Dodaj do ulubionych

Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera

06.11.06, 09:30
Tą wypowiedzia chcę podziekowac panu fryzjerowi za to ,że wreszcie wygladam
jak człowiek.
Mam dosc trudne do ostrzyzenia włosy.Przeszłam przez ręce wielu fryzjerek i
fryzjerów okolicznych i dalszych.Zawsze było tak,ze po wyjsciu z zakładu
wszystko było ok.Na drugi dzień horror.
Wczoraj wybrałam sie do zakładu w Tesco tam ostrzygł mnie p.Kamil.Nie dosc,ze
długo omawialismy "skutecznosc"wybranej fryzury to jeszcze bez modelowania
moje włosy układaja sie naprawde dobrze.Sa poprostu bardzo dobrze ostrzyżone.
Za strzyzenie zapłaciłam 50 zł.Będe do niego chodzić.
Obserwuj wątek
    • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 06.11.06, 09:53
      zazwyczaj ten zaklad mial malo pochlebne opinie. czyzby sie poprawili?
      • marikas Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 06.11.06, 13:19
        Co do Pana Kamila, too kiedyś strzygł moja 3 letnią córkę. Tak ją fantastycznie
        ostrzygł, że nie jedna kobieta zazdrościła córce fryzury smile
        • malgoszac a ja tam trzymam sie od tesco z daleka 07.11.06, 19:39
          i nie podejde tam na 250m jesli mnie glod o 4 nad ranem nie zmusi smile
          caly czas mam nadzieje ze padnie to cholerstwo! wiec raczej nie skorzystam tongue_out
          swoja droge polecam juz polecany juz wczesniej salon LaRose smile
          • chiara76 Re: a ja tam trzymam sie od tesco z daleka 07.11.06, 22:50
            malgoszac napisała:

> i nie podejde tam na 250m jesli mnie glod o 4 nad ranem nie zmusi smile
            > caly czas mam nadzieje ze padnie to cholerstwo! wiec raczej nie skorzystam tongue_out
            > swoja droge polecam juz polecany juz wczesniej salon LaRose smile

ja też omijamwink I jednak uparcie trzymam się innych miejsc.
    • observerr Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 08.11.06, 00:21
      Nie znam Pana Kamila, bo omijam Tesco łukiem ale też chciałbym się
      pochwalić "znaleziskiem"
      Nowootwarty zakład ul. Kabacki Dukt 1. Pani Hania - mistrzyni (IMO). Pan
      Maciek - mistrz - w opinii mojej Żony...Chodziliśmy do nich już dawno, ale
      dopiero teraz przenieśli się na Kabaty i są blisko. Sprawdzeni także przez
      znajomych.
      • cocosso Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 08.11.06, 08:44
        można prosić o telefon ?
      • observerr Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 10.11.06, 22:02
        Pani Hania i Pan Maciek pracowali kiedyś u Laurenta w Gymnasion. Telefonu nie
        znam, bo mam tylko komórkowy, ale nie wypada podawać bez autoryzacji. Dowiem
        się i napiszę. Właściwie trochę żałuję, że ich poleciłem, bo teraz będą kolejki
        i się nie dopcham wink
        Ale ponieważ zasługują na polecenie, więc z wyjątkowo czystym sumieniem -
        polecam !!! Najlepiej mówcie, że przysyła was Pan Ryszard, to może dostanę
        rabat wink
      • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 16.11.06, 09:55
        bylam, sprawdzilam i zdaje relacjesmile
        zachwyty nad kunsztem fryzjerskim pana macka nie przesadzone. mam wlosy bardzo
        trudne do obciecia i ulozenia, a pan maciek obcial mnie idealnie.
        widac, ze oboje z pania hania sie staraja i dbaja o klienta (nie byla tez
        problemem pozna godzina, ktora sobie zazyczylam).
        • chiara76 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 16.11.06, 10:06
          biljana napisała:

