Dodaj do ulubionych

KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM

• emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 11:01
      Witam wszystkich.Diete przeprowadzam juz drugi raz, ale wczesniej wytrzymalam
      tylko do dnia 7!Teraz wytrwam do konca:-)Czy ktos jest chetny?????
      Wypilam kawke
      Zaraz ide zrobic sobie obiadek(to bedzie moja pora obiadowa)A kolacje zjem
      okolo 15.00
      • chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 11:54
        Witam serdecznie, marzyłam zeby ktos dzisiaj zaczynał bo sama nie ma mowy, tzn
        w domu nikomu nie mówiłam narazie bo to tez nie pierwszy raz;))
        jestem po kawce, tez szoruje zaraz robic miesko..
        przytyłam okropnie w krótkim czasie, jestem zdesperowana jak nigdy, co tam 13
        dni, jedzenie pyszniutkie nie ucieknie ze sklepów a my będziemy piekne
        sliczne!! tylko wytrzymajmy!!! pozdrawiam ściskam nie za mocno trzymam kciuki
        • emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 12:23
          Hej,super ze jestes,napewno damy rade,wreszcie juz jestesmy DWIE:-)Trzymaj sie
          cieplutko.Pozdrawiam.Emilia
    • szczesliwa7 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 14:10
      Hej dziewczyny, fajnie że jesteście.
      Ja też zaczełam dzisiaj diete i jestem już po lanchu. Na razie jestem bardzo
      najedzona. Pierwszy raz stosuję tą dietę i mam tylko nadzieję że wytrwam do
      końca. 3mam za Was i za siebie kciuki.
    • emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 17:45
      No,poł godzinki temu zjadlam befsztyka z sałatą.Pierwszy dzien prawie za nami:-)
      • szczesliwa7 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 19:47
        Ja dość późno jadłam kolacyjke, dobrze po 18 i nawet się najadłam. Najgorsze
        dopiero przede mną, bo ja wieczorkami lubię sobie podjadać jakieś przekąski i
        jeszcze na dodatek ten mecz dzisiaj (mąż mrozi sobie piwka i kupił czipsy) a ja
        tylko popatrzę. Nie wiedziełam, że sałata z cytryną jest taka bleee, smakuje jak
        papier czy trawa. No ale trzeba się poświęcić.
        • chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 22:04
          Cześć dziewczynki, ja dopiero wróciłam do domu ale jestem juz po kolacji.
          Najadłam się jak bąk tymi brokułami i jajami. Trzymam się. Muszę Wam
          opowiedzieć co mi się zdarzyło w pracy. Schodzę do bufetu po kawkę a tam
          dziewczyna mówi mi zebym wzięła drożdżówkę bo świeże są i pysniutkie a ja na to
          że na diecie... a ona na to no ja tez byłam ale dzis koniec... Od słowa do
          słowa okazało się że była na...kopenhaskiej;)) I wytrzymała i fajnie wygląda i
          schudła 7 kilo!!! Da się!!! Bardzo mnie to zmobilizowało!!! Spodnie na niej
          wisiały a to tylko 13 dni, tzn nie była szkieletem tylko widać było no;)))
          Trzymajmy się JUZ-PRAWIE-LASKI;)) Buziaki do jutra
    • trzynastek Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 19:37
      Witajcie dziewczyny, chciałam Was pocieszyć ja jestem w 12 dniu diety i tez 2
      razy już próbowałam ale nie dotrwałam. W koncu sobie powiedziałam dość.. i tak
      jestem w 12 dniu, jutro kończę. Jestem z siebie bardzo dumna, muszę powiedzieć
      że nie było tak zle, grunt to dobre nastawienie psychiczne a to dużo daje.
      Efekty są sama zauwazyłam na wadze (w 10 dniu 3,5 kg)i wogóle. Kończąc dietę
      zastanawiam się nad kolejną aby nie było efektu jojo (przydałoby się zżucic
      jeszcze 3 kg i to jest moje wielkie marzenie). Pozdrawiam życzę powodzenia a
      przede wszystkim wytrwałości i cierpliwości
      • chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 08:04
        Dzień dobry, ja już po porannej kawie, lecę do pracy, dziś odrabiam zajęcia
        (jestem lektorem). Głodu nie czuję tak bardzo, nie wiem co jest grane ale
        wstawało mi się łatwiej i lżej jakoś;))Na wadze mniej 1,2kg...wiem że to
        głównie woda ale brzuch mniejszy hurrrra! Powodzenia Wam na dziś, meldujcie co
        słychać! Wiem że damy radę!! Trzynastek dzięki za dodanie otuchy!!
    • emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 08:40
      Hej,no no!Dodalas nam sil:-)12 dni!!!-gratulacje!!!Ja dzis dzien drugi:-)
      • szczesliwa7 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 11:23
        Ja tez już po kawie. Teraz to juz myslę o lanchu. Trochę głoduję ale trzymam
        się. Najgorsze te przysmaki w lodówce które tak kuszą. Ale nie dam się. Na wadze
        1 kg mniej. Papatki.
        • meyah Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 21:11
          juz kilo mniej? a ile dni masz za soba? Bo ja juz 5 i nie zauwazylam zadnego
          spadku wagi.. a przestrzegam diety :(
    • emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 11.06.06, 07:42
      Hej ,hej.Dzis moj 3 dzien.Czuje sie super,chociaz wczoraj wieczorem umieralam z
      glodu.Diety przestrzegam bardzo dokladnie.Pozdrawiam.Emilia
      • chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 11.06.06, 10:03
        Boże ja też!!! tak strasznie chciało mi się jeść, że myślałam że umrę z głodu!!
        ale dzisiaj już ok. Myję bez przerwy zęby żeby poczuć w ustach jakiś inny smak
        niż jaja jogurt i mięcho;)))
        I wiecie co strasznie duzo pryszczy mi się porobiło, ta dieta naprawdę
        oczyszcza, hektolitry wody wypłukują te wszystkie toxyny, szkoda że u mnie
        muszą wychodzić akurat tędy;))Ja narazie nie widzę specjalnych efektów po
        sobie, brzuszek mniejszy to fakt, ale czuję się tak jakoś lekko! Piszcie co u
        Was, jak samopoczucie? Pozdrawiam gorąco
    • emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 12.06.06, 08:24
      Moj 4 dzien.Wczoraj wieczorem modlilam sie zeby juz byl dzisiejszy dzien-Glód
      mi dokuczał,ale wytrzymalam!Jestem po kawie.Pozniej jem jogurt z truskawkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka