03.05.15, 14:02
ma taka zalete, ze czlowieka interesuja tylko wiadomosci dotyczace pogody.

Powrot do codziennosci oznacza tez powrot do codziennych wiadomosci- a to o tym, ze muzulmanskie malzenstwo planowalo zamach we Frankfurcie, a to o tym jak "anty"faszysci tym razem Mediolan podpalic chcieli.

Ja chce na pustkowie! Poprosilabym Zbycha o azyl w jego Pustelni, ale Pustelnia to ma do siebie, ze azylantow nie przyjmuje :-)
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Urlop 03.05.15, 14:50
      To jest jakas kaczka dziennikarska.We Frankfurcie muzulmanie napewno nie planowali zamachu. Sa od lat przyjaznie nastawieni do swiata, a muzulmanki zamiast kopftuchow wdziewaja seksowne leginsy
      • maria421 Re: Urlop 04.05.15, 08:56
        lepian4 napisał:

> To jest jakas kaczka dziennikarska.We Frankfurcie muzulmanie napewno nie plano
        > wali zamachu. Sa od lat przyjaznie nastawieni do swiata, a muzulmanki zamiast
        > kopftuchow wdziewaja seksowne leginsy

Tak tak...

Podobnie jak ci muzulmanie ktorzy wlasnie zasilili szeregi shahidow w ogrodach Allaha :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17855826,Strzelanina_na_konkursowej_wystawie_karykatur_Mahometa.html?lokale=lodz#BoxNewsLink
        • lepian4 Re: Urlop 04.05.15, 10:17
          Uparta jestes. Kazdy znajomy Jureeki juz wie, ze we Frankfurcie wszyscy muzulmanie kochaja pokoj. Zajmij sie lepiej twoim wychowankiem, bo znowu szczodrze gownem rozdaje i siarczycie przy tym kurwuje.
          • maria421 Re: Urlop 04.05.15, 11:07
            lepian4 napisał:

> Uparta jestes. Kazdy znajomy Jureeki juz wie, ze we Frankfurcie wszyscy muzulma
            > nie kochaja pokoj.

Jasne. A terrorysci to nie sa "prawdziwi muzulmanie" i oni tylko zle Koran interpretuja.

Zajmij sie lepiej twoim wychowankiem, bo znowu szczodrze gow
            > nem rozdaje i siarczycie przy tym kurwuje.

Lepian, czy nie moglbys po prostu ignorowac Janusza?
            Czy nie moglibyscie sie wzajemnie ignorowac?

Wasze przepychanki tutaj bede konsekwentnie wycinac, wiec oszczedzcie sobie pisania na prozno.
            • lepian4 Re: Urlop 04.05.15, 14:37
              Wybacz Marycha, tego dziadostwa twego ulubienca nie bede tolerowac. Powiedz mi prosze, dlaczego milabym temu specjaliscie od fiolkow pozwalac wyzywac mnie od najgorszych?
              Ostatecznie to on nazywa mnie np. faszystowska kurwa. To jest jeden z wielu przyjaznych epitetow tego czleka watpliwej moralnosci. Ty najwarazniej rozumiesz jego patologiczna mowe. Wytlumacz mi wiec prosze, o co temu inteligentowi chodzi?

Nie jest tez sztuka napierniczac "medialnych" terrorystow muzulmanskich! Jednoczesnie tolerujesz lewackie grubianstwo na twym forum. Gdzie tutaj jest logika?
              Moze ty udawaj, ze muuzulmanie nie sa tacy zli, jak sie tobie wydaje. A jesli ci to nie wyjdzie, to ich zwyczajnie ignoruj! Jesli sie to tobie uda, wezme ciebie za przyklad w ignorowaniu tego ukrainskiego kogucika
              • maria421 Re: Urlop 04.05.15, 15:37
                lepian4 napisał:

> Wybacz Marycha, tego dziadostwa twego ulubienca nie bede tolerowac. Powiedz mi
                > prosze, dlaczego milabym temu specjaliscie od fiolkow pozwalac wyzywac mnie od
                > najgorszych?
                > Ostatecznie to on nazywa mnie np. faszystowska kurwa. To jest jeden z wielu prz
                > yjaznych epitetow tego czleka watpliwej moralnosci. Ty najwarazniej rozumiesz j
                > ego patologiczna mowe. Wytlumacz mi wiec prosze, o co temu inteligentowi chodzi
                > ?

Dlatego propuje zebys go ignorowal, co przeciez jest technicznie mozliwe.

> Nie jest tez sztuka napierniczac "medialnych" terrorystow muzulmanskich! Jedn
                > oczesnie tolerujesz lewackie grubianstwo na twym forum. Gdzie tutaj jest logika
                > ?

Gdybym tolerowala, to bym nie kasowala.

> Moze ty udawaj, ze muuzulmanie nie sa tacy zli, jak sie tobie wydaje. A jesli c
                > i to nie wyjdzie, to ich zwyczajnie ignoruj! Jesli sie to tobie uda, wezme cieb
                > ie za przyklad w ignorowaniu tego ukrainskiego kogucika

Gdyby problemem bylo tylko chamstwo muzulmanow, to nie byloby problemu:)
            • ja.nusz Re: Urlop 04.05.15, 15:45
              Mario, nawołujesz do wzajemnego ignorowaniasię i ja tego się trzymam.
              Nie zwracam się bezpośrednio do pewnych osobników i nie odwiedzam ich chorego forum.
              Kiedy jednak tu, u Ciebie, każdy najniewinniejszy wątek jest gwałcony neonazistowskimi i antysemickimi ejakulatami, nie potrafię powstrzymać się od komentarza.
              Przeważnie najpierw czekam na Twoją reakcję, ale Tobie to najwyraźniej nie za bardzo przeszkadza.
              • maria421 Re: Urlop 04.05.15, 15:50
                ja.nusz napisał:

> Mario, nawołujesz do wzajemnego ignorowaniasię i ja tego się trzymam.
                > Nie zwracam się bezpośrednio do pewnych osobników i nie odwiedzam ich chorego f
                > orum.
                > Kiedy jednak tu, u Ciebie, każdy najniewinniejszy wątek jest gwałcony neonazist
                > owskimi i antysemickimi ejakulatami, nie potrafię powstrzymać się od komentarza
                > .
                > Przeważnie najpierw czekam na Twoją reakcję, ale Tobie to najwyraźniej nie za b
                > ardzo przeszkadza.

Mozesz wpisac Lepiana na liste nieprzyjaciol i nie bedziesz czytal tego co pisze.
                • ja.nusz Re: Urlop 04.05.15, 16:07
                  Łajno należy zwalczać aktywnie, bo będzie się rozprzestrzeniać.
                  Wolę, żebyś czasem coś wycięła, niż miałbym bezczynnie przyglądać się ekspansji tej chorej propagandy.
                  W podatek koszerny już uwierzyłaś, czy będziesz ze specjalistą od anysemityzmu ten temat zgłębiać?
                  • maria421 Re: Urlop 04.05.15, 16:09
                    ja.nusz napisał:

> Łajno należy zwalczać aktywnie, bo będzie się rozprzestrzeniać.
                    > Wolę, żebyś czasem coś wycięła, niż miałbym bezczynnie przyglądać się ekspansji
                    > tej chorej propagandy.
                    > W podatek koszerny już uwierzyłaś, czy będziesz ze specjalistą od anysemityzmu
                    > ten temat zgłębiać?

Zwalczaj, Janusz, zwalczaj, ale w CYWILIZOWANY sposob.
                    • ja.nusz Re: Urlop 04.05.15, 16:27
                      Nie rozumiesz, że do takich kreatur cywilizowane metody nie docierają.
                      Sama próbujesz i gówno (no powiedzmy guzik) z tego wychodzi.
                      • maria421 Re: Urlop 04.05.15, 16:31
                        ja.nusz napisał:

> Nie rozumiesz, że do takich kreatur cywilizowane metody nie docierają.
                        > Sama próbujesz i gówno (no powiedzmy guzik) z tego wychodzi.

Rozumiem ze do Ciebie moje cierpliwe metody tez nie dociaraja.
                        • ja.nusz Re: Urlop 04.05.15, 16:38
                          maria421 napisała:

> ja.nusz napisał:
                          >
                          > > Nie rozumiesz, że do takich kreatur cywilizowane metody nie docierają.
                          > > Sama próbujesz i gówno (no powiedzmy guzik) z tego wychodzi.
                          >
                          > Rozumiem ze do Ciebie moje cierpliwe metody tez nie dociaraja.

A w Afryce murzynów biją....
              • lepian4 Re: Urlop 05.05.15, 10:16
                Wzruszylem sie tym romantycznym powiewem fiolkow.

Brak w tym logiki. Zauwasz zachodnio-azjatycki inteligencie, ze raczyles podac nastepujaca teze: "Nie zwracam się bezpośrednio do pewnych osobników i nie odwiedzam ich chorego Forum (...),", ergo " nie potrafię powstrzymać się od komentarza."

Jak widzisz umilowany Christianie, nawet sam siebie nie rozumiesz. Na twoja obrone mozna powiedziec, ze retuszujesz swa wybujala fantazje, ktora nigdy nie kierowala sie logika i zdrowym rozsadkiem. Co najwyzej zapachem fiolkow
                • maria421 @Lepian 05.05.15, 11:02
                  Jezeli chcesz sie klocic z Januszem, to bardzo prosze nie tutaj.

To sie odnosi rowniez do Janusza.

• ja.nusz Re: @Lepian 05.05.15, 11:32
                    Widzisz z mojej strony jakąś kłótnię?
                    Do kłótni potrzebny jest partner - z powietrzem (tym bardziej nieświeżym) kłótnia jest niemożliwa.
                    • maria421 Re: @Lepian 05.05.15, 11:34
                      ja.nusz napisał:

> Widzisz z mojej strony jakąś kłótnię?
                      > Do kłótni potrzebny jest partner - z powietrzem (tym bardziej nieświeżym) kłótn
                      > ia jest niemożliwa.

Widze klotnie, zaczepki i obelgi.
    • astra18 Re: Urlop 03.05.15, 15:05
      Witamy i o zdrowie pytamy:) Zadowolona chociaż?

maria421 napisała:

" Ja chce na pustkowie! "

Długo byś tam nie wytrzymała, chyba to kwestia temperametnu:)
      • maria421 Re: Urlop 03.05.15, 15:53
        Astro bylo za zimno jak na koniec kwietnia w tamtych stronach, w srode po poludniu lalo jak z cebra, ale poza tym OK. Po olbrzymich, pieknych, pustych plazach z piaskiem delikatnym jak maka nie dalo sie oczywiscie chodzic boso ( co uwielbiam), lecz w butach.

Z wszystkich miejsc tylko w Saint Malo bylam po raz pierwszy, w innych przynajmniej raz albo i wiecej. Francja bardzo mi sie podoba, po Francji jezdzi sie o wiele lepiej niz po zatloczonych Niemczech czy Wloszech. Na tamtym wybrzezu jest okazja do zjedzenia swiezutkich ostryg i doskonalych "les moules frittes", czyli malzy z frytkami.
        No i oczywiscie trzeba sprobowac les galettes, cidre i calvados.

Mont Saint Michel polaczyli grobla ze stalym ladem, porobili parkingi w odleglosci chyba z 3 km i dowoza turystow darmowymi autobusami. Ja pamietam jeszcze czasy kiedy mozna bylo parkowac prawie pod Mont S. Michel i tablice na parkingu informowaly przed jaka godzina jakiego dnia nalezy odebrac samochody .

Wszystkim chetnym polecam, choc z Polski to jest naprawde kawal drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka