lezka_z_posen 02.12.11, 18:40 juz niedlugo.. tylko nie to - ta kaczucha w dżury X factor?: www.pudelek.pl/artykul/36728/kozuchowska_zastapi_sablewska/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_x Re: Wiosenna ramówka:) 03.12.11, 07:40 mnie bardziej martwi doda w the voice of poland. x factora i mam talent i tak nie jestem w stanie oglądać. no i po wiosennych porządkach w tvnie powinni na jakiś czas schować wojewódzkiego do zamkniętego sejfu z zakazem odzywania się na pół roku - w moim subiektywnym rankingu postaci irytujących i namolnie wyglądających z każdego zakamarka wojewódzki wysunął się na prowadzenie. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 03.12.11, 18:26 ale ze jak - dodzina na stolek nergOla?czy inne misz-masze? Odpowiedz Link
lezka_z_posen X-Factor 09.12.11, 09:40 tępy rozczochraniec jednak wylecial, i slusznie: vipnews.pl/sablewska-wyleciala-z-x-factor/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Top Model 13.12.11, 13:47 czystki ciag dalszy: www.pudelek.pl/artykul/36957/wyrzucili_ja_z_top_model/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 29.12.11, 20:59 wiosenna ramowka na razie zapowiada sie zatrwazajaco-show taneczne z prowadzaca cichopek i noje bzykaczem dodziny w jury: www.pudelek.pl/artykul/37281/cichopek_poprowadzi_nowy_program_taneczny/ a kris za stary na format, o losie Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Wiosenna ramówka:) 03.01.12, 19:18 Lukał ktoś nowe zjawisko w eterze telewizyjnym TTV? Ponoć rozwija się to jako Twoja Telewizja. Jak dla mnie to coś jakby skrzyżowanie TV4 z Ekspresem Reporterów i TVN Warszawa. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 07.01.12, 19:31 chyba nie mam tej stacji, ale reklama programu w tej stacji "uwaga po uwadze" brzmiala intrygujaco Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Wiosenna ramówka:) 08.01.12, 09:00 'Uwaga po uwadze' to patent sprawdzony przy 'Faktach po faktach'. Co się nie zmieściło w kanale głównym, przerzucamy do TTV i ciągniemy program dalej. Jak chcesz oglądać, to zamontuj antenę naziemną, bo kanał jest dostępny w pierwszym mutlipleksie DVB-T. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 08.01.12, 11:29 dymiacy_piecyk napisał: > Jak chcesz oglądać, to zamontuj antenę naziemną, bo kanał jest dostępny w pierw > szym mutlipleksie DVB-T. no az tak, to mi nie zalezy Odpowiedz Link
lezka_z_posen X-Factor 09.01.12, 10:02 tatiana chyba sobie poradzi, na pewno bedzie lepsza od tej mimozy sablewskiej: www.plotek.pl/plotek/1,78649,10930882,Tatiana_Okupnik__opowiada_jakim_jurorem_bedzie.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen TzG 13.01.12, 10:00 te stacje juz naprawde nie znaja umiaru www.pomponik.pl/plotki/news-grycanki-w-tancu-z-gwiazdami,nId,426399 Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: TzG 13.01.12, 11:15 lezka_z_posen napisała: > te stacje juz naprawde nie znaja umiaru > www.pomponik.pl/plotki/news-grycanki-w-tancu-z-gwiazdami,nId,426399 No, i teraz już wiadomo, że gdy za jakiś czas na jakiejś wypasionej imprezie, typu otwarcie nowego warzywniaka, wśród celebrytów pojawi się jakaś kompletnie nieznana (za to brzydka) córka producenta zasłonek prysznicowych z Morąga, to za kilka miesięcy zostanie zaproszona do TzG 69. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: TzG 13.01.12, 11:52 nie wiem, w jakim wieku jest ta bardziej dorodna panna z lewej, ale ta po prawej stronie ma 16 lat - myslalam, ze okolo 3 dych. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Woli i Tysio 13.01.12, 10:07 "woli i tysio" - alez te dwa pacany mi pdnosza cisnienie www.fakt.pl/Niepewny-los-programu-Tyszki-i-Wolinskiego,artykuly,142243,1.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Kocham Cię Polsko 31.01.12, 10:04 pewnie to ploty z tym wywaleniem zieliny, ale jesli maja byc zmiany, to wolalabym, zeby pozbyli sie tego przemadrzalego, krzykliwego babona rogalskiej.zielinska moglaby zostac, lubie obsewowac, jak z odcinka na odcinek chudnie i zamienia sie w mlodego chlopca www.se.pl/rozrywka/plotki/liszowska-wygryzie-zielinska-z-programu-kocham-cie-polsko_224783.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Kocham Cię Polsko 03.02.12, 14:29 moja sugestia zostala wysluchana i wywalii dzdzownice - niby mysza na jej miejsce.wgmnie kompletnie sie nie nadaje do tego typu szol, za sucza i wredna jest. www.lansik.pl/27247/koroniewska-zastapi-rogalska-w-kocham-cie-polsko/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Wiosenna ramówka:) 12.02.12, 21:32 www.swiatseriali.pl/seriale/ranczo-266/news-ranczo-jednak-powroci,nId,432280 już 4 marca, mam nadzieje,że sie nie zawiodę. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 13.02.12, 20:32 jestem bardzo zasmucona, ze w wiosennej ramowce nie ma TzG Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 24.02.12, 18:21 tego juz niezle wali w dekiel, ale do wiosennej ramowki i tak sie zalapal: www.pomponik.pl/zdjecia/zdjecia-dnia/zdjecie,iId,511114,aAId,21192 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Bitwa na glosy 22.03.12, 10:59 wegorzewska to sie dopiero do wiosny rzetelnie przygotowala - skorygowany kluk, napompowane wary, doczepione kudly.i chyba u tego samego specjalisty co gornialk sie upieksza, bo wygladaja jak siostry.a wredna jest, non stop dosrywa tej monster-soni i pizduaiowi-hubertusiowi, az wiory leco Odpowiedz Link
anna_geras Re: Bitwa na glosy 22.03.12, 20:11 WEgorzewska zachowuje się jakby sobie do pary z warami mózg oszczykneła botoksem. Ona chyba nie zawsze była taka infantylna. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 20.04.12, 20:28 andersz chyba jednak mocno w dynie dostal na imprezie u antoniego k., bo jego fotel żury w show na zywo dzis pusty. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Wiosenna ramówka:) 21.04.12, 21:33 Już za chwilę na tefałenie gniot nad gnioty, chyba największa chała, jaka widziałem, czyli komedia romantyczna 'Jeszcze raz' z Przemysławem Cypryańskim w jednej z głównych ról. Przypadkiem obejrzałem toto jesienią zeszłego roku, gdy tefałen puścił to dzieło znienacka w tygodniu w środku nocy. Do tamtej chwili za mega gniota uważałem 'Randkę w ciemno'. Ale teraz mam nowy numer 1. www.teleman.pl/tv/Jeszcze-Raz-714735 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 22.04.12, 09:48 mam alergie na gatunek " komedia romantyczna", nie jestem w stanie tego ogladac.a ten cypryanski to straszny szuszwol i wyglada na starego dziada, pysk jakisc zmarszczkami poorany,a ma chyba okolo 3 dych dopiero. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Bitwa na głosy 22.04.12, 09:44 geras, cieszysz sie? www.plotek.pl/plotek/1,78649,11588753,Bitwa_Na_Glosy__Bednarek_W_FINALE__.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Wiosenna ramówka:) 29.06.12, 20:37 na "serialach" lukam "tulipana" - serialu nie widzialam juz chyba z 10 lat.co by nie gadac, ale "estetyka lat 80-tych" byla w pyte Odpowiedz Link