youtube.com/watch?v=QYy2iW5Wsmc
      > www.youtube.com/watch?v=C5VAWhsb3pw
      > www.youtube.com/watch?v=XjXwl15T4A4......................................................................
      > k-r
      • koelscher Re: Ecce homo 18.06.12, 00:41
        Jesli ty znales Rafala Wojaczka, musisz byc wrecz nieprawdopodobnie starym dziadem...
        Rysiek natomiast byl z mojej generacji.
        PS
        Jako chlop(ek) powinienes widziec, ze "szkoda" jest wtedy, gdy swinie w buraki wejda.
        Poza tym, nie obawiaj sie: to tylko (wyjatkowo) drugi joint.
        k-r

zawszekacperek napisał:

> Nareszcie bardzo dobry wątek inicjujesz, koelscher.
        > Riedel był i jest (w naszej pamięci) jako muzyk okay. Szkoda, że tak szybko ods
        > zedł. Niestety w ostatnim trzydziestoleciu minionego wieku odeszło kilku nieźle
        > zapowiadających się ludzi. Między innymi mój ś.p. przyjaciel R. Wojaczek. No c
        > óż, dragi, alkohol i inne badziewie nie służą.
        > Zatem koelscher opamiętaj się i ... nie chlej tyle.
        > Szkoda byłoby Ciebie chłopie. :)
        >
        > Kacperek
        > kelscher napisał:
        >
        > > Nie wiem, jaka cholera podkusila mnie dzis grzebac w starych kasetach, dy
        > skach
        > > i filmach...
        > > I ze akurat musialem sie natchnac na ostatnia Rawe z Ryskiem...
        > > 7 klas, pstrach strasznych mieszczean w strasznych mieszkaniach i przesla
        > nie na
        > > wiecznosc:
        > > www.youtube.com/watch?v=QYy2iW5Wsmc
        > > www.youtube.com/watch?v=C5VAWhsb3pw
        > > www.youtube.com/watch?v=XjXwl15T4A4......................................................................
        > > k-r
        >
        >
        • zawszekacperek Re: Ecce homo 18.06.12, 06:55
          Najpierw sprostowanie. Szkoda jest wtedy koelscher, kiedy krowa narobi do studni. Bo nie ma wody ni nawozu.:) Zapamiętaj!
          Co do mojego wieku. W moim przypadku na razie nie można powiedzieć: "Alter schuetzt vor Torheit nicht." W Twoim niestety tak.:)

Kacperek
          • koelscher Re: Ecce homo 18.06.12, 17:40
            To, ze w Twoim nie mozna powiedziec, jest dosc oczywiste. Ze w moim - jak najbardziej - mozna, takoz.
            k-r

zawszekacperek napisał:

> Najpierw sprostowanie. Szkoda jest wtedy koelscher, kiedy krowa narobi do studn
            > i. Bo nie ma wody ni nawozu.:) Zapamiętaj!
            > Co do mojego wieku. W moim przypadku na razie nie można powiedzieć: "Alter schu
            > etzt vor Torheit nicht." W Twoim niestety tak.:)
            >
            > Kacperek
        • ja.nusz Re: Ecce homo 18.06.12, 10:58
          koelscher napisał:

> Jesli ty znales Rafala Wojaczka, musisz byc wrecz nieprawdopodobnie starym dzia
          > dem...
          > Rysiek natomiast byl z mojej generacji.
          > PS
          > Jako chlop(ek) powinienes widziec, ze "szkoda" jest wtedy, gdy swinie w buraki
          > wejda.
          > Poza tym, nie obawiaj sie: to tylko (wyjatkowo) drugi joint.
          > k-r

A co to nie można mieć starszego przyjaciela?
          Ta pani przyjaźni się i jest nawet żoną straszego od siebie o 60 lat pana:

https://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/633931094271155832.jpg
        • zawszekacperek Re: Ecce homo 18.06.12, 23:07
          koelscher, nie chcę tu epatować grozą ale po raz kolejny przestrzegam Ciebie. Nie chlej i nie pal jointów! Niech przestrogą dla Ciebie będą losy K. Komedy i M. Hłaski. (Chociaż im nie dorównujesz ani talentem ani intelektem.)

Kacperek
          • koelscher Re: Ecce homo 18.06.12, 23:18
            Nie pierdziel. Sam sie wystawiles.
            k-r

zawszekacperek napisał:

> koelscher, nie chcę tu epatować grozą ale po raz kolejny przestrzegam Ciebie. N
            > ie chlej i nie pal jointów! Niech przestrogą dla Ciebie będą losy K. Komedy i
            > M. Hłaski. (Chociaż im nie dorównujesz ani talentem ani intelektem.)
            >
            > Kacperek
            • koelscher Re: Ecce homo 18.06.12, 23:21
              ...aczkolwiek musze przyznac, ze burak oceniajacy moj talen (badz intelekt) to dosc oryginalna figura...
              k-r

koelscher napisał:

> Nie pierdziel. Sam sie wystawiles.
              > k-r
              >
              > zawszekacperek napisał:
              >
              > > koelscher, nie chcę tu epatować grozą ale po raz kolejny przestrzegam Cie
              > bie. N
              > > ie chlej i nie pal jointów! Niech przestrogą dla Ciebie będą losy K. Kom
              > edy i
              > > M. Hłaski. (Chociaż im nie dorównujesz ani talentem ani intelektem.)
              > >
              > > Kacperek
              >
              >
              • zawszekacperek Re: Ecce homo 19.06.12, 08:43
                Nie pochlebiaj sobie, koelscher. Kacperek dopiero pracuje nad zdefiniowaniem i wyskalowaniem twoich rzekomych "talentu i inteligencji". Jednostką podstawową w tej pracy jest minikoelscher:):):) Tylko nie proś o dokładną definicję minkoelschera.:):):)

Kacperek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka