emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 11:01 Witam wszystkich.Diete przeprowadzam juz drugi raz, ale wczesniej wytrzymalam tylko do dnia 7!Teraz wytrwam do konca:-)Czy ktos jest chetny????? Wypilam kawke Zaraz ide zrobic sobie obiadek(to bedzie moja pora obiadowa)A kolacje zjem okolo 15.00 Odpowiedz Link
chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 11:54 Witam serdecznie, marzyłam zeby ktos dzisiaj zaczynał bo sama nie ma mowy, tzn w domu nikomu nie mówiłam narazie bo to tez nie pierwszy raz;)) jestem po kawce, tez szoruje zaraz robic miesko.. przytyłam okropnie w krótkim czasie, jestem zdesperowana jak nigdy, co tam 13 dni, jedzenie pyszniutkie nie ucieknie ze sklepów a my będziemy piekne sliczne!! tylko wytrzymajmy!!! pozdrawiam ściskam nie za mocno trzymam kciuki Odpowiedz Link
emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 12:23 Hej,super ze jestes,napewno damy rade,wreszcie juz jestesmy DWIE:-)Trzymaj sie cieplutko.Pozdrawiam.Emilia Odpowiedz Link
szczesliwa7 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 14:10 Hej dziewczyny, fajnie że jesteście. Ja też zaczełam dzisiaj diete i jestem już po lanchu. Na razie jestem bardzo najedzona. Pierwszy raz stosuję tą dietę i mam tylko nadzieję że wytrwam do końca. 3mam za Was i za siebie kciuki. Odpowiedz Link
emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 17:45 No,poł godzinki temu zjadlam befsztyka z sałatą.Pierwszy dzien prawie za nami:-) Odpowiedz Link
szczesliwa7 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 19:47 Ja dość późno jadłam kolacyjke, dobrze po 18 i nawet się najadłam. Najgorsze dopiero przede mną, bo ja wieczorkami lubię sobie podjadać jakieś przekąski i jeszcze na dodatek ten mecz dzisiaj (mąż mrozi sobie piwka i kupił czipsy) a ja tylko popatrzę. Nie wiedziełam, że sałata z cytryną jest taka bleee, smakuje jak papier czy trawa. No ale trzeba się poświęcić. Odpowiedz Link
chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 22:04 Cześć dziewczynki, ja dopiero wróciłam do domu ale jestem juz po kolacji. Najadłam się jak bąk tymi brokułami i jajami. Trzymam się. Muszę Wam opowiedzieć co mi się zdarzyło w pracy. Schodzę do bufetu po kawkę a tam dziewczyna mówi mi zebym wzięła drożdżówkę bo świeże są i pysniutkie a ja na to że na diecie... a ona na to no ja tez byłam ale dzis koniec... Od słowa do słowa okazało się że była na...kopenhaskiej;)) I wytrzymała i fajnie wygląda i schudła 7 kilo!!! Da się!!! Bardzo mnie to zmobilizowało!!! Spodnie na niej wisiały a to tylko 13 dni, tzn nie była szkieletem tylko widać było no;))) Trzymajmy się JUZ-PRAWIE-LASKI;)) Buziaki do jutra Odpowiedz Link
trzynastek Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 09.06.06, 19:37 Witajcie dziewczyny, chciałam Was pocieszyć ja jestem w 12 dniu diety i tez 2 razy już próbowałam ale nie dotrwałam. W koncu sobie powiedziałam dość.. i tak jestem w 12 dniu, jutro kończę. Jestem z siebie bardzo dumna, muszę powiedzieć że nie było tak zle, grunt to dobre nastawienie psychiczne a to dużo daje. Efekty są sama zauwazyłam na wadze (w 10 dniu 3,5 kg)i wogóle. Kończąc dietę zastanawiam się nad kolejną aby nie było efektu jojo (przydałoby się zżucic jeszcze 3 kg i to jest moje wielkie marzenie). Pozdrawiam życzę powodzenia a przede wszystkim wytrwałości i cierpliwości Odpowiedz Link
chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 08:04 Dzień dobry, ja już po porannej kawie, lecę do pracy, dziś odrabiam zajęcia (jestem lektorem). Głodu nie czuję tak bardzo, nie wiem co jest grane ale wstawało mi się łatwiej i lżej jakoś;))Na wadze mniej 1,2kg...wiem że to głównie woda ale brzuch mniejszy hurrrra! Powodzenia Wam na dziś, meldujcie co słychać! Wiem że damy radę!! Trzynastek dzięki za dodanie otuchy!! Odpowiedz Link
emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 08:40 Hej,no no!Dodalas nam sil:-)12 dni!!!-gratulacje!!!Ja dzis dzien drugi:-) Odpowiedz Link
szczesliwa7 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 11:23 Ja tez już po kawie. Teraz to juz myslę o lanchu. Trochę głoduję ale trzymam się. Najgorsze te przysmaki w lodówce które tak kuszą. Ale nie dam się. Na wadze 1 kg mniej. Papatki. Odpowiedz Link
meyah Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 10.06.06, 21:11 juz kilo mniej? a ile dni masz za soba? Bo ja juz 5 i nie zauwazylam zadnego spadku wagi.. a przestrzegam diety :( Odpowiedz Link
emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 11.06.06, 07:42 Hej ,hej.Dzis moj 3 dzien.Czuje sie super,chociaz wczoraj wieczorem umieralam z glodu.Diety przestrzegam bardzo dokladnie.Pozdrawiam.Emilia Odpowiedz Link
chucha Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 11.06.06, 10:03 Boże ja też!!! tak strasznie chciało mi się jeść, że myślałam że umrę z głodu!! ale dzisiaj już ok. Myję bez przerwy zęby żeby poczuć w ustach jakiś inny smak niż jaja jogurt i mięcho;))) I wiecie co strasznie duzo pryszczy mi się porobiło, ta dieta naprawdę oczyszcza, hektolitry wody wypłukują te wszystkie toxyny, szkoda że u mnie muszą wychodzić akurat tędy;))Ja narazie nie widzę specjalnych efektów po sobie, brzuszek mniejszy to fakt, ale czuję się tak jakoś lekko! Piszcie co u Was, jak samopoczucie? Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
emi222 Re: KTO ZACZYNA OD JUTRA ZE MNĄ ???ZAPRASZAM 12.06.06, 08:24 Moj 4 dzien.Wczoraj wieczorem modlilam sie zeby juz byl dzisiejszy dzien-Glód mi dokuczał,ale wytrzymalam!Jestem po kawie.Pozniej jem jogurt z truskawkami. Odpowiedz Link