Dodaj do ulubionych

pytanie do UKE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 09:37
Piszę już nastą skargę do tp sa informującą o braku możliwości odbioru blisko 24 kanalów telewizyjnych za które im placę. W ostatniej odpowiedzi stwierdzono, iż wina leży po mojej stronie gdyż mam źle zainstalowaną antenę satelitarną. Zupelnie pomijając fakt, iż przy ktorejś ze skarg wyslano z telekomunikacji technika który sprawdzil za pomocą mierników ustawienie anteny i nie miał żadnych zastrzeżeń. Do kogo mogę się odwolać? I co w takiej sytuacji czynić? Liczę na pomoc.
Obserwuj wątek
    • ekspert.uke Re: pytanie do UKE 25.05.11, 16:17
      w odpowiedzi na post, uprzejmie wyjaśniam, iż w przypadku, gdy złożył Pan reklamację w tej sprawie do operatora i nie przyniosła ona oczekiwanego efektu, w opisanej sprawie Urząd Komunikacji Elektornicznej może podjąć interwencję w TP S.A. w kwestii dotyczącej nieprawidłowości w świadczeniu przez operatora usługi tv i pomóc Panu w załatwieniu powstałego problemu.
      Proszę jednak o przesłanie w tej sprawie oficjalnej skargi do Urzędu. Skargę może Pan przesłać na ogólny adres e-mail: uke@uke.gov.pl lub skorzystać z formularza skarg, który został zamieszczony na stronie internetowej Urzędu pod adresm: www.uke.gov.pl -> zakładka Urząd -> Kontakt z Urzędem -> Formularz zgłaszania skarg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka