drwojan Re: gdzie nad wodę? 07.07.06, 20:51 Witam, jak zwykle poszło coś nie tak i w postcie nie zawarłam pytania Szukam miejsca na niedzielny wypad. Chodzi mi o wypad nad wodę i nie chodzi mi o oblężoną plażę. Jeżeli ktoś z sąsiadów mółby polecić jakieś miejsce z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link
magdawe Re: gdzie nad wodę? 07.07.06, 21:19 Blisko? Zobacz to: www.warszawianka.pl/ Ja tam nie bylam, dzisiaj to zobaczylam w necie. Ale Zalew Zegrzynski ma chyba mnostwo takich osrodkow. Jak cos znajdziesz, pochwal sie Odpowiedz Link
kaaarolinkaa Re: gdzie nad wodę? 09.07.06, 20:26 Polecam rzekę Świder-czysta, płytkato wada lub zaleta-zalezy dla kogo), ciepła,piasczyste plaze, mi baaardzo odpowiada. Odpowiedz Link
drwojan Re: gdzie nad wodę? 10.07.06, 14:39 Byłam w niedziele nad Świdrem, ktoś z sąsiadów mi polecił. faktycznie woda czysta, ciepła, dzieciaki miały wspaniałą zabawę. Wada tylko jedna, około dwunastej zrobiło się strasznie tłoczno i dużo osób drinkujących i piwkujących. Odpowiedz Link
marek.dumle Re: gdzie nad wodę? 10.07.06, 18:53 Dlatego Świdra nie lubię. Za blisko Wawy i za blisko Świdra/Otwocka. Chyba żeby poszukać mniej dostępnych brzegów Odpowiedz Link
kaaarolinkaa Re: gdzie nad wodę? 11.07.06, 09:40 ja tez bylam w niedziele-znalazłam miejsce gdzie bylo pusto i cicho-specjalnie sie nie trudzac. Odpowiedz Link
rubeus Re: gdzie nad wodę? 10.07.06, 20:17 Urle ? www.urle.info/ Bywałem tam dziecięcem będąc - miło wspominam te czasy... Odpowiedz Link
marek.dumle Re: gdzie nad wodę? 10.07.06, 23:01 Nie wiem jak jest w Urlach, ale obok w Barchowie plaża jest zamknięta. Odpowiedz Link
marek.dumle Re: gdzie nad wodę? 10.07.06, 23:11 Kąpieliska dopuszczone i niedopuszczone: www.gis.gov.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=50&lang=iso-8859-2 Odpowiedz Link