hayet 29.07.04, 12:06 Chcialam sie zapytac, bo sie w ogole nie orientuje, czy Sirocco Tur organizuje wycieczki do Turcji?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: TURCJA 29.07.04, 12:46 Mam wiele ciekawych ofert do Turcji, nawet same bilety lotnicze- napisz, co Cię interesuje. Odpowiedz Link
hayet Re: TURCJA 29.07.04, 12:52 Dzieki za szybko odpowiedz. To nawet nie mnie interesuje, ale kolezanka poszukuje nie drogich ofert do Turcji - Alanya na tydzien. Dzien wyjazdu dopiero 15,08. Oczywiscie samolot. Wydaje mi sie ze kwoty do 1500 ze wszystkimi oplatami. Dzieki Odpowiedz Link
gajasirocco Re: TURCJA 29.07.04, 13:09 Na 18.08. mam apartamenty Blue Wawe 3* za 1487- przelot, oplaty, ubezpieczenie, transfery- 100PLN śniadania, 260HB. I wiele innych ofert. Jeżeli będzie zainteresowana, to niech pyta. Odpowiedz Link
hayet Re: TURCJA 29.07.04, 13:31 Dzieki, a czy moze zadzwonic do Karawanseraju i sie dowiedziec czegos wiecej?? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: TURCJA 29.07.04, 14:14 Mozna dzwonić, mozna mailować, mozna przyjechać osobiście. Zapraszam!!! Odpowiedz Link
monachijka Re: TURCJA 29.07.04, 15:04 Witaj gajasirocco, czy we wrzesniu jest drozej czy taniej w porownaniu z sierpniem? I jak jest wtedy z miejscami? Interesowalaby mnie Tunezja, Maroko, Turcja lub Egipt (albo i cos innego, jakby bylo ciekawe i niedrogie). Moglabys rzucic cenami (jasne, ze beda to ceny mniej wiecej). Pozdrawiam Monachijka Odpowiedz Link
gajasirocco Re: TURCJA 29.07.04, 15:41 Od polowy sierpnia do konca pażdziernika ceny się już nie zmieniają-np. Tunezja 2tygodnie HB 1595, Hurghada 1655- to juz ceny koncowe ze wszystkimi oplatami zapraszam! Odpowiedz Link
monachijka Re: TURCJA 29.07.04, 15:54 O, dziekuje za tak szybko odpowiedz. Ile kosztowalaby wycieczka jednotygodniowa? Czy wyloty sa tylko z W-Wy, czy tez i z innych miast? Jak w takim przypadku ksztaltuja sie ceny? Pozdrawiam Monachijka ps. naprawde szkoda, ze nie masz website - mozna od razu sprawdzic:-( Odpowiedz Link
gajasirocco Re: TURCJA 29.07.04, 17:23 Do Turcji mam wyloty z Wrocławia, W-wy, Poznania np. Alanya 2+BB- 1487PLN, 3*All- 1800PLN Bogaty wybór ofert! Odpowiedz Link
jesabele Re: TURCJA 31.07.04, 21:19 a sam bilet do Turcji, Istanbuł, w jakiej cenie mniej w okresie pazdziernik- grudzien? czy mozna trafic na jakas promocje ponizej 1000 zl? Odpowiedz Link
kiranna Re: TURCJA 31.07.04, 21:37 Mam nadzieje, ze Gaja nie obrazi sie, jesli podpowiem, ze wlasnie LOT ma bilety w promocji do Istambulu za 955zl plus oplaty, wwyloty z roznych miast Polski, a dzis skonczyla sie promocja KLM za 800zl z W-wy. Tyle teoria, nie wiem jak z dostepnoscia miejsc. Chartery i tanie linie, o ile sie orientuje, jeszcze do nas nie lataja. Jesli znajdziecie cos taniej, oczywiscie dajcie znac, pozdrowka z Istambulu :) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: TURCJA 31.07.04, 22:27 Napewno się nie pogniewam, bo to dla Was szukam najtańszych połączeń. Turcją jestem zauroczona, gościnnością ludzi, cudowną przyrodą, zabytkami...i sama czekam na jakiś promocyjny lot do Istambułu. Napewno dam Wam znać! Odpowiedz Link