Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sam Stosur # 100

IP: *.chello.pl 17.03.10, 18:10
    W poniedziałek zobaczymy w pierwszej dziesiątce rankingu WTA nowe nazwisko: Samantha Stosur. Australijka polskiego ponoć pochodzenia, znana wcześniej głównie jako świetna deblistka - w l. 2006-2007 przez 14 miesięcy przewodziła rankingowi deblowemu. Sam będzie 100 zawodniczką w 35-letniej historii rankingu która trafiła do Top 10 (singlistek). Bezpośrednio po turnieju w Wells będzie najprawdopodobniej na 10 pozycji. Gdyby jednak wygrała turniej to, przy odpowiednio wczesnych porażkach Janković i Radwańskiej, wskoczyłaby od razu na 8 miejsce.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MACIEJ Re: Sam Stosur # 100 IP: *.ny325.east.verizon.net 17.03.10, 18:13
        Jankovic i Radwanska przegraja w cwiercfinalach,ale Stosur tez przegra.
        Podoba mnie sie jej gra i mam nadzieje,ze dluzej utrzyma forme.
        • Gość: MACIEJ Czy Demka lyknie Azarenke IP: *.ny325.east.verizon.net 17.03.10, 19:13
          jak wygra z Radwanska?
          • Gość: j. Re: Czy Demka lyknie Azarenke IP: *.chello.pl 17.03.10, 19:37
            Azarenkę to jabym łyknął - a przynajmniej troszku pokosztował tu i tam. Tobie zostawiam Jelenę D., bo wiem, że ci się podoba.

Jeśli idzie o ranking, to Piękna Helena "łyknęła" Wikę już na starcie turnieju, bo Wika miała aż 450 pkt do obrony, a Helena tyle co nic (5 pkt). Wika musiałaby uzyskać w Wells lepszy niż Helena wynik, żeby utrzymać 6 miejsce. Tymczasem stało się akurat odwrotnie, więc o czym tu mówić.

• Gość: MACIEJ Re: Czy Demka lyknie Azarenke IP: *.ny325.east.verizon.net 17.03.10, 22:03
              Teraz rozumiem dlaczego Demka odpuscila siebie z Agnes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka