etwas123 29.06.10, 14:44 Witam, Szukam dobrego dentyste z podejsciem dla kilkuletnich dzieci. Macie kogos sprawdzonego i godnego polecenia? Pozdrawiam PS. w archiwum znalazlem polecane 2 Panie dr: Bojarowska i Marianska. Ktos ma aktualne dane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: Dentysta dla dziecka 29.06.10, 15:04 ja byłam z 4letnim synem u dr Bojarowskiej jakieś 2-3 m-ce temu. Z wizyty i pani dr jestem zadowolona. Przyjmuje w przychodni Vita. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas123 Re: Dentysta dla dziecka 02.07.10, 08:54 neptunka napisała: > ja byłam z 4letnim synem u dr Bojarowskiej jakieś 2-3 m-ce temu. Z > wizyty i pani dr jestem zadowolona. Przyjmuje w przychodni Vita. Ja bede za tydzien u Pani dr. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Dentysta dla dziecka 02.07.10, 09:20 my chodzimy do dr Mariańskiej tez bardzo ok tylko czas oczekiwania na wizyte koszmarnie długi Odpowiedz Link Zgłoś
fasolkaolka Re: Dentysta dla dziecka 10.07.10, 20:03 a ja niestety zaliczyłam obie Panie dr's i dr Muchę (kiedyś przyjmowała na Grunwaldzkiej)- niestety dziecko okazało się bardziej wymagające i wyladowaliśmy aż we Wrocławiu. Jesli masz taką mozliwość to polecam gorąco dr Turno-Kornafel. Pani doktor jest prześwietnym pedodontą, wie doskonale, ze "trudne" dzieci mają o wiele dłuższy okres adaptacji i nie skacze do dziecka od razu z wiertłem. Odpowiedz Link Zgłoś