moooni 18.06.05, 15:49 ...z pozdrowieniami dla Erniego :-* -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia Amatorska Hodowla Kotów i Sów na Kółkach :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_pinch Re: 8600 18.06.05, 17:45 moooni napisała: > ...z pozdrowieniami dla Erniego :-* a czastkowe setki nie maja duzego znaczenia :P z :* dla Monisi od Kulfonika Odpowiedz Link
roman_j Re: 8600 19.06.05, 22:42 ernest_pinch napisał: > a czastkowe setki nie maja duzego znaczenia :P No to trzeba pisać, bo do 9000 coraz bliżej. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: 8600 20.06.05, 00:22 roman_j napisał: > No to trzeba pisać, bo do 9000 coraz bliżej. :-)) Heh. Ja w pazdzierniku ub roku myslalem o 10 tys. Ale spostrzeglem ze glownie: a. Roman dyskutuje ze mna b. ja dyskutuje z Romanem to zwerfyfikowalem swe zamierzenia, coby nie przynudzac ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: 8600 20.06.05, 00:35 ernest_pinch napisał: > Heh. Ja w pazdzierniku ub roku myslalem o 10 tys. Ale spostrzeglem ze > glownie: > a. Roman dyskutuje ze mna > b. ja dyskutuje z Romanem > to zwerfyfikowalem swe zamierzenia, coby nie przynudzac ;-)) Ale przecież miło się nam dyskutuje, prawda? :-)) Poza tym wróciła Santia, a i Hiubi się pojawia regularnie i z każdym razem nadrabia zaległości z okresu swojej niebytności (no proszę, nawet nie czuję, jak rymuję). :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: 8600 20.06.05, 21:02 roman_j napisał: > Ale przecież miło się nam dyskutuje, prawda? :-)) A i owszem :-)) Generalnie wiekszy doplyw "swiezej krwi" bylby pewnie gdyby forum bylo bardziej "towarzyskie, ogolnopolskie". W sumie pisuje na 4-5 forach. I faktem jest ze koniecznosc "zgloszenia" zniecheca. Ja osobiscie nie pisalbym na zadnym gdyby mnie ktos nie zaprosil. Taki juz typ ze mnie ;-) A i mysle ze wielu takich.... ;-))) Odpowiedz Link