teleskop82 09.07.03, 07:00 ....na wakacje :) Dlatego też do 21 nie będę aktywny :) Piszę , żeby się pożegnac i się usprawiedliwić :) Ni będę tutaj raczej zaglądał w trakcie wyjazdu bo w puszczy kampinowskiej nie ma jeszcze internetu ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Pojechałem.... 09.07.03, 11:23 teleskop82 napisał: > ....na wakacje :) Dlatego też do 21 nie będę aktywny :) > Piszę , żeby się pożegnac i się usprawiedliwić :) OK. Baw się dobrze. :-)) > Ni będę tutaj raczej zaglądał w trakcie wyjazdu bo w > puszczy kampinowskiej nie ma jeszcze internetu ;) I mam nadzieję, że go tam nadal nie będzie... :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Pojechałem.... 09.07.03, 22:47 > > Ni będę tutaj raczej zaglądał w trakcie wyjazdu bo w > > puszczy kampinowskiej nie ma jeszcze internetu ;) > > I mam nadzieję, że go tam nadal nie będzie... :-)) Juz jest -> GPRS na przyklad. Odpowiedz Link
mortuus Re: Pojechałem.... 14.07.03, 17:34 Teleskop dawaj relacje na żywo przez satelitę (Iridium). Sądzę, że GPRSu tam nie ma, bo musiałby być zasięg GSM. Odpowiedz Link
roman_j Wróciłeś? 27.07.03, 15:48 Wygląda na to, że albo wróciłeś, albo w Puszczy Kampinoskiej założyli Internet. :-)) Odpowiedz Link
teleskop82 Re: Wróciłeś? 27.07.03, 19:04 Wróciłem wróciłem :) Troszkę później niż planowałem ale jestem już i zamierzam znowu Wam od czasu do czasu poprzeszkadzać ;) Odpowiedz Link
roman_j Re: Wróciłeś? 27.07.03, 19:09 Nie krępuj się. Jak widzisz w wakacje ruch mamy nieco mniejszy, więc każda aktywna klawiatura się przydaje. :-)) Odpowiedz Link