my-mail 16.08.04, 12:41 Witam, poszukuje mieszkania do wynajecia .2-3 pokojowego dla 2 osob, od wrzesnia. Czy ktos z Was jest zainteresowany lub zna kogos,kto chetnie wynajmie na dluzej i bez agencji? Z gory dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looos Re: wynajem 20.08.04, 16:43 Mam 43m2, 2 pokoje (każdy 16m2, w jednym zrobiona kuchnia), pełne wyposażenie (zmywarka, lodówka, kuchnia, piernik, 2 szafy wnękowe, łóżko, stolik i fotele). Jest tez miejsce garażowe w garażu podziemnym. Mieszkanie jest na 3 piętrze, z oknami na wschód. Wolne od wrzesnia, cena 1600zł + liczniki (byc moze do negocjacji), 150 metrów do metra (przy ul. Wańkowicza). Jak najbardziej bez agencji, i na dłużej też wchodzi w grę Jesli jestes zainteresowana - napisz email -- L. Odpowiedz Link
looos Re: wynajem 20.08.04, 17:32 Aha, wlasnie sobie przypomniałem wracając do domu Poza tym moim do wynajęcia Jest też mieszkanie 50m2, ale na dobrą sprawę bez mebli (to co jest jest takie sobie), dwa pokoje, aneks kuchenny, łazienka, na parterze, w bloku tez koło skrzyżowania KEN i Wąwozowej, vis a vis mojego mieszkanka w którym sobie mieszkam byli sąsiedzi wyprowadzili się trzy tygodnie temu i własciele chyba szukają kogoś chętnego. Czynsz - był 1500zł, plus liczniki, w ramach tego jest garaż (no i ja jako sąsiad, hehe) -- L. Odpowiedz Link