mala20033 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 07.11.03, 17:04 Memu Braciszkowi..bo dzis mam jakis takis dzien.. "Trzeba marzyć" Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wiecznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Odpowiedz Link
kendo Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 07.11.03, 19:11 Witaj Nickus!!!!!!!!!!!!!!!!!111 juz dzis wlasnie wrocilam, bylam w kraju od 25 pazdziernika. Ciesze sie ,ze i Ty rowniez wrociles, oczywiscie,ze nie zapomnialam Ciebie.... i smutno bylo bez Ciebie pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 09.11.03, 16:22 "Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć"..Slonecznej Niedzieli..Mala z Georgii Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 07.11.03, 21:07 Ty mnie pytasz, kim jestes? Myslalam ze dowiem sie tego od Ciebie zauwazam pewne problemy z tozsamoscia ;-P pozdrawiam dalej zaintrygowana Odpowiedz Link
kendo Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 08.11.03, 17:22 Tez to zauwazylam Nictosiu,,,, zaczynamy sobie deptac po pietkach hi,hi,,,,,, a na Vistuli to niemal sie nie zdezylismy na jak to Ty napisales na =sprawozdalniku= pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 08.11.03, 20:53 I ja dziekuje za wspolne koncertowanie gdyby nie bylo niemego towarzystwa nie slyszelibysmy ani papug ani wron Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 09.11.03, 01:24 nii.. ja się Ciebie zapytowywuję jak Ty myślisz kim ja jestem hehehe a ja Ci powiem, ze mysle, mysle i... nie mam pojecia wiec moze jakies drobne wskazowki, hę? a ja, że od Ciebie, bo skąd niby ja mam wiedzieć co Ty sobie myślisz? co ja mysle... zauważam pewne skłonności osądowo-życzeniowe jasne. wciaz szukajaca potencjalnych pacjentow pozdrawiam_pochopnie_zdiagnozowany skad wiesz ze pochopnie? ;-P moze mam wiecej danych niz przypuszczasz? myślałem, że jestem jednoznacznie identyfikowalny niejednoznacznosc jest znacznie ciekawsza pozdrawiam_wciaz_pozostajaca_bez_odpowiedzi_na_nurtujace_pytania Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 10.11.03, 18:04 czy Ty myslisz, ze znamy sie osobiscie?? Odpowiedz Link
aniouek1 list 171 12.11.03, 16:36 Nictoś.. może dość już świętowania i się weźmiesz do pisania? Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 13.11.03, 08:33 Nictuuuuuuusssss czy Ty wiesz, ze Itulka przyslala mi karteczke elketroniczna z okazji urodzin z hitem "pod papugami" wiec teraz bedziemy koncertowac z papugami pod papugami))) i wrony juz nie beda nam skzreczace )))) wracaj gzdie znow nam zginales????? Odpowiedz Link
aniouek1 list 173 13.11.03, 10:50 Nictoś ja poczekam ale jak Ty to robisz, ze w tej samej sekundzie co moje Twoje posty się pokazują? Pozdrawiam serduszkowo P.S. naprawde musze teraz zmykać Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 173 13.11.03, 11:39 Jasne Nictusku, ze bedzie tralalala ))))))) I dziekuje za zyczonka )))))))) Tylko nie spoznij sie na dzisiejszy koncert))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 173 13.11.03, 13:03 Ciesze sie )))) laweczka bedzie przygotowana, goscie zaproszeni, papugi wytresowane tylko aby nam sie nie przeziebily albo co gorsza zachrypialy a moze poprosimy Ulalke aby udziergala szaliki i czapki dla papug? ona lubi ostatnio dziergac i ma taka potzrebe w koncu jak sie rozpedzi w tym dzierganiu to dla niej drobiażdżek udziergac kilka kolejnych drobiażdżkowych czapeczek i szaliczkow dla drobiażdżkowych papuzek Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 14.11.03, 13:51 Terefe koncercik byl wczoraj z wieczora, wiec pewnie usnales a drobiażdżek dostajesz ode mnie w prezencie niech Ci przyniesie wiele radosci. mozesz tez nim jakiegos któsia obdarowac, mzoe sie ten któś ucieszy pozdrawiam slo-onecznikowo z usmiechem smyrając promykiem ps. i gratuluje, ze udalo Ci sie pozakladac tak ciekawe watki, ktore maja powodzenie ))) Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 14.11.03, 14:14 terefere nieladnie tak ignorowac wiesz... taka moja natura, ze jestem ciekawa zaczynasz temat, potem nie konczysz, nieladnie i skad wiesz, w czym mi do twarzy? pozdrawiam zignorowana i dalej bez wyjasnionych watpliwosci Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 14.11.03, 14:15 nie odnajdujesz mnie bo ja sama sie siebie nie moge odnalezc z reszta jak jest taki tlok niezrecznie jest mi sie wlaczac po miedzy wpisujacych. z reszta nie jestem w stanie sledzic wszystkich wpisow bo inaczej praca moja stala by odlogiem. a wlasciwie nie lubie sie narzucac. jakos pewniej czuje sie na poduszce, choc tu wszyscy sa bardzo mili. ale wg pzryslowia wszedzie dobrze ale najlepiej.....wiadomo gdzie dlatego z rzadka tu czasem cos pisnę Odpowiedz Link
corneliaz list 184 :) 14.11.03, 15:12 Witaj hmmm - masz dziwny nick, więc nie mam chwilowo pomysłu jak do Ciebie się zwracać Co Cię do mnie sprowadza? pozdrawiam i zajmę się oczekiwniem .... Cornelia Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 14.11.03, 15:18 >Ciekawość powiadają to pierwszy stopień do piekła, ale z drugiej strony >mówią "szalej dusza, piekła nie ma" więc bądź sobie jaka chcesz hehehe ja na pewno pojde prosto do nieba, bo grzeczna dziewczynka jestem )) >Jaki temat ja niby zacząłem i nie skończyłem? Nie wiem o czym mówisz. wiesz wiesz sugerujesz, ze mnie znasz, wiec moze jakas mala wskazoweczka, zebym chociaz wiedziala, czy to prawda proooszeeee )) >A tak "na marginesie" mówiąc to Ty sama mnie zaraziłaś diagnozowaniem hehehe :- ) fajna zabawa, co? >Wątpliwości są po to by zaciekawiać, a Ty jak sama o sobie mówisz ciekawska >jesteś, więc chyba dobrze, że je masz hehehe ale ja lubie rozwiewac swoje watpliwosci zaciekawiac zawsze sie jest czym :- ) >Pozdrawiam normalnie, bo normalny jestem - choćbyś nie wiem jak się starała - >normalny jestem i dobrze mi z tym drobiażdżkiem hehehe z ktorym drobiazdzkiem? hehehe Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 14.11.03, 17:01 No a nie jestem grzeczna? staram sie przynajmniej )) prawie zawsze )) czyli jednak mnie znasz? dalej prosze o wskazowke moze chociaz powiedz, z ktorego wojewodztwa jestes przynajmniej bede wiedziala, czy masz racje kims tez sie mozna zaciekawic jaka milutka nazwa- drobiazdzek Odpowiedz Link
kasikk list do NICT1 15.11.03, 15:16 Witaj ) hihihi... a kto by się Ciebie bał, jak Ty miły jesteś?? i pewnie tą wredotą tylko straszysz ) pozdrowionka Odpowiedz Link
kendo Re: list do NICT1 15.11.03, 16:24 ale sobie cosik wmawiasz Nictus nie uciekaj ,a zostan, dojda Ci napewno na ktorych czekasz,,,, ja nie zauwazylam jakiejs zmiany, przeciwnie, nawet Mrouh zawitala i sie w Twoje tematy wpisala.... glowka do gory,,,,Pozdrawiam cieplunio,,,, Odpowiedz Link
ulalka Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 16.11.03, 12:35 witaj Nictusku ) nooo!...skonczyl mi sie kolejny zarobiony tydzien i nastala niedzielka, gdzie bede mogla spokojnie odpoczac ) zycze Ci, aby i Twoj dzionek byl mily i spokojny ) i zeby wszystko sie na tyle uspokoilo, zebys mogl spokojnie powiedziec - nastalem na Poduchach (i nie tylko) na dobre i nigdzie sie nei spiesze ) pozdrooveczki sloneczkowe ) Odpowiedz Link
corneliaz List 190 17.11.03, 10:23 w takim razie z pochyloną głową witam się grzecznie i coś na rodzaj radości pojawiło się - hmm to chyba uśmiech pozwoliłam sobie zaczytać się troszkę w kawałku Twojej to szufladki i ukrywać nie będę, że bardzo mnie się wzruszyło .... chyba w pewnym momencie zmuszona zostałam przestać czytać ... z uwagi oczywiście na wstrętne nieusłuchane jakieś słone rzeczy -przyczepiły mi się ... jest jeszcze taka miłość: ślepa bo widoczna jak szczęśliwe nieszczęście pół-radość, pół-rozpacz ile to trzeba wierzyć, milczeć, cierpieć, nie pytać skakać jak osioł do skrzynki pocztowej by dostać nic za wszystko miej serce i nie patrz w serce .... odstraszy Cię kochać pozdrawiam ... Odpowiedz Link
slo-onko Re: List 190 17.11.03, 19:08 Hej Nictusku kiedy sie uciszylam to od razu trafilam jak w totolotka)))) czasami poplaca siedziec cicho jak mysz pod koldra tfu, jak mysz pod miotla Odpowiedz Link
anula73 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 18.11.03, 08:16 troche mam problemow, nie chce o tym gadac na razie... mam nadzieje, ze sie jakos ulozy... a Ty mi wciaz nie odpowiedziales, skad jestes. pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 18.11.03, 12:06 a co to Nictus pogniewales sie na nas? mi nie odpisujesz? ani an poduchy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 18.11.03, 12:08 sory juz mam odpowiedz tak dlugo pisalam do Ciebie az system mnie wylogowal. a jak juz sie wpisalam to okazalo sie,z e mi odpisales dziekuje i pozdrawiam slo-onecznie ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 18.11.03, 12:13 a taks woja droga to chyba z Ciebie straaasznie wesoly facet? bo tylkow izde usmiech na twarzy "he he he" ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 18.11.03, 12:47 no jzu dobra, dobra ))))) a czemu nie widzem Ciebie pod O....Y.? napisalm keidys i brak odpowiedzi? Odpowiedz Link
anula73 197 18.11.03, 13:14 >Dobrze, że "trochę". taki maly eufemizm ;-/ staram sie myslec, ze to jest "troche"... >Jak "nie... na razie..." to poczekam. milo nie lubie naciskania >Ja też nadzieję taką mam. tez milo... >Nie odpowiedziałem. Sam dokładnie nie wiem "skąd" a skad jestes teraz? albo kiedy mielismy okazje sie poznac? i czy w realu tez Cie lubilam? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
slo-onko Re: 197 18.11.03, 14:24 to moze pomoc Ci go poszukac? no znaczy tego O-Ya, no tego numera? no chiba ze nie chociesz? Odpowiedz Link
mala20033 Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 18.11.03, 15:46 Memu Slodkiemu Braciszkowi by mnial Wspanialy Dzien.. Jonasz Kofta Czułość Nie chcę cię dotknąć Boję się Boję się twego bólu Chcę ci zostawić twą samotność A swą obecność zmienić w czułość Jesteśmy inni Każde z nas Ma swoje tajemnice ciemne Kolczasty Dziki Suchy chwast Nadzieje nadaremne Spotkali się Któryś tam raz Śpiąca królewna ze ślepym królem Chcę dać ci to Co mogę dać Czule Czulej Najczulej Odpowiedz Link
kendo Re: 10 - Skrytka listów do NICT1 19.11.03, 10:13 Nictosiu,,,, dzieki za trzymanie kciukow i wszystkiego innego tez,,,, pomoglo ,i poszlo dobrze,,,, pozdrawiam ,jak zawsze cieplunio i milunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
rzulw Facet....nie tylko w Szufladzie Ciebie brakuje 20.02.04, 06:50 ...nie tylko na Poduchach Ciebie brakuje.... na całym forum Ciebie brakuje ! daj znać.... (będziesz wiedział jak) hehe he Odpowiedz Link
aniouek1 list 202 21.02.04, 17:21 Witaj Nictoś Spójrz sam... niby wypełniona po brzegi, a jednak nadal coś do niej wpada Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 04.04.06, 14:58 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link