Dodaj do ulubionych

Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Sirocco

04.07.06, 15:21
Zwracam się w tym wątku do naszych forumowiczów, którzy są obsługiwani
poprzez BP Sirocco.TUR z prośbą o uczciwe podchodzenie do zamawianych
wycieczek, biletów, kuponów oraz innych wyjazdów.
Ponieważ obsługuję pokaźne grono naszych forumowiczów, staram wynajdywać dla
Was jak najkorzystniejsze oferty, jestem do dyspozycji dniami, nocami, w
weekendy, święta i pracuję na zasadzie wzajemnego zaufania. Rezerwując dla
Was po uzgodnieniach wyjazdy- mam nadzieję, ze wpłacicie na konto ustaloną
kwotę zgodnie z Voucherami. Niestety w zeszłym tygodniu spotkała mnie bardzo
niemiła sytuacja ze strony naszej forumowej koleżanki (nauczycielki- a zawsze
myślałam, ze nauczyciel, polityk i ksiądz to przedstawiciele uczciwości, lecz
pomyliłam się). Po kilkumiesięcznych przygotowaniach- wybrała stosowną
ofertę, kazała przygotować rezerwację, podpisała się pod poniższym tekstem:
(cytat) Gaja (30-06-2006 14:00)
Zgłaszam udział w imprezie niżej wymienionych osób i zobowiązuję się do
uregulowania należności za ich udział w terminie przewidzianym 'Warunkami
uczestnictwa'Lp. Imię i Nazwisko Data Urodzenia Adres ...następują dane
rodziny ...poinformowała mnie o dokonaniu przelewu: (znów zacytuję)
Egiptom (30-06-2006 15:47)
poszlo
Egiptom (30-06-2006 15:47)
to przez pkointeligo wiec bedzie szybko
Gaja (30-06-2006 15:48)
dzięki

Każdy normalnie myślący człowiek- uważa, że jeżeli forumowa nauczycielka robi
rezerwację i informuje, ze zapłaciła, to jest to prawdą. Ale tutaj się
okazuje, że 3 dni przed wylotem nasza koleżanka zmienia zdanie i ma gdzieś,
że ja dla jej rodziny wykupiłam wczasy za ponad 7000zł i zgodnie z warunkami
tracimy 100% - i się wycofuje, bo taki ma kaprys (bez najmniejszego powodu)
przysyłając poniższą informację: W porozumieniu z naszym Rzecznikiem Praw
Konsumenta "...mają Państwo czas na rezygnację, w tym wypadku , na umowę na
odległość lub przez internet w ciągu 10 dni bez poniesienia jakichkolwiek
kosztów."
Czyli mamy nowe prawo forumowiczów????? Jeżeli będziemy tak postępowali, to
nie będę mogła dla Was na odległość przygotowywać żadnych biletów, bo słowo
Wasze po 10 dniach zmienia znaczenie. Jak teraz sprowadzić te wszytkie
zabłąkane owieczki, które do mnie mailują z różnych zakątków świata,
przysyłają sms-y (sprowadź mnie z HRG, Sharmu, Turcji, Tunezji, Libii...)
Do tej pory wierzyłam w uczciwość Waszych słów, wykupywałam bilety,
przekazywałam na lotniska w dalekich krajach i często dopiero po powrocie do
kraju zwracałyście mi poniesione koszta.
Ale w ciągu tych paru dni straciłam zaufanie do ludzi, lecz nadal mam
nadzieję, że zwykli podróżnicy pozostaną uczciwi, że Ci, dla których podróże
nie są powierzchownym zwiedzaniem świata, lecz istotą życia, będą mieli w
sobie tę cząstkę uczciwości, zyczliwośći, pogody ducha, której brakuje tym
wszystkim pseudoturystom z zamawianych 4-5*ALL (a taki zamówiła sobie nasza
niby "Egiptomaniaczka"). Zostałam ociążona za jej wybryk kosztami w wys. ok
7000!!!!!
Ten post jest apelem o uczciwość, wyrozumiałość, poszanowanie czyjejś pracy,
włożonego wysiłku. Stosujcie się do niego, nie tylko wobec Sirocco.TUR, ale
ogólnie w życiu!!!!!
Obserwuj wątek
    • niqaab Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 04.07.06, 15:41
      Wiesz co Gaja, słów brakuje po prostu...
    • mrowka69 Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 04.07.06, 15:46
      a jak to jest z tym Rzecznikiem Praw Konsumenta? czy to jest prawda?ju zpenie
      nei mozna tego naprawic?a moze ktos bedzie chcial jechac na to jakis last albo
      cos, zeby mniejsze straty byly?
      • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 04.07.06, 16:29
        Wylot dzisiaj wieczorem- 4 osoby...nie chodzi o Rzecznika, lecz o uczciwość
        ludzi, jeżeli ktoś prosi zarezerwuj, bo wpłacam i potwierdza, to wierzę,
        zwłaszcza jak jest z FORUM
        • blackagnes Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 04.07.06, 17:08
          Jestem pełna podziwu Gaju dla zaufania w mojej sprawie, która pomimo tego co
          się stało została załatwiona w super sposób.
          Przyłączam się do apelu, traktujmy wszystkich poważnie i tak jakbyśmy chcieli
          być traktowani.
          Wiem z własnego doświadczenia, że zaufanie zostało na długo nadszarpnięte i
          ciężko będzie je odbudować. Pozdrawiam.
          • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 04.07.06, 17:28
            Dziękuję za miłe słowa. Pomagam Wam nadal, chociaż zawsze ryzykuję wystawiając
            Vouchery, czy wpłacicie, czy się wycofacie. Ale chęć niesienia pomocy jest
            silniejsza!
            • adelajda_alicja Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 08:28
              Jestem jedną z osób, której Gaja bezinteresownie pomogła, wykładając swoje
              pieniądze. Tylko dzięki Niej mogłam wyjechać bezproblemowo. Dziękuję jej za
              zaufanie i wiarę w dobroć człowieka.
              Ze względu na pracę nie często piszę na Forum, ale jestem aktywnym czytelnikiem
              stąd uważam, że mam prawo włączyć się do dyskusji.

Forum Kraje Arabskie, było dotąd miejscem nie kąśliwym, życzliwym i pomocnym,
              te same zasady przenosiliśmy na nasze kontakty pozaforumowe, podczas spotkań, w
              czasie naszych podróży z innymi uczestnikami Naszego Forum oraz z innymi
              napotkanymi ludźmi.

I wystarczył jeden zupełnie nieodpowiedzialny wybryk, aby tą dobrą, budowaną
              wiele lat skarbnicę forumowo-rodzinnej życzliwości i zaufania zniszczyć.
              Niech mi wolno będzie zaapelować do wszystkich uczestników Forum o przemyślane
              decyzje i przede wszystkim odpowiedzialność za swoje czyny, niech nasza
              najlepsza Gaja nie cierpi, bo żal czytać o takim Jej rozczarowaniu i załamaniu
              problemem spowodowanym przez formową oszustkę.

A teraz do nieuczciwej forumowiczki: o opamiętanie, i przyjęcie
              odpowiedzialności za swoje decyzje. Jesteś nauczycielką, wpajasz naszym
              dzieciom zasady życiowe, a sama ich nie przestrzegasz, jak to możliwe, że
              zgodziłaś się dokonać kradzieży bo tak trzeba to nazwać - to przecież czysta
              kradzież, wyciągnąć komuś z kieszeni ciężko zapracowane pieniądze.

Gaju jest mi bardzo przykro, jestem z Tobą w Twoim rozżalemiu.
              • niqaab Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 09:33
                Ja na forum jestem od niedawna i ciągle pamiętam, jak w lutym tego roku Gaja
                przysłała mi nikap, którego potrzebowałam, bez problemu, jeszcze zanim
                przelałam pieniądze. Jestem wdzięczna za zaufanie i pomoc.

Moim zdaniem wszystko co się zrobiło innym ludziom wraca do nas w podobnej
                formie. Na nieuczciwej osobie wcześniej czy później zemści się los za to, co
                zrobiła, a do Ciebie w zwielokrotnionej formie wróci to, co robisz dobrego dla
                innych.
              • mrowka69 Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 09:33
                Gaju, mi tez jest niezmiernie przykro, że zaufanie i dobre serce zostało
                nadszarpnięte, przykro że ktoś to wykorzystał do swoich celów nie licząz sie z
                Tobą. pozostaje miec nadzieję że był to odosobniony przypadek i się więcej nie
                powtórzy
                • clavdia Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 11:45
                  Mnie również strasznie przykro. Tym bardziej, że ostatnio dodałam Ci pracy, a
                  decyzja o wyjeździe nie zapadła ( moja Mama czeka na cud pt. super warunki za
                  grosze ;-)).
                  Wielokrotnie i ja i Dorotka przekonałyśmy się, że na Twoją pomoc zawsze można
                  liczyć. Mam nadzieję, że na forumowiczów też można będzie nadal liczyć, ale ten
                  przypadek przypomina o zasadzie "ograniczonego zaufania".
                  I w ten sposób traci się przyjaciół - kto raz się sparzył, będzie dmuchał na
                  zimne ...
                  • arytmia6969 Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 07.07.06, 15:49
                    Gaju jesteśmy z Tobą.To jest po prostu śmiech na sali.A wszystko przez to,że
                    masz dobre serce,że nam pomagasz i jesteś taka dobra.Bardzo mi Cię szkoda-
                    uwierz mi.Zabić takich ludzi to maŁo:/
    • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 12:00
      Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nawet sobie nie wyobrażacie, jak mnie ta
      nieuczciwość zdołowała i ile czasu muszę poświęcać na odwołania, prośby o
      zmniejszenie kosztów anulacji...A od naszej forumowej "Koleżanki" nie
      usłyszałam nawet słowo przepraszam, tylko przekazała mi jakieś dziwne info od
      rzecznika...Brak słów!
      Ale obiecuję, że pozostałych forumowiczów będę obsługiwała nadal z zapałem i
      oddaniem!
    • hayet Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 14:27
      UuuUUUuu..to bardzo nieladnie nauczycielka postapila...ja bym napisala jej
      nick...zeby sobie nie myslala..

ale jak to...7000zl wlozylas i nie da sie ich odzyskac?
      tragedia, dorosli ludzie i zero odpowiedzialnosci. przykre, ze jak czlowiek
      jest dobry i chce pomoc to sie jeszcze przejedzie na tym.
      wspolczuje
    • beduinka Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 16:48
      jest mi naprawde bardzo przykro z powodu tego co sie stalo

na swiecie sa ludzie dobrzy i zli, uczciwi i nieuczciwi, prawdomowni i klamcy,
      staramy sie otaczac tymi pierwszymi, lecz zawsze moze sie zdarzyc, ze trafimy
      tez na tych drugich. przepraszam, ze stalo sie to z osoba poznana na naszym
      forum
      • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 17:21
        Nie przepraszaj, boli nawet to, że Ty osobiście też tyle pomagałaś tej osobie!
        Ale wolałabym, by nieuczciwi omijali to forum, a również kraje arabskie, a
        przede wszytkim nasz cudowny Egipcik!
    • kiranna Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 19:43
      Gaju, bardzo Ci wspolczuje takiej klientki! Moze jeszcze nie wszystko stracone?
      Masz jej zobowiazanie do zakupu uslugi, sprobuj zwrocic sie do Rzecznika
      Konsumenta (chyba najblizszego bedziesz miala w Tesco na MOrach) z pytaniem czy
      klient mial prawo w ten sposob i w tak krotkim terminie odstapic od zaplaty. To
      nie sa male pieniadze, walcz, kochana! Trzymam za Ciebie kciuki!
      Daj znac jak juz bedziesz cos wiedziec na ten temat. Mozesz tez spytac na forum
      Zakupy, tam czasem mozna dostac sensowna odpowiedz od osob z branzy.