> bylam, sprawdzilam i zdaje relacjesmile
          > zachwyty nad kunsztem fryzjerskim pana macka nie przesadzone. mam wlosy
          bardzo
          > trudne do obciecia i ulozenia, a pan maciek obcial mnie idealnie.
          > widac, ze oboje z pania hania sie staraja i dbaja o klienta (nie byla tez
          > problemem pozna godzina, ktora sobie zazyczylam).

kusiciewink
          Kto wie, czy i ja się nie wybiorę...
      • animass1 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 10:04
        a jak jest cenowo w tym chwalonym saloniku? moi ulubieni fryzjerzy biora sobie
        za podcinanie moich krotkich wlosow 80-88pln. Szukam czegos przyzwoitego sad
    • m-oni Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 08.11.06, 08:56
      Widzę ich zakład z okna.Otworzyli wczoraj albo przedwczoraj.
      A gdzie wczesniej przyjmowali?
      • norah75 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 10.11.06, 10:56
        ten bordowy taki
        bo otworzyli coś przy KB11
        • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 13.11.06, 15:29
          normalnie chyba zrobie z siebie krolika doswiadczalnego i ... pojde smile

ale uprzedzam - nie zawaham sie skrytykowac jesli peeany sa przesadzone wink
          • martaba2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 13.11.06, 17:04
            ja juz ich przetestowalam i z czystm sumieniem polecam.
            Chyba najlepsza rekomendacja jest fakt, ze sa otwarci tydzien a starzy klienci
            zapelniaja im prawie caly grafik (ruch jak na marszalkowskiej)
            Pozatym juz dawno nie slyszalam tyle komplementow od zanjomaych smile na swoj temat
            (oczywiscie a propo fryzury)
            • volta2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 14.11.06, 08:43
              No to ja też tam się zgłoszę, bo mam po prostu najbliżej, tylko czy nie
              fatalnie trafili, bo na KD2 też jest otorzony nowy salon, i też ludzi tam nie
              mało, myślę, że na razie to pani czesze znajomych?
              A jakie godziny otwarcia tego salonu przy KD1?
      • lewe_oko Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 17.11.06, 11:06
        Gdzie jest tan salon? Kabacki Dukt 11?
    • takasobie_ja Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 14.11.06, 08:43
      Dobry fryzjer w Tesco ??? Wolne żarty !!!!
      Ja od jakiegoś czasu chodzę do "Wandy" na Dembego 28. Panie są przesympatyczne i
      w dodatku mają do coś zwane drygiem. Zawsze jestem zadowolona z ich usług i
      pobytu w tym malutkim saloniku...no i za strzyżenie płacę ok 35 zl a nie 50.
      • cocosso Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 14.11.06, 10:49
        to może proszę o telefonik do tego salony p. Hani i p. MAćka
        • martaba2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 14.11.06, 13:34
          prosze bardzo
          424 79 41
          • ggaladra Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 16.11.06, 16:59
            sprawdziłam i polecam smile
            • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 16.11.06, 22:12
              ja jestem w stanie zaplacic i z 200 zeta
              tylko zeby bylo ok!!! a nie jak zwykle " bleee" smile

normalnie chyba ten watek powinien zniknac?smilesmilesmilesmilesmile bo zaraz faktycznie nie
              bedzie mozna znalesc wolnego terminu?big_grin
              a ja chcialabym sie jednak chyba dostactongue_out
              • jan-w Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 16.11.06, 23:12
                O.K. Kasuję ten wątek za 5 minut wink
                Widziałem twoje włosy. Wyobrażam sobie twoją reakcję na ich uszkodzenie!
                A raczej, nie wybrażam sobie.
                • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 21.11.06, 19:30
                  hiehie

no tak - chyba bym zamordowala smilesmilesmilesmilesmile
                  • malgosia75 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 09:19
                    wczoraj był na KD 1 mój mąż, wlosy ma zrobione super, dziś idę ja, więc
                    przekonam się na własnych włosach...
                    • chiara76 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 10:23
                      malgosiu, możesz podać do nich telefon?
                      • malgosia75 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 10:54
                        nie mam numeru telefonu, pojechałam wczoraj wieczorem i się umówiłam, ale jak
                        dziś będę to wezme wizytówkę
                        • chiara76 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 11:01
                          malgosia75 napisała:

> nie mam numeru telefonu, pojechałam wczoraj wieczorem i się umówiłam, ale jak
                          > dziś będę to wezme wizytówkę

oj, to weź, będę wdzięcznawink
                          • martaba2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 11:42
                            hej - czytajcie dokladnie - telefon podalam w tym watku pare dni temu. Kabacki
                            Dukt 1 to salon Pani Hani i Pana Macka.

smile
                            • animass1 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 14:45
                              a jak z cenami?
                              • martaba2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 14:45
                                za ciecie i headline - 140
                                • martini71 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 23.11.06, 22:02
                                  właśnie skorzystałam z usług Pani Hani smile i jestem ogroooomnie zadowolona smile))))
                                  polecam gorąco: fantastyczna atmosfera, lokal bardzo przyjemny i pyyyyyyszne
                                  cukiereczki serwują smile))))) wróce tam jeszcze- jakby ktoś chciał namiary to na
                                  priva prosze pisać smile)))))) POLECAM JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!
                                  • martaba2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 24.11.06, 10:00
                                    ja czegos nie rozumiem: 14.11 podałam oficjalny nr tel. do salonu Pani Hani i
                                    Pana Macka. To po co pytac sie dziesiec razy po namiary albo oferowac pirive?
                                    Ludzie NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM
    • monialuka24 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 03.01.07, 19:46
      Wyczuwam w tym całym poście DUUUUUŻĄ ILOŚĆ AUTOREKLAMY.
      JEŻELI SIĘ BARDZIEJ ZASTANOWIĆ TO WSZYSTKIE TE OPINIE DAJĄ DUŻO DO MYŚLENIA.
      HMMMM AKURAT TYLE OSÓB BYŁO W TYM ZAKŁADZIE I AKURAT CHCIAŁY SIĘ Z WAMI
      PODZIELIĆ OPINIAMI. wink
      ŻAŁOSNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
      ŚWIETNIE SIĘ REKLAMUJECIE.
      BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOO
      MAM NADZIEJĘ ŻE TO WAM POMOŻE W TYM ŻEBYŚCIE NIE ZBANKRUTOWALI.
      ;-0
      • chiara76 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 03.01.07, 20:00
        monialuka24 napisała:

> Wyczuwam w tym całym poście DUUUUUŻĄ ILOŚĆ AUTOREKLAMY.
        > JEŻELI SIĘ BARDZIEJ ZASTANOWIĆ TO WSZYSTKIE TE OPINIE DAJĄ DUŻO DO MYŚLENIA.
        > HMMMM AKURAT TYLE OSÓB BYŁO W TYM ZAKŁADZIE I AKURAT CHCIAŁY SIĘ Z WAMI
        > PODZIELIĆ OPINIAMI. wink
        >
        ŻAŁOSNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
        >
        > ŚWIETNIE SIĘ REKLAMUJECIE.
        > BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOO
        > MAM NADZIEJĘ ŻE TO WAM POMOŻE W TYM ŻEBYŚCIE NIE ZBANKRUTOWALI.
        > ;-0

hehehe, fakt, że nie wierzę, że wszystko, to zadowolone klientki, ale ciekawe,
        która konkurencja się dorwała do klawiaturywink)
        • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 03.01.07, 20:34
          chiara76 napisała:

> hehehe, fakt, że nie wierzę, że wszystko, to zadowolone klientki, ale ciekawe,
          >
          > która konkurencja się dorwała do klawiaturywink)
          >

aj bez przesadysmile sadzac po nickach, to wiekszosc osob wypowiadajacych sie w tym
          watku to w miare stali bywalcy forum. nie ma powodu, zeby myslec ze wszyscy
          postanowili reklamowac fryzjera.

a poza tym moim zdaniem bardzo latwo poznac kryptoreklame. ja juz jestem dosc na
          to wyczulona. No i staram sie polegac na opiniach osob z forum, a nie jakich
          przypadkowych bywalcow, ktorzy prawdopodobnie zalozyli konto li i jedynie w celu
          promowania okreslonej uslugi/produktusmile
          • chiara76 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 03.01.07, 20:36
            paręnicków tu i w innym wątku o fryzjerze (mojego autorstwa) ewidentnie nie
            jest bywalcami, ale szczerze mówiąc, jakoś tym razem mnie to reklamowanie wisi
            i powiewa. I tak, jak mam się wybrać, to idę zupełnie gdzie indziejwink
            • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 03.01.07, 20:44
              z pewnoscia masz racje, pare nickow tak.
              a juz osoba piszaca capslockiem z wysokim wyczuciem stylu z pewnosciasmile))
              • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 05.01.07, 11:57
                Sluchajcie
                Dzis ide !!!! smile
                Biedny Pan Maciek smilesmilesmile

Ale na serio - ide - poswiecam swoj czas (i swoje pieniadze wink) i przysiegam
                zdac rzetelna i obiektywna relacje .
                A jestem marudna jesli chodzi o fryzjerow.
                Jakis fajerwerkow sie nie spodziewam ale chce zeby chociaz bylo DOBRZE.

Tak czy siak - trzymajcie kciuki smile
                • chiara76 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 05.01.07, 14:42
                  paulina.galli napisała:

> Sluchajcie
                  > Dzis ide !!!! smile
                  > Biedny Pan Maciek smilesmilesmile
                  >
                  > Ale na serio - ide - poswiecam swoj czas (i swoje pieniadze wink) i przysiegam
                  > zdac rzetelna i obiektywna relacje .
                  > A jestem marudna jesli chodzi o fryzjerow.
                  > Jakis fajerwerkow sie nie spodziewam ale chce zeby chociaz bylo DOBRZE.
                  >
                  > Tak czy siak - trzymajcie kciuki smile
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  czymamsmile))))
                • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 05.01.07, 14:46
                  ja tez trzymam smile
                  mysle ze bedzie dobrze wink
                  a na pewno - bardzo milosmile))))
                  • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 06.01.07, 15:51
                    Melduje sie!
                    Cala zdrowa i.... ZADOWOLONA smile
                    Bardzo milo to raz a dwa - podoba mi sie to co mam na glowie
                    smilesmilesmile
                    A mam cos co pierwszy raz zagoscilo - czyli grzywke o ktorej zawsze marzylam i zawsze sie balam smile
                    Wyszlo naprawde fajnie smile Na tyle fajnie ze nastepna sobote lece na farbowanie smile [ beda jasniejsze ciut niz sa teraz )
                    Tak wiec chyba moge z czystym sumieniem napisac - ze polecam smile

aha - 65 zl wydalam [ nie wiem czy to duzo czy malo - podciecie dlugich wlosow, zrobienie fajnej grzywki + modelowanie)
                    • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 06.01.07, 15:53
                      zreszta - na spotkaniu forumowym zobaczycie czy jest ok wink
                    • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 06.01.07, 15:57
                      ha, pozostaje mi tylko powiedziec: a nie mowilam wink

a tak serio, to mnie tez pan maciek namowil na pewna innowacje o ktorej zawsze
                      marzylam a nigdy nie moglam sie odwazycsmile
                      i tez jestem zadowolonawink
                      poza tym zawsze tez sobie cenie konsultacje z pania Hanią, ktora czasem nieco
                      temperuje pomysly pana Mackasmile efekt jest jak dla mnie bardzo oksmile
                    • malgosia75 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 08.01.07, 15:17
                      Potwierdzam...Włosy dłuuugie, grzywka fajna...Też byłam w piątek, tyle że z
                      dziećmi..Pozdrawiam
                      • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 08.01.07, 18:01
                        OOOooo!!!
                        To te dwa dzieciaczki [ jeden na poczatku plakal ale potem jak go p. Hania
                        zaczela strzyc to juz sie uspokoil ] z mama to bylas Ty wink z dziecmi?smile
                        smilesmilesmilesmilesmile
                        • paulina.galli Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 08.01.07, 18:03
                          To znaczy dzieciaczek troszeczke plakal wink
                          Potem byl juz bardzo dzielny smile
                          • malgosia75 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 08.01.07, 22:05
                            nie,ja byłam z 3 dzieciaczkami..czekaliśmy na p.Maćka.smile
      • effa.d Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 15.02.07, 13:56
        skuszona Waszymi doświadczeniami i wypowiedziami umówiłam się na sobotę! mam
        wesele koleżanki, więc mam nadzieję, że nie będę zmuszona iść na nie w kominiarce smile
        • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 15.02.07, 13:59
          effa.d napisała:

> skuszona Waszymi doświadczeniami i wypowiedziami umówiłam się na sobotę! mam
          > wesele koleżanki,

hehe ja tez sie umowilam na sobotesmile i tez z powodu weselasmile
          • effa.d Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera HAHAHAHA 15.02.07, 18:29
            to może
            A) będziemy siedzieć koło siebie z ręcznikiem na głowie
            B) idziemy na to samo wesele ? smilesmilesmile
    • m-oni Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 05.01.07, 20:16
      ojej a ja tylko chciałam sie podzielić zadowoleniem z dobrze ostrzyżonych
      włosów.
      Od mojej wizyty u p.Kamila minęło troche czasu i znowu ide do fryzjera ale tym
      razem do p.Joli w Piasecznie.Za mycie ,strzyżenie ,modelowanie zapłacę 30
      zł.Zależy mi na pieniądzach,nie mam ich za dużo.
      Salon na K.D widzę z okna.
      Wszystkim fryzjerom okolicznym życzę mnóstwo klientów a klientom (i sobie
      również) zadowolenia z fryzjerów.
      Do salonu na K.D nie pójde za duzo zamieszania a nie widze tam tłumów
      serdecznie pozdrawiam
    • kiziorina1 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 13.01.07, 11:12
      odradzam zdecydowanie salon w Tesco! po pierwsze nie podoba mi się tam sztywna
      atmosfera,fryzjerzy są naburmuszeni tak jak to klient byłby dla nich,a nie oni
      dla klienta.Nie podoba mi się również to,że kiedy poprosiłam Pana o pomoc w
      doborze fryzurki,nie umiał nic doradzić.Mnóstwo dyplomów na scianach,ale chyba
      z przypadku,a nie z prawdziwego 'wykształcenia'.Nie dosyć,ze drogo policzyli za
      samo strzyżenie,to jeszcze z płaczem stamtąd wyszłam [facet mi tak wystrzepił
      włosy,że długo potem żaden fryzjer nie był w stanie nic fajnego i rozsądnego z
      nimi zrobić]

polecam za to salon na CHYBA Lokajskiego [taki w klatce],pierwszy wysoki
      budynek przy Belgradzkiej w stronę Stryjenskich,po lewej stronie od
      skrzyżowania KEN i Belgradzkiej.Panie bardzo fajnie strzygą,a co najważniejsze
      niedrogo liczą - strzyżenie z myciem 25zł
    • magdaju Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 17.02.07, 20:21
      Byłam kiedyś w Tesco i wyszłam bardzo zadowolona z cięcia i dobranego koloru.
      Moją głową zajęła się pani Monika. Salon wydał mi się w miarę sympatyczny, więc
      jakiś czas pózniej wybrałam się tam ponownie..Jednak tym razem, nie zamierzałam
      robić niczego z włosami. Niestety ten salon oferuje jeszcze inne usługi
      (min.regulacja brwi,henna).. Na zapleczu jest maleńki pokoik, w którym rządzi
      kosmetyczka. Starsza pani posadziła mnie na taborecie i bardzo brutalnie, acz z
      wielkim zapałem zaczęła wyrywać moje brwi, pozostawiła cieniutkie paseczki,
      pojedyncze włoski i brak henny(którą podobno nałożyła),polała się nawet krew.
      Wyszłam zapłakana. Pani zajmująca sie moimi brwiami nie rozumiała mojego
      rozczarowania..
      Wiwm, że trochę nie na temat, ale to w ramach ostrzeżenia..
      Pozdrawiam.
      • kiziorina1 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 15.06.07, 08:17
        Byłam wczoraj u Pana Maćka z KD1. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.
        Pierwszy raz zdarzyło mi się wyjść od fryzjera z uśmiechem od ucha do
        ucha smile)))))
        • asinek68 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 15.06.07, 12:37
          Pan Maciek jest oki. Ale przestrzegam przed p. Kasią. Miałam mus na
          podstrzyżenie - mamy małe dziecko, budowę domu i raptem wiem, że mamy wolne pół
          soboty i mąż może zostać z małą. Dzwonię w środę - niestety do p. Maćka
          wszystko zajęty i do p. Hani też. Ale p. Hania poleca p. Kasię, zapewnia, że
          strzyże pod okiem p. Maćka i na 100% będę zadowolona. Nie mając właściwie
          wyjścia zapisałam się. Widziała linię cięcia, powiedziałam, że tylko ma
          podciąć. I co ??? Żałuję jak nie wiem !!! Płakać mi się chce, bo wystrzygła
          mnie jak pudla sad((( Buuuuuu sad(((((((( Pocieszam się tylko, że niedługo
          odrosną.
          I jeszcze czekałam na nią pół godziny a ona bąknęła tylko coś w rodzaju
          przepraszam.
          • volta2 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 15.06.07, 14:11
            Ja miałam identycznie, pani się spóźniła, niby przeprosiła, ale zero jakiejś
            skruchy a mnie zależało na czasie wyjątkowo. to już bardziej pan maciek był
            przejętysmile jej spóźnieniem.

z obcięcia też oczywiście nie jestem zadowolona, usprawiedliwić ją może tylko
            to, że ja się spieszyłam, ale żałuję że jak już miałam nieco czasu to nie
            poszłam na poprawkę.
            • asinek68 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 15.06.07, 14:34
              no faktycznie p. Maciek spoglądał często na zegar ale nie wiem czy przejęty
              opóźnieniem czy patrzył ile zostało jego klientce do końca farby ...

