kamna 19.04.08, 13:16 Jestem na diecie juz 6 dzien i spadlam tylko 1,5 kg... Stosuje sie do diety bardzo dokladnie, co jeszcze moge zrobic? Na cwiczenia nie mam za bardzo sily... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamadrid Re: help... 19.04.08, 16:45 a przyznaj sie ile spadlas przed dieta kopenhaadzka? ja tez mam coraz wieksze problemy ze zrzuceniem tych ostatnich kilogramow- schodze z 75 kilo od poczatku marca... tez mi juz idzie coraz wolniej, ale mam nadzieje ze mi sie uda... moze przydałoby ci sie podwzyszyc chwilowo metabolizm? widocznie twoj organizm przzwyczail sie do dziennych dawek kalorii jakie ma dieta kopenhadzka:/ moze sproboj zapodac mu przez kilka dni wiecej kalorii a potem dieta dopiero go zaskoczyc? Odpowiedz Link
kamna Re: help... 19.04.08, 17:13 wcześniej wogole sie nie odchudzalam... wiec nic nie spadlam...;( Odpowiedz Link
lolka11 Re: help... 19.04.08, 21:04 A moze jestes przed okresem? Wtedy organizm zatrzymuje wode... D. Odpowiedz Link
kamna Re: help... 19.04.08, 22:16 Fakt faktem okres dostalam wczoraj to moze dlatego... Mam taka nadzieje... Odpowiedz Link
agamadrid Re: help... 19.04.08, 23:14 :) na pewno:) ja przed okresem to potrafilam czasem i 3 kilo wody nazbierac wiecej:)do tego stopnia ze nie raz pierscionki mi sie wżynały w skóre... pijesz herbatki zielonei czerwone jednoczesnie nie uzywajac soli? powinny ustapic obrzeki:) ...jeśli wszystko w swoim czasie... to trzeba przyśpieszyć czas:P Odpowiedz Link
kamna Re: help... 19.04.08, 22:17 Jadlam normalnie posilki, dosyc spore, od czasu do czasu cos slodkiego. Różnica na pewno duza. Odpowiedz Link
martovska Re: help... 20.04.08, 12:23 A może napisz jaką masz wagę startową i przy jakim wzroście??? Odpowiedz Link
martovska Re: help... 20.04.08, 22:04 Odpowiedź zatem jest prosta, masz niewielką nadwagę, jeśli w ogóle ją masz i tak, jak już pisałaś zaczełaś miesiączkować. Myślę, że Twoja waga zacznie spadać w 2 tyg diety, przynajmniej życzę Tobie tego! Jest też pewna zależność, jeśli najadłaś się tuż przed dietą, to efekt odkładania przeciąga się na pierwszy dzień diety następnie wejście w ketozę - 2 dni, następne 2 dni na spalenie tego co się odłożyło przed dietą, i dopiero zaczynasz spalać nadwagę- zbędny tłuszczyk! Odpowiedz Link
martovska Re: help... 21.04.08, 08:38 agamadtrid święte słowa! DK, to dieta dla zdesperowanych :)))))) Ja przy nadwadze 15kg zrzuciłam 6kg, skończyłam diete w sobote i dziś reaplay ;P Marzy mi się waga sprzed 3 lat (ciąża i rzucenie palenia o zgrozo) i będę do niej dążyła z determinacją, jak Ty! A już jutro lecę zrobić morfologię z wyszczególnieniem żelaza, którego mam notoryczny i chroniczny brak. Odpowiedz Link
agamadrid Re: help... 21.04.08, 17:56 za marzenia nie karaja:P mnie co roku sie marzy sprzed 3 lat i dopiero teraz sie wziełam za siebie z okazji slubu siostry (niestety)jedynej:/// ty przynajmniej dziecie odchowałas a ja co:/ teraz jak kiedys zajde i bede chciala schudnac po to nie mam motywacji bo siotra reczej sie drugi raz nie ozeni hihi:/ Odpowiedz Link
jelonek_86 Re: help... 21.04.08, 19:42 hej, ja mam podobnie: wazylam ok 54 przy wzroscie 152 i w ciagu 7dni spadlam niecale 3kg i do dzisiaj (8dzien) tak trzyma... zalezy tez z jakiej partii ciala chudniesz, bo najpierw leci brzuch i cala gora, a nogi i reszta najgorzej... smiem watpic czy stosujac tylko diete w ogole to mozliwe.. raczej trzeba pocwiczyc do tego Odpowiedz Link