Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Których tenisowych gwiazd powrotu życzylibyście

17.05.11, 00:27
    sobie gdyby zdecydowali się na zastosowanie dopingu genetycznego?

www.sport.pl/inne/1,102520,9591731,Bartolo_Colon___emeryt_po_eksperymentalnej_terapii.html

Moja piątka

1. Guga

2. Carlos Moya

3. Amelie Mauresmo

4. Patrick Rafter

5. Paradorn Srichaphan
    Obserwuj wątek
      • ex.mila Re: Których tenisowych gwiazd powrotu życzylibyśc 17.05.11, 00:32
        "- To nie jest żaden hokus-pokus, to przyszłość sportowej medycyny - uważa dr Purita. - Udało nam się przywrócić do sportu baseballistę, który znów może rzucać piłki z ogromną prędkością - dodaje."
      • ex.mila 6. Younes El Aynaoui 17.05.11, 01:43
        7. Hicham Arazi

już więcej nikogo nie dodam, jakby bardzo mnie nie swędziało
        • ex.mila Mariano Zabaleta 17.05.11, 01:44
          też był fajny:)
          • Gość: MACIEJ Serena IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.05.11, 02:16
            Lendl.
            • Gość: goralnizinny Re: Serena IP: *.ed.shawcable.net 17.05.11, 03:20
              Tylko nie Lendl...
              To samo o Venus i Serenie - zdominowaly i zmienily oblicze damskiego tenisa, ale wolalbym juz o nich zapomniec.
              -McEnroe, Connors i Nastase, za serce do gry i najlepsze widowiska na korcie
              -Agassi i Graf- po prostu artysci
              -Seles- sprzed wypadku
              -Rafter, moze byc, nikt tak nie chodzil do siatki
              -Edberg-za finezyjny i elegancki tenis
              -Hingis -za technike i najlepsze czytanie gry
              • Gość: MACIEJ Re: Serena IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.05.11, 04:48
                Tylko nie Hingis! nuda,nuda,nuda!
              • Gość: j. moje faworytki IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 12:11
                > -Rafter, moze byc, nikt tak nie chodzil do siatki

A pocóż ty, zacny góralu, o jakimś "chodzeniu do siatki" wspominasz? Przecież Exmila po prostu wylistowała facetów, którzy się jej podobają, niezależnie od stylu i jakości gry.

Ja tez mam swoje faworytki, i to takie, które dopingu genetycznego jeszcze nie potrzebują (nie znasz, kliknij... :)

- Stephanie Cornish,
                - Witia Diaczenko,
                - Amandine Cazeaux,
                - Amandine Hesse,
                - Miyabi Inoue,
                - Georgina Bastick.
                • Gość: goralnizinny Re: moje faworytki IP: *.ed.shawcable.net 17.05.11, 16:07
                  gratuluje dobrego gustu...dawniej ladnych tenisistek nie bylo za duzo, a do tego dobrych wcale...
                  • Gość: MACIEJ Re: moje faworytki IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.05.11, 17:50
                    Moja corka z rakieta na zdjeciu tez sie dobrze prezentuje.Musze ja jeszcze tylko nauczyc serwowac.
                • ex.mila akurat nieprawda 17.05.11, 18:58
                  chociaż Rafter to niezłe ciacho, przyznaję. Mój wybór mogłabym uzasadnić, ale po co, skoro ty i tak wiesz najlepiej.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka