aniouek1 06.06.03, 22:45 Lastko WITAJ w szufladowej rodzinie Listopisów Na wniosek NICT1, otrzymujesz własną SKRYTKĘ LISTOWĄ Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM nr 33, na listy DO Lastki od Listopisów Niech Ci dobrze służy i same dobre wiadomości zbiera Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marucha1 List 1 06.06.03, 22:51 Witam Cie Lastko bardzo serdecznie w szufladce wsrod cudownych szufladkowych duszkow. Napewno bedzie Ci tu dobrze bo to najcudowniejsze miejsce na forum. Tu zdarzaja sie naprawde cuda.Mozesz mi wierzyc. Odpowiedz Link
nict1 list 2 11.06.03, 10:46 Cze Lastko Dzieki za malpiszona Obsmialem sie fest, a fest hehehe Pozdrowionka Odpowiedz Link
aniouek1 list 3 21.06.03, 02:35 Lastko, pogodnego lata Ci życzę, przyjaznych ludzi wokół, udanego urlopu i by udało się w tegoroczne lato osiągnąć to, na czym najbardziej Ci zależy Odpowiedz Link
aniouek1 list 4 16.08.03, 05:15 Witaj Latko Dawno Cię nie było w Szuflandi Co u Ciebie, co u Was? Opowiedz jak rośnie szczęście.. podziel się z nami, a bedzie jeszcze wieksze, bo to ma do siebie szczęście, że dzielone z innymi pomnaża się.. taka już szczęścia uroda Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 7 30.09.03, 12:56 Witaj! witaj! witaj! - a własciwie - WITAJCIE OBOJE )))) Gratulacje Lastko i TAK TRZYMAĆ dalej rosnąć i pięknie się rozwijać Dużo, dużo, całe mnóstwo doskonałego zdrowia i takiegoż humoru nastrojenia )) Odpowiedz Link
kendo Re: list 8 30.09.03, 15:35 wow!!!!! ale piekna nowina Lastko,,,, ciesze sie razem z Toba, a wlasciwie powinnam napisac razem z Cala Trojka,,,,, i "CHLOPCZYK""" az jak wspaniale,,,,, Zycze wszystkiego naj,naj lepszego az do konca,,,, czy wybieracie juz imie dla MEZCZYZNY ????? pozdrawiam serdecznie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 9 07.10.03, 18:46 Lasko...to JEST CUUUUDNE! Proszę... opowiadaj, opowiadaj o WAS, to cudowna opowieść o dojrzewającym życiu. Dziękuję i prosze o c.d. nawet każdego dnia Odpowiedz Link
aniouek1 list 10 10.10.03, 09:30 Lastko to jest CUD ŻYCIA najprawdziwszy życia cud. Niestety, nie wszyscy mogą się nim cieszyć tak jak Ty i Twój mąż, a niektórzy nawet jeśli mogą, to... nie potrafią, nie umieją, nie zauważają, że to najprawdziwszy cud w którym na dodatek sami mają zaszczyt uczestniczyć. Bywa, że nazywają TEN cud przekleństwem Wiesz, zaglądam do Szuflandii i.. czekam na Twoje listy o NOWYM ŻYCIU, bo w nich brzmi Wasza radosna miłość, one też przywołują moje wspomnienia. Piękne wspomnienia... Dziękuję i.. czekam na c.d. Odpowiedz Link
megxx Re: 33 - Skrytka listów do LASTKA 28.10.03, 13:01 Mam nadzieję, że tatuś mimo zmiany płci dzieciątka cieszy się nadal równie mocno. Już teraz powinien zrozumieć jak ważną rolę odgrywa ojciec dla dziewczynki. A swoją drogą czy usg nie miesza czasem w umysłach?(o płci mówię) Życzę Ci wszystkiego dobrego, dla dzidzi też. Odpowiedz Link
megxx list kolejny 29.10.03, 10:41 Nigdy nie wdawaj sie w takie dyskusje, jak powiedzieli,że może czworaczki, trzeba odpowiedzieć-być może, a usg to nie promienie, ale ultradźwięki. W zasadzie dziwne to towarzystwo, czy ten kolega ma dzieci? Może to jego wrażliwy temat i nie umie sobie z tym poradzić, a szefowa może nie lubi synowej? " Jeżeli spokój zachowasz, choćby go stracili Ubodzy duchem, ciebie oskarżając Jeżeli wierzysz w siebie, gdy inni zwątpili Na ich niepewnośc jednak pozwalając" Trzymaj się! Masz nas na wszelki wypadek. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kasikk list do LASTKA 29.10.03, 10:52 Przede wszystkim nie martw się tym, co ludzie gadaja Niestety większość cieszy się, kiedy komuś dokuczy Nie rozumiem tego, ale tak jest... Ja uważam, że te badania są potrzebne i należy je robić Na pewno nie robisz swojemu dziecku krzywdy A na głupotę ludzką nic nie pomoże Uszka do góry!! Wszystko będzie dobrze Pozdrawiam cieplutko (czekając na moją maleńką istotkę ) ) Kasikk Odpowiedz Link
aniouek1 list 14 29.10.03, 12:03 Witaj Lastko Planeta Ziemia to taki dziwny DOM ŻYCIA różnych lokatorów i - choć w to trudno czasami uwierzyć - wszyscy są potrzebni. Chyba wszystko ma jakieś sobie właściwe dno, oprócz ludzkiej bezdennej głupoty.. TO dno z pewnością łatwiej przeskoczyć, sensowniej przeskoczyć - oszczędzając bezcenną energię - niż... sama to już teraz wiesz. Wiesz też z pewnością także i to, że gdyby nie TO, co Cie spotkało dzisiaj, nie mogłyby się pojawić wśród Twoich myśli przynajmniej niektóre z tych, które się dzisiaj urodziły. Spróbuj ocalić, zachować NAJPIĘKNIEJSZE. Jesteś bogatsza, silniejsza i.. WIESZ także COŚ czego "wczoraj" o samej sobie nie wiedziałaś. Gratuluję serduszkowo córeczki, a synek.. Synek gdzieś może już nawet na WAS czeka? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 15 29.10.03, 15:14 Lastko...napisałaś "jednak wiem, że..." - ja TO wolę wiedzieć, niż źle się domyślać.. TO może nie jest miłe, ale...jeśli prawdziwe, to wolę wiedzieć. Domyślam się, że Ty także i sądzę, że DOBRZE się domyślam Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 16 30.10.03, 10:10 Witaj Lastko Dobry duszku Szuflandii winna jestem Ci chyba jeszcze słowek kilka. Wczorajszy dzionek był dla Ciebie smutaskowy, bo... rozczarowałaś sie ludźmi - tymi dwojga... to z pewnością boli. Ja TO znam. Wiem też, że lepiej jednak mimo wszystko wiedzieć i widzieć prawdziwe "oblicza" bez lukrowanych masek. Maski mogą nas nawet zachwycać, jednak to nie zmienia faktów, że pod nimi są pochowane jakieś "twarze", a "jakieś" wcale nie musi znaczyć równie piękne jak maski. Wolę znać prawdziwe "twarze" - choćby szpetne. Inna rzecz, kto potrafi mnie dotknąć, a kto nie. Nie każdy potrafi. Nie każde słowo mimo, że wypowiedziane, wykrzyczane nawet - muszę słyszeć. To ode mnie zalezy, które mnie dotyka, a które nie. Nie każdy może wkraczać na terytorium mojego JA. Nawet jeśli sie pojawia, a JA go nie dostrzegam, to po prostu NIE ISTNIEJE, to po prostu go NIE MA i już. Nie każdy jest zdolny, nie każdy potrafi, nie każdy chce dzielić z każdym człowiekiem radość podnosząc ją do potęgi i smutki dźwigać z kimś by było lżej je dźwigać niż w pojedynkę. Są także tacy, którzy "lepiej się czują" wiedząc, że nie tylko oni sami ubrani są od środka w pokaleczenia z bolesnych słów. Przeskocz. To wcale nie jest takie trudne. Spróbuj. Z pewnościa Ci sie uda. W sercu i pod sercem nosisz wielką miłość, więc.. masz skrzydła potężne jak ona. NIC i NIKT nie może Cię dotknąć bez Twojego przyzwolenia. Pozdrawiam Cię serduszkowo, a na promyczkach słoneczka, które właśnie w tej chwili pokonało chmurzastą kurtykę przesyłam Ci garść uśmiechów na dobry dzień Odpowiedz Link
aniouek1 list 17 30.10.03, 11:04 Ciesz się szczęściem, które MASZ, a głupotę omijaj by się nią nie zarazić Odpowiedz Link
nict1 list 18 05.11.03, 13:19 Cześć Laska! Gratuluję córki! Jak Ona ma na imię? Pozdrów współwinnego hehehe Dla Ciebie specjalne pozdrawki - podwójne Odpowiedz Link
nict1 list 19 05.11.03, 13:43 powiadasz, ze wciaż myślicie. Hmmm. Myślcie, myślcie - to nie boli. Wierzę, że wymyślicie coś takiego hmmm pięknego, co i Jej samej będzie się podobać. Ja lubię swoje imię - nawet wszystkie lubię. A Ty? Odpowiedz Link
nict1 list 21 06.11.03, 14:09 "Kasia, Kasia, Kasia..." - pamiętam taką piosenkę. Też ładna Odpowiedz Link
mala20033 Re: 33 - Skrytka listów do LASTKA 18.11.03, 16:06 Buziaczki..Mala Gdy syty skarbów Leopold Staff Gdy syty skarbów, własnym bogactwem znużony, Darowywać pragnąłem jako król szalony, Stałaś przy mnie, o, Chryzis, złotowłosa pani, Wsparta o marmurowy biały słup w przystani. Patrzyłaś na rozlewnych wód płynne manowce I na moje żaglowne, złote trójwiosłowce, Na które niewolników moich pogotowie Znosiło dzbany świetne, drogie złotogłowie, Bisior, szkarłat tyryjski, przepyszne kobierce I bursztyny ciążące jako moje serce. I daremnie szukałem stu pozorów zwłoki: Statki znaku czekały na odjazd z zatoki, Żagle rozpięte drżały, a słońce już nisko Za góry zapadało. A chociaż tak blisko Stałaś przy mnie, nie rzekłaś słowa niś spytała, Komu podarki wiezie ta wyprawa cała Choć jednym słowem mogłaś ocalić od zgłady Statki, które ma duma rzucała na zdrady Korsarzy, burz, bez celu, bez gwiazdy na niebie, Te skarby, które-m w duszy przeznaczył dla ciebie. Odpowiedz Link
megxx list kolejny 05.01.04, 14:29 Witam, dzięki za życzenia. Tobie oczywiście życzę radości zwłaszcza, gdy będzie wymagała większego wysiłku(wiesz co mam na myśli), a także końskiego zdrowia, nieskończonej cierpliwości i aby te najskrytsze marzenia spełniały się najpiękniej jak mogą( a nie jak w złośliwych sloganach-uważaj na marzenia. Odpowiedz Link
kendo Re: list kolejny 05.01.04, 19:56 Ale sie ciesze razem z Toba,,,, zycze Ci wszystkiego dobrego w chwili kulminacyjnej zobaczysz jakie Cie szczescie spotkalo,,,, zycze rowniez szczesliwego i obfitego w radosci Nowego Roku,,,,, pozdrawiam milonio i cieplunio.... Odpowiedz Link
kasikk list do LASTKA 05.01.04, 22:59 Lasteczko ) wszystkiego dobrego, szczególnie w TYM momencie Ci życzę ) Odpowiedz Link
aniouek1 list 26 22.02.04, 00:07 Mam nadzieje, że @ odebrałaś i jutro...a właściwie to juz dzisiaj - zjawisz się Pozdrawiam serduszkowo i....czekam Odpowiedz Link
altu List 27 03.03.04, 16:36 Droga Lastko! U Ciotki Viki dowiedziałam się właśnie, że powiłać córkę, dałaś jej na imię Oleńka... To piękne... Gratuluję pięknego i zdrowego dziecka, Tobie i Jej życzę wiele zdrowia, sił na najbliższe dni... Odpoczywajcie sobie spokojnie. Z każdym dniem będziecie piękniały i będziecie coraz silniejsze... Ucieszyłam się niezmiernie z tych dobrych wiadomości... Napisz od czasu do czasu jak się czujesz? Jako Mama i jako kobieta? Jak się czuje Maleństwo... To będą wspaniałe chwile, kiedy będzie się czytać o tym, że jesteście zdrowe i szczęśliwe... Pozdrawiam serdecznie! Ślę buziaki i uściski! Trzymajcie się mocno! Odpowiedz Link