Calujemy z Bartusiem :)
      • kiranna Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 19:58
        ...chodzi mi oczywiscie o Rzecznika Ochrony Praw Konsumenta. prawo do zwrotu
        towaru zakupionego przez internet w ciagu 10 dni jako konsumenci owszem mamy,
        ale sa wyjatki. wiem, ze np takie prawo nie dotyczy zakupow na prywatnych
        aukcjach.
        W Twoim przypadku zwrot zakupionych wczasow pociaga za soba koszty, a Ty bylas
        tylko osoba posredniczaca w dobrej wierze. Byc moze jest jednak jakies
        swiatelko w tunelu? Co na to Izba Turystyki?

tu masz adres, ktory moze sie przydac:
        Powiatowy Rzecznik Konsumentów
        SP Warszawa Zachód
        ul. Wolska 167
        01-258 Warszawa
        tel (22) 6344700
        fax 6344701
        • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 05.07.06, 20:40
          Dziękuję kochanie- na drodze sądowej oczywiście mam szanse sprawę wygrać, bo są
          zobowiązania klientki do zapłaty, są oświadczenia o dokonaniu przelewu...ale
          skąd wziąść na to czas i nerwy????? Najgorsze są oszustwa bliskich, znanych
          osób, którym tyle pomagałam ja, Beduinka.....Nie mogę się otrząsnąć...wolałabym
          usłyszeć zabrakło nam pieniędzy, albo nie mozemy pojechać z tego czy innego
          powodu, lecz wyłudzić wczasy, informować, ze są zapłacone...(brak mi słów)

Lecz nie jest to dla mnie żadna nauczka, nadal pomagam forumowiczom, znów
          dzisiaj opłaciłam kilku osobom wczasy, bo nie zdążyli z zapłatą...
          Oby to "oszustwo nauczycielki" było tylko pojedynczym incydentem, bo nie
          chciałabym już więcej czegoś takiego przeżywać.
    • bladerunner Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 06.07.06, 09:26
      10 dni na odstapienie od umowy chyba odnosi sie tylko do towarow, a nie uslug?

Ja wobec nauczycieli nigdy nie mialem zludzen, bo w tym zawodzie jest bardzo
      czesta selekcja negatywna, tzn. nauczycielami zostaja ludzie, ktorzy gdzie
      indziej nie mieliby szans na prace.
      Ta forumowiczka to niezla suuuu%!^#*
    • joanna_xx Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 06.07.06, 13:52
      Wspolczuje Ci Gaju, mam nadzieje, ze jakos uda Ci sie to odkrecic, bo w koncu 7
      tys to nie jest malo i ta nauczycielka powinna byla sobie z tego zdawac sprawe.
      Pewnie dla niej to majatek, bo jak wiadomo nauczyciele w Polsce zbyt duzo nie
      zarabiaja. Ale mogla wczesniej o tym pomyslec, ze jej na to nie stac a nie
      zawracac Ci glowe i tak bezczelnie jeszcze klamac, ze przelew poszedl. Nie moge
      sobie nawet wyobrazic jak mozna cos takiego zrobic drugiemu czlowiekowi i nawet
      nie przeprosic. Ale z drugiej strony radze Ci walczyc, nawet jesli pociaga to
      za soba dluga sprawe w sadzie. Nie daj jej uwierzyc, ze moze jej to ujsc
      plazem, bo jeszcze pomysli, ze najlepszy sposob na zycie to bezkarnie oszukiwac
      innych.
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 06.07.06, 14:23
        Dzięki za współczucie. Nauczka: mniej ufać ludziom!
    • gajasirocco Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 08:36
      Wklejam post naszego kolegi MArka, nie żeby kogoś zmobilizować do pomocy,
      tylko, by WAm wszystkim podziekować za słowa poparcia i pokazać, iż najbardziej
      przejęli się nasi najbiedniejsi forumowicze, dla których walczę o najtańsze
      wyjazdy, a ta rodzinka, która zamówiła sobie 4-5*All w ogóle się nie przejęła.

"Napisz jak skończyła się sprawa tej wycieczki za którą musisz zapłacić . Nie
      mam czasu ostatnio na nic , wiec na forum sie nie dobijam tylko na priv. Jak
      sprawa się zakończy Twoją stratą i koniecznoscią zapłty przez Ciebie
      całkowitych kosztów- napisz na forum, Twój numer mam ,pomogłas mi
      nieraz ,zresztą "plecaczki" to rodzina jakby , jestem pusty , ale wrzuć to
      jako mój post - 1 % dla Gaji i podpisz Marek, jesli każdy wpłaci po 1 % tego
      co straciłaś- wyjdziesz na zero, wiary w ludzi nie odzyskasz, ale może chociaż
      pieniadze. Jesli jest chociaz 100 chętnych forumowiczów, no problem Jestem
      pusty jak beben ale wydałbym więcej na bilety kupując je gdzie indziej,
      wiem ,ze 70 zł to smiech przy sumie jaką "utopiłaś" ,ale moze wiecej ludzi
      powpłaca. Umieść ten post proszę w moim imieniu, pzdr"

