marushka 16.07.07, 14:11 1.09. mam The Day. Ale oboje z moim narzeczonym ruszamy się raczej mniej niż bardziej .... Gdzie na ursynowie/kabatach kurs tańca ? Albo prywatne lekcje ? Będę wdzięczna za pomoc marysia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomidorekk Re: taniec dla narzeczonych 19.07.07, 10:38 my już jestesmy po 1 miesiąc tydzień przed bylismy na indywidualnej lekcji w Domu Sztuki na Wiolinowej u Pani Chmielowskiej- telefonu niestety nie mam ale jest na stronie internetowej domu sztuki- koszt lekcji 45 min. 80 zł. Nam jedna lekcja wystarczyła, a Pani bardzo symatyczna Odpowiedz Link
chiara76 Re: taniec dla narzeczonych 19.07.07, 10:58 pomidorku, nie pamiętam, czy to Tobie podsyłałam namiar na makijazystkę? I ciekawa jestem, czy skorzystałaś w rezultacie i byłaś zadowolona. Jeśli Tobie, to daj znać, może być na priva. Odpowiedz Link
pomidorekk Re: taniec dla narzeczonych 21.07.07, 12:19 chyba to o mnie chodzi. Niestety nie skorzystałam tym razem- inna forumowiczka poleciła mi Panią Sylwie i do niej pierwszej zadzwoniłam i po próbnym byłam zadowolona. Ale jeszcze raz dziękuję za namiary- miałam kontakt do 3 pań i akurat pierwsza do której zadzwoniłam była tą ostatnią. Odpowiedz Link
martaba2 Re: taniec dla narzeczonych 23.07.07, 09:23 no prosze jaki ten swiat maly Pomidorekk bardziej kojarze Cie z innego forum, a tak przy okazji moge prosic namiary na Pania Sylwie? Odpowiedz Link
pomidorekk Re: taniec dla narzeczonych 23.07.07, 11:54 ano mały, mały domyslam sie z jakiego forum Pani Sylwia Kobyłka 602 221 725 Naprawdę rewelacja Odpowiedz Link
martaba2 Re: taniec dla narzeczonych 23.07.07, 16:32 Dzieki! > Naprawdę rewelacja wiem, widzialam Naprawde slicznie wygladalas! Odpowiedz Link
gitarolin Re: taniec dla narzeczonych 25.07.07, 14:49 Ja co prawda nie tańczę ale za to gram w kościele na ślubie, polecam Odpowiedz Link