Dodaj do ulubionych

Beduinko !!!

02.06.07, 01:59
Znalazlem przypadkowo na tym forum wpisy absztyfikanta. Na forum swwiat byl z grupa syjonistow
piszacych z iSSraela permanentnie banowany za szerzenie syjonistycznych, faszystowskich,
antypolskich, antyarabskich , obrazajacych Islam i Allacha - tresci. Jest rzecznikiem i milosnikiem
syjonistycznej grupy masada2000, ktora opowiada sie za wymordowaniem wszystkich
Palestynczykow. On oraz zydowska grupa z forum judaica, lamali permanentnie prawo i zwykla
ludzka przyzwoitosc. To syjonistyczna banda, ktora na forum swiat szerzyla prymitywna
syjonistyczna propagande. Na szczescie pozbylismy sie ich .
Proponuje zablokowac mu prawo do wpisow, poniewaz taka osoba nie zasluguje na to aby
wypowiadac swoje faszystowskie poglady na publicznych forach.
Obserwuj wątek
    • beduinka Re: Beduinko !!! 02.06.07, 02:00
      jak widzisz wykasowałam twoje wpisy, które były jednakowe - pozostawiając tylko
      jeden z nich

zapraszam do kontstuktywnej dyskusji, a nie do kopiowania wszędzie takiego
      samego postu
      • blazar Re: Beduinko !!! 02.06.07, 02:09
        Ok. wpisalem sie w wielu miejscach , aby nikomu moja uwaga nie umknela. Ja juz z absztyfikaantem,
        probowalem konstruktywnie dyskutowac od kilku lat, spotykalem sie z kpina, chamstwem i
        ponizaniem mnie, spolecznosci palestynskiej , ktorej probowalem bronic. Odpowiedzia jego i grupy
        piszacej na judaice oraz z issraela byly kpiny z Islamu oraz niewybredne swinstwa i falszerstwa
        wypisywane na temat Allacha.
    • absztyfikant Re: Beduinko !!! 02.06.07, 13:42
      Nie klam habibi. Nie bylem nigdy banowany i nikt sie nas nie pozbyl. Jestem
      wprawdzie syjonista, ale nie nawolywalem do mordowania kogokolwiek.

W pewnym sensie zainspirowala nas Beduinka i jakis czas temu stworzylismy swoje
      forum o Izraelu. Szambo pt. Forum Swiat przestalo mnie i moich przyjaciol
      bawic - ot i wsio.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47618
      • blazar Re: Beduinko !!! 02.06.07, 13:50
        No wlasnie habibi. To twoj stosunek do wszystkich tych ktorzy sie z toba i z wami nie zgadzaja. Wtedy
        uzywacie epitetow typu, islamusku, islamusie, arabusie, zupelnie sie obrazajac i zarzucajac nam kiedy
        my piszemy o was zydusku. Wiec posluchaj kolego - polskojezyczny zydzie. Stosujecie tu i na calym
        swiecie moralnosc kalego. Gdyby tylko to !!!!
        Wracajac do sprawy. Zawsze popierales mordy na Palestynczykach bo stales za ludzmi ktorzy to glosili
        na forum wredny klamco. Nawet smierc kilkuletniego dziecka zabitego przez syjonistycznego siepacza
        pod faszymurem sprowadziliscie do zartow i kpin. Kto zalozyl na forum swiat watek o popieraniu muru
        w Gazie ? Aczywiscie absztus. Dla mnie jasne jest po czyjej stronie stoisz syjonisto.

Beduinko czy moglabys go zablokowac ?
        • absztyfikant Re: Beduinko !!! 02.06.07, 13:53
          youtube.com/watch?v=-zOCFuKCTgc
          troche ludzi ciagle zyje dzieki temu murowi, nie sadzisz?
          • blazar Rasista jestes i tyle 02.06.07, 13:58
            Troche mniej ludzi nie zyje z powodu muru berlinskiego nie uwazasz ? Twoj argument biedaku to
            absurd.
            Znamienna jest twoja reakcja w watku
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=17167626&a=52433894
            Zamiast odniesc sie do tresci, probujesz zdyskredytowac te Zydowke smiejac sie z jej nazwiska.
            To wasze zydowskie metody, stosowane zreszta czesto na swiecie i na FS.
            Zamilcz biedaku!!!
            • blazar Re: Rasista jestes i tyle 02.06.07, 14:01
              Swiecisz golodupcu smiercia zydow. A o wielokrotnie wiekszej ilisci arabskich dzieci zapominasz ?
              Zabiliscie o wiele wiecej Palestynczykow, dzieci, kobiet i starcow. Eksterminujecie Palestynczykow juz od
              zarania waszego nielegalnego terytorium iSSrael. Zamilcz maniaku.
    • absztyfikant Do Beduinki 02.06.07, 14:13
      MOTTO: "Strzez mnie Panie Boze od takich przyjaciol, z wrogami dam sobie rade
      sam"

Autor: blazar

Data: 27.05.07, 09:59
      niech wiedzą kto tu nawołuje do mordowania

Zydowski parchu ? Coraz wiecej rakiet bedzie wystrzeliwanych na teren ziemi
      ktora ukradliscie moim
      braciom Arabom. Przyjdzie czas zaplaty, bedziemy zabijac wasze dzieci, gwalcic
      wasze kobiety i wieszac
      waszych ojcow. Bedziemy robic to samo co wy nam zrobiliscie. Allach akbar !
      • blazar Re: Do Beduinki 02.06.07, 14:21
        Zacytowales tu biedaku moja wypowiedz ? Moze tak jeszcze link ? Bardzo prosze !!!
      • blazar Umknelo ci biedaku !!! 02.06.07, 14:24
        ....bedziemy robic to samo co wy nam zrobiliscie......
        To nie nawolywanie biedaku to przestroga ze gwalt sie gwaltem odcisnie, biedny syjonisto.
        • blazar A poza tym.. 02.06.07, 14:33
          Byla to odpowiedz na post waszego zydowskiego geniusza :
          Re: Hamas prosi ....powstrzymajcie Israel
          Autor: arap21
          Data: 21.05.07, 21:12
          + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
          Powtazam zruwnac z ziemia to gniazdo bydla i smierdzacych arabow.Zabijemy tam wszystkie dzieci,
          kobiety i posadzimy bacal a starych powiesimy.A meczety ze smierdzacym allahem tym pedofilem
          spalimy.

oraz ten kwiatek ktory kropka czyli admin forum swiat skasowala:
          Re: Hamas prosi ....powstrzymajcie Israel
          Autor: arap21
          Data: 21.05.07, 21:05

skasujcie post

Moja odpowiedz zruwnac z ziemia to gniazdo pasorzytow GAZE
          • blazar Dalsza produkcja absztyfikanta 24.06.07, 21:26
            Is(z)lam...
            Autor: absztyfikant 
            Data: 06.06.07, 17:59

Polecam te strony wszystkim tym, ktorzy nie mieli dotac watpliwej
            przyjemnosci zglebienia tej wyjatkowo odrazajacej religii. Mysle, ze
            tych "szatanskich wersetow" nie trzeba komentowac, gdych niejako same sie
            komentuja. Szlam...

Bez komentarza.
            • beduinka Re: Dalsza produkcja absztyfikanta 24.06.07, 21:36
              Blazar
              Ja wiem, że absztyfikant i tut_ets są nastawieni prożydowsko i antyarabsko...
              ja cenzuruję tutaj posty, gdy są wyraźnie rasistowskie, obraźliwie, godzące
              bezpośrednio w któregoś z forumowiczów... natomiast póki jest w miarę normalnie
              i kulturalnie - można prezentować swoje poglądy, takę te mijające się, a nawet
              sprzeczne z moimi.
              Natomiast po raz kolejny zwracam ci uwagę - byś nie doklejał w kilku wątkach
              tego samego postu.
    • beduinka w odp. na wątek na"Polacy, Żydzi..i reszta Swiata" 12.07.07, 01:18
      w odpowiedzi na wątek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47819&w=65552094&v=2&s=0
      na "Polacy, Żydzi..i reszta Swiata"

nie należę do tamtego forum, nie mam ostatnio czasu, by zapisywać się i pisać
      na kolejnych forach (czasu ani ochoty), więc odpiszę tutaj... i tak wszyscy
      tutaj przychodzicie, więc sądzę, że natraficie na moją odpowiedź.

arap1 napisał:
      > uspokuj sie ciebie nawet na arabskich forach (beduinka) nie szanuje..

staram się w życiu szanować wszystkich ludzi!! mogę nie akceptować ich
      poglądów, ale to nie przeszkadza mi darzyć ich szacunkiem i zachowaywać się
      względem ich przyzwoicie!

blazar napisała:
      > A propos beduinki - to napisalismy do siebie kilka prywatnych listow. Ja
      napisalem troche o was zydach
      > - w swoim liscie umiescilem wszystkie wasze zydowskie nicki i teraz ma pelny
      sp
      > is oraz wie czego sie po
      > was mozna spodziewac.

nie prowadziłam korespondencji z blazarem... nie kolekcjonuję listy żydowskich
      nicków... tak jest w chwili obecnej, tak też będzie w przyszłości (czyli proszę
      mi czegoś takiego nie przysyłać!)

arap1 napisał:
      > Znowu klamiesz blazare..i masz ta fantazyje arabska :-))nie ma problemy wejsc
      > na forum beduinki zydom...tylko ze nie ma smiecia..

sądzę, że naprawdę pozwalam na wiele i póki jest to jakaś normalna dyskusja, a
      nie sączenie jadu, wyzywanie, rasistowskie treści itp. to pozwalam pisać obu
      stronom... bynajmniej nie banuję u mnie kogoś za żydowskie pochodzenie! sama
      też nie napisałam na forum nigdy nic skierowanego przeciwko Żydom - ja
      krytykuję politykę państwa Izrael, to, co robią Palestyńczykom, poczynania
      armii, bo to, co się tam dzieje jest naprawdę straszne... natomiast nie
      znajdziecie wśród moich wypowiedzi czegokolwiek skierowanego przeciwko narodowi
      żydowskiemu... jestem nastawiona propalestyńsko, będę dalej pomagać uchodźcom
      palestyńskim, będę dalej nagłaśniać sprawę opłakanych warunków, w jakich
      Palestyńczycy się znaleźli i tego jak Izrael ich traktuje... natomiast nie
      znaczy to, że neguję istnienie państwa Izrael lub nawołuję do jego
      zniszczenia... uważam, że jedynym wyjściem są dwa państwa - jedno dla
      Palestyńczyków, drugie dla Izraelczyków...

mogłabym pisać więcej, ale wolę się jednak skupić na swojej nauce, bowiem jutro
      drukuję i oprawiam swoją pracę magisterską, więc muszę wszystko jeszcze raz
      dokładnie przeczytać...

pozdrawiam wszystkich - tych propalestyńskich i proizraelskich i nawołuję do
      spokojnej i kulturalnej wymiany poglądów... a ja sama też nie zamierzam dać się
      wam wciągnąć w jakieś dłuższe dyskusje...
    • beduinka w odp. na wątek na forum Judaica 12.07.07, 01:52
      w odp. na wątek na forum Judaica (coś wam się szybko wątki archiwizują)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25695&w=52903421&v=2&s=0
      dana napisała:
      > ta beduinka to wogle ma fajne opisy z jej podrozy do "palestyny".... :))))

cieszę się, że zwróciły twoją uwagę

> a ja ciagle z otwarta buzia na sam fakt, ze polskie dziewczyny,
      > przyzwyczajone do samodzielnosci, decydowania, nauki, zdobywania zawodu,

zainteresowanie światem arabskim nie ogranicza mnie w powyżej wymienionych
      dziedzinach... wręcz czuję, że realzuję się w nich powyżej przeciętnej

> przechodza na islam....
      > jak to jest napisane: wybacz im, bo nie wiedza co czynia...

no i bzdury gadasz... ja nigdy nie przeszłam na islam i nie zamierzam... jestem
      ateistką...

vitalia napisała:
      > najważniejsze że "wszystkie trzy osoby" które tam piszą są cudownie
      jednomyślne
      na tym forum piszą jednak więcej niż 3 osoby... i bynajmniej nie ma we
      wszystkim jednomyślności i nie narzucam pozostałym forumowiczom swojej wizji
      jako tej jedynej i właściwej

tut_ets napisała:
      > Beduinka to blondynka. Nie powinno zatem nic dziwic. :))

no i??

> Zobaczcie sami.

tut_es napisała:
      > Pomylilam sie nieco... Tam beduinke rzadko mozna znalezc - przynajmniej
      > zdjecia sa ladne. :))

> Ale tu sie "objawia" w calej krasie... ;))

obejrzane? no to gratuluję!

absztyfikant napisał:
      > Poznalem Beduinke na pewnej debacie i rzeczywiscie jest blondynka i

czy powinnam udać się na forum Judaica w celu porad na temat koloru moich
      włosów?

> sprawiala wrazenie bardzo inteligentej osoby,

miło jest wiedzieć, że wszędzie kryją się ukryci adoratorzy ;-P

> aczkolwiek niewatpliwie cierpi na 'arafatowskie ukaszenie'.

ukąszona nie byłam, kąsać to ewent. ja potrafię ;-)
      • absztyfikant Re: w odp. na wątek na forum Judaica 17.07.07, 17:33
        Co do wlosow, to lepiej na Judaice nie lec, bo bankowo wysmaruja Cie henna:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka