swek1 22.01.04, 13:27 Dzisiaj Ledwozipie miał mały jubileusz 100 klik dzień dobry. Jest to mój 2000 post. Może uda nam się dzisiaj kliknąć 7000 post. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska_lca Re: Jubileusz :) 22.01.04, 13:51 swek1 napisał: > Dzisiaj Ledwozipie miał mały jubileusz 100 klik dzień dobry. > Jest to mój 2000 post. Gratuluje :) > Może uda nam się dzisiaj kliknąć 7000 post. Ja nie wiem czy dalej mam pisac w watku pajacyk, dzien dobry, dobranoc:( Pojawily sie ostatnio jakies uwagi a wiec moze lepiej przestane tam zagladac ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Jubileusz :) 22.01.04, 14:07 aska_lca napisała: > swek1 napisał: > > > Dzisiaj Ledwozipie miał mały jubileusz 100 klik dzień dobry. > > Jest to mój 2000 post. > > Gratuluje :) > > > Może uda nam się dzisiaj kliknąć 7000 post. > Ja nie wiem czy dalej mam pisac w watku pajacyk, dzien dobry, dobranoc:( > Pojawily sie ostatnio jakies uwagi a wiec moze lepiej przestane tam > zagladac ;)) > > Pozdrawiam. Nawet nie myśl o tym tylko klikaj. To nie zabawa tylko wiara w pomoc innym;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Jubileusz :) 22.01.04, 14:18 swek1 napisał: > Nawet nie myśl o tym tylko klikaj. To nie zabawa tylko wiara w pomoc innym;) > Pozdrawiam. > Ejjj ejjj ja klikam w pajacyka i serducho, tylko tutaj tego nie zaznaczalam ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Jubileusz :) 22.01.04, 14:22 aska_lca napisała: > swek1 napisał: > > > Nawet nie myśl o tym tylko klikaj. To nie zabawa tylko wiara w pomoc innym > ;) > > Pozdrawiam. > > > > Ejjj ejjj ja klikam w pajacyka i serducho, tylko tutaj tego nie zaznaczalam ;) > > Pozdrawiam. > A jak klikniesz to przypomnisz innym, aby pamiętali, a 2 stron nie ustawisz jako startowe;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Jubileusz :) 22.01.04, 15:55 Nie 'jakies' tylko konkretne i nie 'uwagi' tylko spostrzezenia, ze zle sie dzieje w na forum Legnica i tyle. Nie byly one skierowane do Ciebie, tylko do ogolu i tyle:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Jubileusz :) 22.01.04, 17:32 Gratulacje !!! A powiedzcie mi, nieoświeconej, w jaki sposób mogę sprawdzić sobie ile mam napisanych postów??? Tylko tak jak krowie na rowie... :)) Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Jubileusz :) 22.01.04, 17:40 A klikasz na 'Moje forum' na gorze (obok Forum Prywatne; Fora regionalne; Wyszukiwarka; Wyloguj się) i tam bedziesz miala ogol postow wyslanych z tego konta (jako 'Gosc' sie nie licza). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Jubileusz :) 22.01.04, 22:07 olus_stad napisał: > A klikasz na 'Moje forum' na gorze (obok Forum Prywatne; Fora regionalne; Wyszu > kiwarka; Wyloguj się) i tam bedziesz miala ogol postow wyslanych z tego konta ( > jako 'Gosc' sie nie licza). > > Pozdrawiam I jak już klikniesz to możesz się pochwalić ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Jubileusz :) 23.01.04, 19:42 swek1 napisał: > Dzisiaj Ledwozipie miał mały jubileusz 100 klik dzień dobry. > Jest to mój 2000 post. > Może uda nam się dzisiaj kliknąć 7000 post. > Pozdrawiam. 6998 Odpowiedz Link Zgłoś