trafal 03.04.07, 14:04 Witam, chciałbym sie dowiedzieć o dostępie do internetu na ul. Jeżewskiego - mam dostęp do Aster ale jest on strasznie drogi 150 zł na 24 miesiące - czy podpowie ktos alternatywe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Internet - Kabaty 03.04.07, 14:30 Dobrą alternatywą jest internet w Aster za 74 zł miesięcznie (Twój net). Jeśli chcesz szybszy, to np w pakiecie z tv i telefonem, 84 zł/mies 2-4 Mb. Odpowiedz Link
agawa888 Re: Internet - Kabaty 03.04.07, 14:33 Na Ursynowie jest w zasadzie trzech dostwców internetu: - Aster (drogi - potwierdzam) - UPC (tańszy - ale na Jeżewskiego nie ma go) - TP SA (czy masz dostęp? - zadzwoń na 9393 i zapytaj). I tyle. Chyba, ze kupisz internet bezprzewodowy (Era, Plus, Orange lub radiowy). Odpowiedz Link
pianissima Re: Internet - Kabaty 04.04.07, 10:42 Mozesz wiecej napisac o internecie bezprzewodowym? Odpowiedz Link
agawa888 Re: Internet - Kabaty 04.04.07, 10:47 Niestety nie. Miałem internet z TP SA i z UPC, ale bezprzewodowego jeszcze nie. Ponoć największą jego wadą jest niestabilność, polecam forum "Internet". Odpowiedz Link
malgo19744 Re: Internet - Kabaty 04.04.07, 14:37 ja korzystam juz prawie rok z karty orange, nie narzekam, oczywiscie zdarza sie, ze przerywa polaczenie, ale nie jest to regula, mieszkam przy lesie od strony ul. batystowej. Odpowiedz Link
trafal Re: Internet - Kabaty 03.04.07, 15:17 trafal napisał: > Witam, chciałbym sie dowiedzieć o dostępie do internetu na ul. Jeżewskiego - > mam dostęp do Aster ale jest on strasznie drogi 150 zł na 24 miesiące - czy > podpowie ktos alternatywe. Pozdrawiam Chciałbym na 12 miesięcy i może być radiowe o ile jest stabilny - proszę o wasze opinie. Odpowiedz Link