na poprawkę bym poszła ale u mnie nie ma z czego poprawić !!! Buuuuuuu sad(((((((
              • biljana Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 15.06.07, 15:26
                coz wychodzi na to, ze z tego salonu warto polecac tylko p. Macka i p. Hanie.
                Ja nie ryzykuje z ich pracownikamismile Raz po obcieciu wlosow przez p. Macka,
                czesanie mial zaczac ich pracownik (uczen?) a p. Maciek mial w tym czasie szybko
                obciac klienta. Zgodzilam sie, bo to ja sie spoznilam i mieli przeze mnie
                obsuwe.W zasadzie koles zrobil cale czesanie, p. Maciek tylko skonczyl. Ale
                wyszlam z salonu wkurzona, bo moje wlosy trudno jest uczesac i odpowiednio
                wyciagnac na szczotke, wiedzialam ze uczesanie jest do niczego. No i na drugi
                dzien wygladalam tak, jakbym sama sie czesala i to dosc niedbalesmile)) Mialam
                ochote pojsc i sie pokazac p. Mackowi, ale jakos mi przeszlosmile
                • nina_74 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 02.07.07, 21:49
                  a ja bylam osatnio u pana Arka w salonie E... V... (francuska nazwa, wiec pewnie przekrece), rog Przy
                  Bazantarii i KEN i.... rewelacja. 45 zl - ciecie i modelowanie i godzinka relaksu na fotelu, juz dawno nie
                  czulam sie tak dobrze.
                  Pan Arek rewelacyjnie strzyze tez facetow (moj mezulo chodzi do niego od 2 lat), chociaz glowna klientela
                  sa kobietki.
                  Sprawdzilam tez pania Beate z Corte de Sole, tez fajnie choc 43zl bez modelowania, tylko suszenie.
            • amagda1 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 10.07.07, 14:21
              również odwiedziłam salon z p. Maćkiem, ale nie mogę tak dobrze o nim napisać.
              włosy wystrzępił mi tak, że chciało mi się płakać. wyglądałam, jakbym założyła
              krótszą perukę na dłuższą i to w innym kolorze sad
              • berecik7 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 12.07.07, 11:47
                Ja też ostatnio byłam panem Maćkiem rozczarowana. Obciął mnie na "czapkę", bo
                powiedziałam mu, że nie chcę wystrzępionych włosów...No cóż, czasem się nie uda.
                • aloiv777 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 12.07.07, 12:50
                  Przeraziłam się ostatnimi wypowiedziami , ponieważ jestem umówiona w następnym
                  tygodniu do Pana Maćka.Zaczynam mieć wątpliwości...Może zrezygnować z wizyty ?
                  • iga1001 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 12.07.07, 15:14
                    W żadnym razie nie polecam p. Kasi. Kilka tygodni temu miałam bardzo ważną
                    rodzinną uroczystość. Zawsze chodziłam do p. Hani ale tym razem musiała
                    wyjechać i serdecznie polecała zastępstwo. Zgodziłam się bo byłam pewna, że tak
                    jak zawsze będę zadowolona. I co ? Po powrocie, praktycznie w ostatniej chwili
                    myłam głowę i sama w domu robiłam płukankę, bo baleyage, który miałam na głowie
                    przypominał "zebrę" a nie drobne pasemka. Nie wspomnę o obcięciu, bo dopiero
                    teraz włosy zaczynają "wyglądać". Nie omieszkałam tego zakomunikować tej Pani
                    oraz p. Hani. Jeżeli chodzi o Panią Hanię polecam z czystym sumieniem, Pan
                    Maciek mnie nie strzygł, więc nic nie powiem. Zakład generelnie godny polecenia
                    tylko trzeba pilnować zapisu i umawiać się do konkretnej osoby.
                    • mirastella26 Re: Wreszcie znalazłam dobrego fryzjera 12.07.07, 16:53
                      Ja polecam p. Maćka z KD 1. Byłam u niego na farbie i czesaniu i wyszłam super
                      zadowolona. Znów wybieram sie, tylko do niegosmile a jeszcze mieszkam blok obok
                      więc idealniesmile
                      • cebulino Ostre cięcie na migdałowej 11.12.07, 15:01
                        czy ktoś zna i może coś powiedzieć na temat fryzjerów z tego salonu ?
                        • k2m69 Re: Ostre cięcie na migdałowej 20.03.08, 16:09
                          czy cos zmienilo sie w kwestii fryzjerow na ursynowie/kabatach?
                          zapisalam sie do KD1, ale nie jestem pewna czy to dobry pomysl, bo
                          wolny termin miala tylko p. Kasia. Co o tym myslicie? wstrzymac sie
                          czy ciąc u Kasi?
                          • asinek68 Re: Ostre cięcie na migdałowej 20.03.08, 18:54
                            Na p. Kasię żaliłam się 15 czerwca - NIE POLECAM.

A p. Maćka też już nie polecam, bo ładnie ostrzygł mnie tylko za 1-
                            szym razem - może przypadkiem mu wyszło smile Następne razy były coraz
                            gorsze a i opóźnienia coraz dłuższe. Po 3 razie powiedziałam NIGDY
                            WIĘCEJ i znowu jestem bez fryzjera sad
                            • asinek68 Re: miałam tytuł zmienić na KD 1... 20.03.08, 18:55

• mzieli Re: miałam tytuł zmienić na KD 1... 20.03.08, 21:23
                                a ja w zeszłym tygodniu byłam u pana Maćka i jestem bardzo
                                zadowolona. Fakt, że był to pierwszy raz, zobaczymy co zrobi za
                                drugim i trzecim.
                                • lidiaa KD1 20.03.08, 22:13
                                  Ja chodzę do Pana Maćka - świetnie mnie strzyże, a ostatnia farba i
                                  baleyage - rewelacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka