hiubi 05.05.08, 00:24 Zarządziliście jakiś strajk czy coś? (aż na TAFR zerknąłem ale tam cisza). Zero wpisów przez prawie 3 tygodnie - co jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Strajk??? 05.05.08, 21:12 Napisałem odpowiedź, ale mi ją wcięło, więc nie będę się już tak rozpisywał jak poprzednio. :-)) Jeśli o mnie chodzi, to jakoś ostatnio nie mam melodii do zakładania na forum nowych tematów, a że stare w większości raczej nie cieszą się powodzeniem, stąd mamy taki bezruch. Miałem nawet coś odpisać w Twoim ostatnim wątku, ale zapomniałem. Ale niewykluczone, że zaraz to nadrobię. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Strajk??? 05.05.08, 22:57 > Jeśli o mnie chodzi, to jakoś ostatnio nie mam melodii do zakładania na forum > nowych tematów, Ale nie musiałeś od razu zarażać wszystkich ;-) Zatem nie strajk tylko epidemia - ale ja się zaszczepiłem chyba ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Strajk??? 06.05.08, 09:58 Wydaje mi się, że to raczej ja się zaraziłem tym marazmem, choć dość długo mu się opierałem. Ale podnosi mnie na duchu fakt, że jest ktoś, kogo ta przypadłość nie dotknęła. Od razu zrobiło mi się lepiej. ;-)) Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Strajk??? 09.05.08, 15:24 Czytać czytam (o ile jest co)ale czasu brakuje na sensowne wypowiedzi. Odpowiedz Link