rafcioc
20.03.15, 22:00
Żeby się nie powtarzać wklejam poniżej info jakie napisałem dziś do Orange.
Mój nr tel. UKRYTY (tylko internet).17 marca umówiłem sie na Waszej infolinii na dziś w godz. 18-20 z technikiem na nowa ofertę (przedłużenie oferty) internetu+router (zlec nr UKRYTE). Musiałem z Firmy (a też pracuję w korporacji tyle, że UKRYTE) wyjść wcześniej, żeby być obecnym w domu. o 20 kiedy nikt do mnie nie przyjechał zadzwoniłem do was i dowiedziałem się, że moje zlecenie z wtorku po 4 minutach od momentu kiedy zostało mi potwierdzone zostało anulowane! NIKT MNIE O TYM NIE POINFORMOWAŁ. Strasznie słabo, u nas za takie coś jest MEGA problem dla osoby winnej. Wasz konsultant powiedział, że nie wie co sie stało, ale może mnie znowu umówić i dać mi jednorazowo 30 PLN zadośćuczynienia. MEGA ŻART nie mam do niego pretensji, pewnie mówi tak jak mu kazali, ale wyglada na to, że mimo, że jestescie nowi jesteście spadkobiercami także wszystkich minusów TPSA. Do tej pory korzystałem z waszych usług i regularnie płaciłem rachunki, ale w tej sytuacji mimo waszych zapewnień w reklamach pokazuje co innego. Czekam na wasze ostateczne stanowisko w tej sprawie.