Narazie wysyłam prośby do touroperatora i walczę o zejśćie do jak najniższej
      kwoty anulacji. Ale ile czasu, nerwów to wszystko pochłania!!!! ( a
      nauczycielka się gdzieś byczy z rodzinką- mając to wszytko w D....")
      • kasia-k Re: Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 13:11
        gaju a dlaczego nie podasz nicka tej osóbki, niech ma nauczkę ...
        nick to nie dane osobowe więc chyba można go publikować.

Nie ma co się patyczkować z takimi ludziskami ...
        • gajasirocco Re: Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 13:37
          Nie chcę na forum załatwiać swoich spraw służbowych. Wątek ten był tylko prośbą
          o uczciwość, bo muszę mieć do "Forumowiczów" zaufanie próbując Was przede
          wszystkim obsługiwać na odległość i kiedy wszyscy czekają na najlepsze oferty
          do ostatniej chwili. Dlatego uczulam w tym wątku zamawiających, że końcowa
          rezerwacja równa się obciążeniu mnie przez touroperatora wszystkimi kosztami
          zgodnie z warunkami umowy. (nie traktować rezerwacji jako zabawy!!!!!)
          • drzewko_szczescia Re: Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 14:32
            Gaju, ale to nie jest tak, że klient może się podeprzeć prawami konsumenta i
            rzecznikiem i wycofać sie ze wszystkiego bez powodu, a Ty jesteś bezbronna! Nie
            wiem, ile dla ciebie znaczy strata 7000 zł, ale ja bym pomyślała o wystąpieniu
            do sądu.
      • gajasirocco Re: Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 17:02
        Dziękuję Clavdii za wrzut do skarboneczki na nieuczciwą nauczycielkę!
        Jeżeli uda mi się załatwić bezkosztową anulację albo wydusić od "oszustów", to
        pieniądze przeznaczymy na jakiś szczytny cel!!!!!!
        • clavdia Re: Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 23:15
          Sprawa w sądzie jest do wygrania, ale nigdy nic nie wiadomo.Takie sprawy trwają
          czasem latami i też pochłaniają pieniądze (adwokat plus koszty sądowe) zanim się
          je ewentualnie wygra i dostanie zwrot kosztów.W razie przegranej traci się
          podwójnie. Warto spróbować przy dużej stracie, ale przy małej nie kalkuluje się.
          Gaju, życzę jak najpomyślniejszych negocjacji z organizatorem podróży!
          • gajasirocco Re: Dziękuję wszystkim za słowa poparcia!!!!!!!! 07.07.06, 23:33
            Dlatego mam zamiar do upadłego negocjować....
            Dzięki za pyszne loty, objadam się i pracuję...Zrobiłaś mi miłą niespodziankę!
          • gajasirocco Re: Dziękuję za pyszne lody! 07.07.06, 23:47
            I jak tu się odchudzić, kiedy odwiedzają forumowicze z takimi pysznościami!
            • clavdia Re: Dziękuję za pyszne lody! 07.07.06, 23:52
              Słyszałam,że lody nie tuczą ;-) Mój kolega z pracy tak się odchudzał - miał
              dietę z 1 dniem tylko na lodach (w tym dniu nie można jeść niczego innego, ale
              lodów do woli). Smacznego!
    • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 28.07.06, 08:33
      Obiecałam Was informować, więc wklejam info od touroperatora w sprawie
      nauczycielki-oszustki!
      "W związku z tym XXXXXXX Polska Sp. z o.o. postanawia zredukować koszty
      rezygnacji z imprezy w wysokości 90 % kosztów wyjazdu tylko do kosztów
      niewykorzystanych przelotów czyli kwoty 3.584 zł. Kwota 3.584 zł. (4 rezerwacje
      x 280 USD ) jest sumą, którą jesteśmy zmuszeni Panią obciążyć. Jednakże z
      uwagi na długą współpracę naszych biur i nadzieję na jej owocną kontynuację
      proponujemy rozwiązanie, które zaspokoi nasze roszczenia, ale również ułatwi
      Pani wywiązanie się z tego zobowiązania.
      Proponujemy spłatę w/w kwoty w 10 ratach po 350 zł/mies. Mamy świadomość, że
      byłoby to dla Pani duże obciążeniem..."

A nauczycielce nie przeszło przez gardło ani palce na gg ani jedno słowo
      przepraszam. Oby nasze dzieci nie były uczone przez takich nauczycieli, czego
      Wam wszystkim życzę!!!!!
      • adelajda_alicja Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 28.07.06, 09:59
        Gaju, nasza dobra opiekunko,
        obarczono Cię wielkim ciężarem finansowy, jest mi bardzo przykro z tego powodu,
        wiem, że tą kwotę musisz uiścić i jest to tym bardziej bolesne, że będziesz
        płacić za nieodpowiedzialność jednej z forumowiczek, która okazała się oszustką
        i niegodną członkinią tego Forum.

Pozwolę sobie wrócić do inicjatywy zaproponowanej przez Marka:
        „Jak sprawa się zakończy Twoją stratą i koniecznoscią zapłty przez Ciebie
        całkowitych kosztów- napisz na forum, Twój numer mam ,pomogłas mi
        nieraz ,zresztą "plecaczki" to rodzina jakby , jestem pusty , ale wrzuć to
        jako mój post - 1 % dla Gaji i podpisz Marek, jesli każdy wpłaci po 1 % tego co
        straciłaś- wyjdziesz na zero, wiary w ludzi nie odzyskasz, ale może chociaż
        pieniadze.”

Mój grosik do skarbonki wrzucę po 1 sierpnia, jak będą pieniądze z pensji na
        moim koncie. Wiem, że to niewiele, ale może ktoś jeszcze zdecyduje się na
        podobny krok ...
        Pozdrawiam Cię Gaju, M
        • gajasirocco Re: Uczciwość naszych forumowiczów-PROŚBA z Siroc 28.07.06, 10:37
          Dzięki za miłe słowa- bardziej one mi są potrzebne, bo solidnie załamała mnie
          ta nasza nieuczciwa forumowiczka! Oby to była nauczka na przyszłość, ze i w tak
          bliskim kręgu nie wierzy się na słowo (nawet nauczycielom)!
    • gajasirocco Dziękuję wszystkim moim klientom za słowa otuchy!! 29.07.06, 08:45
      Od zadowolonych klientów: "Witam Panią -dopiero teraz przeczytałam o tej
      okropnej sprawie w jaką wpakowała Panią jedna z klientek-czy tacy ludzie są
      naprawdę? -najpierw prosza o pomoc a potem tak załatwiają sprawę? przeciez w
      kazdym miescie mniejszym czy większym sa biura i az sie prosza aby u nich
      własnie wykupic wczasy-ale to tylko Pani może wiecej niz wszystkie te biura
      razem-o tym dobrze wiedziała pani nauczycielka ze Pani to załatwi za nia i
      najlepiej-i tak zakonczyła sprawe?-brak słów w jakim my świecie zyjemy.Jak
      teraz prosić aby zaklepała Pani jakis wymarzony hotel?/np.Marabut?Nie wiem jak
      ostatecznie ta sprawa dla Pani sie zakonczyła ale bez względu na to chcemy z
      synem przekazac symboliczną kwote dla Pani..."
      -dziękuję wszystkim, którzy przejęli się moją sprawą (a nie przejęła się wcale
      sprawczyni tego zamieszania a obiążono mnie jej wybrykiem)
      I obiecuję Wam, iż nadal staram się zaklepywać Wasze wymarzone hotele,
      wychwytuję dla Was najtańsze, najlepsze miejsca! Zawsze do Waszych usług!!!!
      Nawet teraz rezygnuję z wypadów do ukochanego Egiptu, by wysłać wszytkich
      kuponowiczów za 100pln w daleki wakacyjny świat!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka