ja1 10.06.04, 18:06 kto z Was uczył sie w liceum eksternitycznym w legnicy i miał już egzamin z polskiego pisemny. jeśli możecie to napiszcie jakie mieliście tematy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: ja1 11.06.04, 11:19 1. Gdzie jest to liceum?? Pierwsze slysze. 2. Ja nie. 3. Swojego tematu maturalnego nie moge sobie przypomniec, jak poszukam i znajde to dam znac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus do olusa 11.06.04, 12:21 takie liceum kiedys bylo przy ILO, wiec chyba dalej tak jest. pozdrawiam po legnicku Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: do olusa 11.06.04, 23:51 Przy Pierwszym? To znaczy, ze wysoki poziom ma albo niech mnie ktos poprawi:) Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: do olusa 12.06.04, 10:20 olus_stad napisał: > Przy Pierwszym? To znaczy, ze wysoki poziom ma albo niech mnie ktos poprawi:) D > zieki za info. > Poprawiam Cię Olus:) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: do olusa 12.06.04, 13:58 jaki poziom ma I LO, nie wiem, bo chodzilam do II LO za czasow, kiedy byly tylko te dwie szkoly w Lygnycy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: do olusa 13.06.04, 22:08 Witam kolege absolwenta 2lo:)) Ktos jeszcze uczeszczal do naszej szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus yyyy 14.06.04, 15:47 Z zasady jestem kolezanka. Witam absolwenta tez serdeczcnie. A kiedys skonczyles IILO? Ja w 1992. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: yyyy 14.06.04, 20:59 To ja przepraszam za ta wpadke szanowna kolezanke:) Skonczylem rowno dziesiec lat po Tobie. Mysle, ze zarowno Ty jak i ja bylismy uczeni jeszcze przez tzw 'stara gwardie'. Teraz sie duzo rzeczy w 2lo zmienilo... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus taaa 18.06.04, 11:58 Pewnie stara gwardia w moim i Twoim przypadku nieco sie zmienila. Zajrzalam kiedys na strone II LO i doznalam silnych wzruszen. A mam tylko pytanie, czy uczyla za Twoich czasow wufeu urocza pani Orlowska ( z l jak lazic), przez nas zwana Orlowsky (z l jak lalka)? To jej zawdzieczam, ze odkrylam sport i bieganie dopiero kolo 30stki. pozdrawiam Ggigus Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: taaa 18.06.04, 20:22 Orlowsky? Niezle:))) No to musze Cie zasmucic poniewaz zarowno ona jak i prof Kaczorowski w tym roku odchodza na emeryture. A ta kobieta mnie uczyla przez miesiac, pozniej wzial nasza grupe KAczor, z genialnym skutkiem, bo to naprawde pasjonat swojego zawodu. Szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: taaa 19.06.04, 21:27 No to masz szczescie, ze Cie uczyla tylko miesiac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus pozdrowiena 18.06.04, 12:32 po legnicku czyli jak najbardziej prawidlowo! Odpowiedz Link Zgłoś