vivian89 22.06.08, 11:06 już rozpoczęłam wątek o diecie niemieckiek, tak więc moja mama w ciągu tych 10 dni schudła 4 kg :):) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asib2 Re: 4 kg w dół 22.06.08, 11:22 hej Vivian. właśnie przeczytałam jadłosopis Twojej niemieckiej diety i widze ze jest super. jedzonko w miarę dobre, więc może kiedys skusze sie na tą diete. ale na razie mam 10dzień kopenhaskiej (w środe kończe), jak na razie schudłam 4kg i podejżewam że na tym się skończy. Napisałaś, że U Twojej mamy też 4kg mniej, a jak u Ciebie? Odpowiedz Link
vivian89 Re: 4 kg w dół 23.06.08, 19:26 heh wiem ze smieszne miarki ale tam w Niemczech tak maja :P np zamiast ćwierć to piszą połowa połowy :P:P a kielnia to kielnia, mniej wiecej tyle da sie odmierzyc :) wiecie co....ja z wagi nie schudłam nic!!! szok!! moze cos poknocilam i na poczatku sie zle wazylam, nie wiem, widze po sobie i ubraniach ze ogolnie schudlam, ludziska tez mowia ze zeszczuplalam, moze ot przez to ze okres dostalam i przedosttniego dnia zdjadlam sporo wiecej chleba :( od dziisaj mma leci dalej a ja jaka głodoweczke musialbym sobie zrobi albo sie ograniczyc i wiecej ruchu bo do piatku musze dobrze wygladac ;) Odpowiedz Link
aniulka8503 Re: 4 kg w dół 25.06.08, 21:32 Możesz napisać składniki? Nie znalazłam tej diety...a jak jedzonko pyszne to może warto spróbować...narazie zastanawiam się co po kopenhaskiej...wiem, że coś muszę wybrać... Odpowiedz Link
agamadrid Re: 4 kg w dół 26.06.08, 00:08 niech ci bedzie połowa połowy ale co z kielnia? słowo kielnia jedyne skojarzenie jakie ze soba niesie to budowa i murowanie:/ Odpowiedz Link