wgfc 17.01.04, 23:02 Jakieś plany? U mnie nic szczególnego raczej się nie wydarzy, przynajmniej planów brak. Posiedzę w Salonach. Prawdopodobnie koło południu odwiedzę kolegę. Wieczorną rozrywką będzie wyjście do kościoła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 17.01.04, 23:06 wgfc napisał: > Wieczorną rozrywką będzie wyjście do kościoła Po śniadaniu na cmentarz. Obiad u Mamęcji, spacer i może e-cafe, albo wypad na piwo z kuzynem (bo obiecałem mu już w Wigilię, że pójdę). Zobaczymy. Odpowiedz Link
sloggi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 21:33 Wstałem o 10-tej. Kawiszon, wstawiłem pranko. Porządki niedzielne, odbiór spodni z pralni. Zakupy w sklepie, wizyta obiadowa u Mamęcji. Telefon do kuzyna na temat wypadu piwowego - kuzyn sie namyśla. Powrót na chatę, przypomniałem sobie, że w pralce jest pranie, powtórne odwirowanie ciuchów i rozwieszenie. Duperele nad papierkami, kuzyn sie rozmyśla - wypad do cyber cafe. Odpowiedz Link
wgfc Kuzyn Sloggiego 18.01.04, 21:51 Sloggi napisał: > kuzyn sie namyśla > kuzyn sie rozmyśla Dziwny ten kuzyn jakiś, o czym on tyle myśli. To ten, o którym było niedawno na sąsiednim forum? Odpowiedz Link
sloggi Re: Kuzyn Sloggiego 19.01.04, 08:35 Nie. Ten kuzyn to syn mojej Mamęcji siostry. Odpowiedz Link
owca Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 17.01.04, 23:12 planowaliśmy z jagniątkiem (6 lat) wyjście na sanki ale zima nam pokazała fucka więc całość jutrzejszych atrakcji to pewnie będzie wojna na szyszki w lesie kabackim... może jakaś wiewiórę upolujemy pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
aiwa7 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 17.01.04, 23:17 wgfc napisał: > Jakieś plany? > U mnie nic szczególnego raczej się nie wydarzy, przynajmniej planów brak. > Posiedzę w Salonach. > Prawdopodobnie koło południu odwiedzę kolegę. > Wieczorną rozrywką będzie wyjście do kościoła Bardzo podobnie! Przez chwilę pomyslałm ze ktoś tutaj już za mnie odpowiedział... Może po rozrywce dnia czyli przyjści z Kościoła film jakiś ciekawy oglądne Odpowiedz Link
aankaa Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 02:04 mam 2 kasety Władcy Pierścieni i będę żałowała, że trzeciej nie mam Odpowiedz Link
jackussi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 07:07 Witam wszystkich niedzielnie. Do Owieczki.NIE WOLNO ŁOWIC WIEWIÓREK Sezon polowań się skończył Ja jak zwykle - długi spacer z psem. I może jeszcze pójdę pobiegać ( czytaj połazić)na nartach biegowych. Wczoraj było u mnie to mozliwe a dzisiaj pewnie też w lesie Odpowiedz Link
owca Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 19:59 my tylko łowimy wzrokiem wiewióry nie udało się dziś spotkać, ale dzięcioła 'złowiliśmy' i kilka innych ciekawych ptaszków przez moment było dziś naprawdę wiosennie w lesie pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
jackussi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 20:30 A ja kidyś w tym lesie chciałem dosć do parku w Powsinie i nie trafiłem.Co ja tam wogóle robiłem? Jakbym przy swoim domu nie miał lasu? ) Odpowiedz Link
geograf Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 16:24 planow zadnych,bo tez nic sie nie wydarzylo dzisiaj.. zjadlem 0,5-kilowe udko kurczaka (caly kurczak wazyl pewnie z 6 kilo...),a teraz siedze...totalny nieróbstwo w tygodniu nadrobie,przez wiecznr zabieganie... Odpowiedz Link
olga55 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 18:08 Geografie nie objadaj sie tak.Złapac łatwo,zrzucic trudniej.(nadmiar wagi). Ja gary,prasowanie.W tygodniu nie mam kiedy.Wczoraj poszalałam na koniu.Ale błoto!!!!Czekam na nowy śnieg.Jak sypnie to za tydzień sladówki.Gary precz. Odpowiedz Link
geograf Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 23:05 nowy snieg jest zapowiadany... co do wagi-objadanie w moim przypadku jest wskazane,jeszcze z 5 kilo musze utyc.. wiesz..w ciagu sotatnich dwoch miesiacach moja waga minimalna to było 173 kilo,teraz 179..dobry wynik a teraz-kąpiel i spać! Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 18.01.04, 19:31 Geograf napisał: > zjadlem 0,5-kilowe udko kurczaka (caly kurczak wazyl pewnie z 6 kilo... To musiał być naprawdę megakurczak, chyba modyfikowany genetycznie Odpowiedz Link
ashek Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.01.04, 01:06 cala, juz wczorajsza, niedziele leczylem kaca po imienino-urodzinach brata beniamina i nawet kompa nie mialem sily wlaczyc, az do teraz pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.01.04, 08:21 ashek napisał: > nawet kompa nie mialem sily wlaczyc, az do teraz Zostało zauważone - z soboty na niedzielę nie było żadnego Twojego nocnego posta. Odpowiedz Link
wgfc Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 24.01.04, 19:31 Wypada wskrzesić wątek. ZTCW, niektórzy pewnie będą odsypiać nocne balangi, inni szkolić się będą w polskim tańcu w tempie umiarkowanym o metrum 3/4. U mnie nic ciekawego się raczej nie zdarzy Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 24.01.04, 19:37 Bede spac! To pomozesz mi podsluchiwac co sie wygaduje w tej czeladnej czy nie? Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 24.01.04, 20:44 Vika411 napisała: > Bede spac! Ja też! > To pomozesz mi podsluchiwac co sie wygaduje w tej czeladnej czy nie? Tak, pomogę. Muszę tylko przeczytać co nowego. Te paskudne obiboki co jakiś czas siłą wyrzucają mnie z Salonu - wczoraj zrobili mi przerwę w dostawie Internetu na jakąś godzinę, dziś już drugi raz zrobili to samo. Nic tylko się pochlastać! Nie znam dnia ani godziny :-< Odpowiedz Link
ashek Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 25.01.04, 03:04 a ja sobie wrocilem z malego przyjacielskiego spotkanka w knapce ulubionej na kazimierzu no i juz jest niedziela pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
candycandy Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 25.01.04, 18:20 Hmm, a jakież to rozrywki zapewnia parafianom ksiądz? Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 31.01.04, 22:37 Jutro będę miał wypełnioną prawdopodobnie każdą minutę dnia. Wstanę wtedy, kiedy ranne wstają zorze i pójdę oddać Bogu co boskie, w końcu niedziela to dzień święty. Potem powrót do domu i szybkie szykowanie się do podróży, przed podróżą jeszcze małe zakupy (oczywiście wszystkie poranne czynności poprzplatane będą siedzeniem w sieci). Jadę jutro do rodziny koło Kraka na tzw. imprezę rodzinną. Na szczęście będzie tam ta część rodziny, którą lubię, więc będzie miło. Późnym wieczorem osiądę w Kraku u mej najlepszej i niezastąpionej przyjaciółki i ten stan potrwa prawdopodobnie do wtorkowego poranka, kiedy to razem wrócimy do rodzinnego miasta. Tak więc od jutra będę na małym odwyku, bynajmniej nie alkoholowym A kiedy ja to wszytko przeczytam co Wy tu naprodukujecie tego nie wiem... Ciotko: jutro na mnie nie czekaj w łóżku, niemniej dopilnuj, by był tam porządek Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 31.01.04, 22:40 Ha! mnie sie zapowiada niedziela z mlekiem pod poducha. wsadze tam ze dwa pudla coby mnie i Bazylowi starczylo. On tez bedzie mial jutro kaca bo tu wszyscy chleja ile wlezie. Stacje benzynowa zamkneli bo chleja z nami.ja na szczescie mam laptop a oni tylko flachy. Nastepny reportaz za chwilke. Odpowiedz Link
ashek Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 01.02.04, 02:41 milego pobytu w kraku zycze a ja te niedziele spedzam pracowicie - tzn. przcuje nad soba pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
jackussi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 01.02.04, 07:30 Wita Tu Cz . Jak dzisiaj spędzisz Dzień? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 01.02.04, 07:41 Wytrzeżwieję...to po pierwszeZe psem nie pójde bo nie dam chyba rady.Za to rosoła nagotuję a potem przebimbam.I postaram się nie mieć z tego powodu żadnych wyrzutów. Odpowiedz Link
jackussi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 01.02.04, 07:46 No i wsio jasno z tym samopoczuciem. a ja tak nie chciałem pytać,uważając,że nie wypada. Cóż,troche Ci współczuje bo bardzo nie lubie takiego stanu. Oczywiście , nie miej wyrzutów sumienia - jesteś chora - bez względu na przyczyny - to stan choroby. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 01.02.04, 07:50 Czemu nie wypada?Chciałam to mam Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 14.02.04, 21:28 Jutro wracam do Wawy, ale nie wiem o której, więc szczegółowego planu dnia nie mam. Tak to jest jak przebywa się w mieście, którym jest 5 czy 6 kas na dworcu PKS, żadna nie jest czynna i nie można kupić biletu A Wy jakie macie plany? Odpowiedz Link
aankaa Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 14.02.04, 21:46 adhamah napisał: > A Wy jakie macie plany? obudzę się (tuż) przed południem) wypiję kawę aż tak daleko moja wyobraźnia nie sięga Odpowiedz Link
ixtlilto Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 14.02.04, 22:34 Wybieram się na III urodziny P Odpowiedz Link
sloggi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.02.04, 03:39 Obawiam się, że o ile nie zbudzi mnie telefon to pospię sobie trochę. Odpowiedz Link
jackussi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.02.04, 07:33 sloggi napisał: > Obawiam się, że o ile nie zbudzi mnie telefon to pospię sobie trochę. A więc boisz się snu Sloggi JA chciałbym pospać, ale panowie w moim wieku juz nie mogą spać A jadę do teściowej z małżonką Dobrej niedzieli Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.02.04, 12:43 czy zamiast telefonu moż eby syrena przeciwpożarowa !! masz załatwione hahahah Odpowiedz Link
geograf Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.02.04, 09:56 dzisiejszą niedziele spędze przy rodzinnym stole..oj sporo tej rodziny sie zjedzie,jak niecodziennie Odpowiedz Link
f.l.y Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 16.02.04, 16:11 Wszystkiego dobrego z okazji urodzin!! Odpowiedz Link
geograf Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 16.02.04, 23:31 yyyyyyy...dziękuję ale skąd wiedziałaś?! przeciez nic takiego nie napisalem... Odpowiedz Link
f.l.y Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 17.02.04, 11:31 napisałeś... wielokroć... żeś też Wodnik... że za kilka dni... że obiad z rodzinką w niedzielę... oczywiście w każdym wątku po trosze, ale jak to zebrać w kupkę... a ja jakoś tak kojarzę...i w domu za Sherlocka Holmes'a mnie przezywają... bo mam pamięć do szczegółów.... pozdrawiam, też Wodniczka... dzisiejsza Odpowiedz Link
candycandy Re: Zaskoczonemu jubilatowi 17.02.04, 12:10 Wszystkiego naj, naj, naj! I spełnienia choć części marzeń 100kissów) Odpowiedz Link
candycandy Re: F.L.Y. - sorry! 17.02.04, 13:55 Nie doczytałam Najlepsze urodzinowe dla ciebie: zdrowia, szczęścia, pomarańczy i niech ci chipendelsi na stole zatańczą! Odpowiedz Link
f.l.y Re: F.L.Y. - sorry! 17.02.04, 14:31 dziękuję! a popatrzyłabym sobie swego czasu, jak Kazubiński z chłopakami byli takim novum na naszym rynku, poszłam popatrzeć do Lochu podobało mi się i wcale dużo nie wypiłam... dzięki raz jeszcze... Odpowiedz Link
adhamah STO LAT! 18.02.04, 10:32 Wszystkiego dobrego! Zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń i zero problemów! )) Odpowiedz Link
altu Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 17.02.04, 12:58 Dla Geografa i FLY: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... trochę jestem gapa ostatnio, to i przegapiłam.. Pozdrawiam Was serdecznie, ściskam i ślę buziaki! Odpowiedz Link
adhamah Sto lat! 18.02.04, 10:08 Spóźnione, ale najlepszy życzenia urodzinowe! Zdrowia, szczęścia, pomyślności, nieograniczonego dostępu do netu, uśmiechu, samych szczęśliwych dni i wyższych tramwajów lub tego aby rurki ktoś zabezpieczył gąbką Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 14:27 Myślałem, że jutro będzie ładny dzień i wybiorę się na spacer szukać wiosnę. Ale chyba jutro wiosny nie poczujemy - IMGW nie przedstawia dobrych wieści. Prognoza orientacyjna dla Polski od godz. 20:00 dnia 20.03.2004 do godz. 20:00 dnia 21.03.2004. Zachmurzenie duże z przejaśnieniami. Przelotne opady deszczu, okresami, głownie na północy i zachodzie, mogą być intensywne. Temp. min. od 4°C na Suwalszczyźnie do 10°C w Małopolsce. Temp. maks. od 9°C na północy do 14°C w Małopolsce. Wiatr umiarkowany i dość silny, porywisty, w dzień na Wybrzeżu w porywach do 25 m/s, zachodni. A może ktoś z Was wybierze się mimo to topić Marzannę? Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 14:35 A mozna topic te Marzanne wirtualnie? Bo mnie wlasnie net przywrucono wiec wrocilam na Salonow lono i z radosci gadam wierszem z nalecialoscia Adasia M. Co robisz Wcekus? Mozesz tu ze mna poplotkowac? Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 14:55 Vika411 napisała: > A mozna topic te Marzanne wirtualnie? Chyba można, ale ja nie jestem w tym kompetentny. Trzeba się nad tym zastanowić, czas jest do jutra. > Bo mnie wlasnie net przywrucono > Co robisz Wcekus? Ja też korzystam z dobrodziejstwa netu po długiej rozłące. > Mozesz tu ze mna poplotkowac? Na to zawsze jest pora. Kogo weźmiemy na języki? Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 15:03 wgfc napisał: > Vika411 napisała: > > > A mozna topic te Marzanne wirtualnie? > > Chyba można, ale ja nie jestem w tym kompetentny. > Trzeba się nad tym zastanowić, czas jest do jutra. > > > Bo mnie wlasnie net przywrucono > > Co robisz Wcekus? > > Ja też korzystam z dobrodziejstwa netu po długiej rozłące. > > > Mozesz tu ze mna poplotkowac? > > Na to zawsze jest pora. Kogo weźmiemy na języki? To juz wsio ryba! kazdy jest dobry do objezykowania...-...jezyczenia...No... do oplotkowania Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 18:57 Las , koń , kominek + dodatki . Spróbuję jakąś Marzannę wyłowić raczej, wysuszyć i spożytkować . Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 19:02 slodkoslony napisał: > Las , koń , kominek + dodatki . > Spróbuję jakąś Marzannę wyłowić raczej, wysuszyć i spożytkować . Erotoman! Odpowiedz Link
slodkoslony Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 21:51 Eeee ... ma dziewka po próżnicy moknąć ? Od razu erotoman,erotoman ... Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 22:17 slodkoslony napisał: > Eeee ... ma dziewka po próżnicy moknąć ? > Od razu erotoman,erotoman ... A pewnie, ze erotoman i jeszcze fetyszysta!!! gadzetow mu sie zachciewa w jego zboczonych fantazjach!!! Odpowiedz Link
bubster Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 20.03.04, 22:58 wstanę rano spakuję się coś tam jeszcze w domu zrobię i pójdę do szpitala... niezbyt przyjemna perspektywa Odpowiedz Link
sloggi Re: jest Niedziela 21.03.04, 00:44 Wstanę, o której wstanę. Spacer i to długi. Obiad u Mamęcji. TV, net i spać. Odpowiedz Link
vika411 Re: jest Niedziela 21.03.04, 00:46 A ja skocze na trzy, cztery godzinki na zadupie ale pozniej wroce Odpowiedz Link
ashek Re: jest Niedziela 21.03.04, 03:42 spróbuje sie wykpić z rodzinnej imprezy - imininy Józefiny. jeśli się uda to sie lenie)) pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
jackussi Re: jest Niedziela 21.03.04, 07:33 zrobiłem wczoraj nalewkę z mlekiem skarmelizowanym(wg przepisu z tego forum) więc pojedziemy do siostry żonęcji ją delektować. Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 03.04.04, 19:13 Jutro Niedziela Palmowa, trzeba więc iść z palmą do kościoła i zaśpiewać "Hosanna". Święta coraz bliżej. Odpowiedz Link
agablues Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 03.04.04, 22:11 ano właśnie Potem obiadek, może spacer? Trochę polegiwania w Salonie i po niedzieli. Odpowiedz Link
vika411 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 03.04.04, 22:37 To ja posadze sobie zywa palme. Wlasnie dostalam Piekna, ze mi dech zaparlo. A pozniej bede myc witryne wystawowa, zeby jej urode bylo porzadnie widac. Remont w kafei to nie zarty. Juz z...brudu nie widac jak wygladam...a miesiac temu podobno przypominalam chlowieka a nie malpe z trabka w uchu na kaczych lapach i w malowniczym ubranku roboczym. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 03.04.04, 22:59 Ja musze skoczyc po jakis nowy ciuszek, mam tak mało czasu na zakupy. Tak więc jutro pobiegam po sklepach. Ale nie za długo zajrze wieczorkiem do salonu i cóz nastroję się do pracy. Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.05.04, 15:05 Dziś sobota - jutro niedziela Odpowiedz Link
to.ya Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.05.04, 15:06 Może dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi spacer z piestusiem i z aparatem foto A może ---> sama nie wiem )) Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 15.05.04, 15:55 Zależy jaka będzie pogoda. Jeśli ładna, to pewnie przejadę się na jakiś spacerek, może do Łazienek. Jak będzie lało to spędzę jutrzejszy dzień nad genetyką i enzymami, a wieczorkiem próba Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 29.05.04, 20:39 Wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale może ktoś podsunie mi jakiś ciekawy pomysł? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 29.05.04, 20:43 To nie będzie ciekawy pomysłPopołudnie spędzę u mojej 5-io letniej siostrzenicy w szpitalu.Sorry za temat ,ale tak właśnie spędzę niedzielę.. Odpowiedz Link
to.ya CZARNA!!!!!!!!!!!!/ WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.04, 20:47 czarna33 napisała: > Popołudnie spędzę u mojej 5-io letniej > siostrzenicy w szpitalu. Czy można w czymś/ jakoś pomóc???? Daj znak!!! Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 29.05.04, 20:50 Pozdrów ją! Mam nadzieję, że w przyszłą niedzielę odwiedzisz ją już w domku. Odpowiedz Link
sloggi Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 30.05.04, 01:31 Jutro rowerek do utraty tchu. Odpowiedz Link
bettyy Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 30.05.04, 01:39 Po całym tygodniu pracy dobrze jest wyjść na spacer do lasu... nawet wybrać się na rowerze... tak dla wyciszenia.... szczególnie polecam mieszkańcom większych miast... Ja niestety z powodu pogody (jeśli będzie zimno) zostanę w domu i poczytam może jakąś interesującą książkę... Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:11 Jeśli będzie tak słonecznie i ciepło jak dzisiaj, na pewno wybiorę się na spacerek połączony z "posiedzeniem" w parku. Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:43 Jeśli warunki będą sprzyjające to pojeżdżę na rowerku, bo dziś leje co chwilę Odpowiedz Link
elf44 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:44 ...gdzie ?świeci słonce... Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:49 Świeciło rano, jak leżałem jeszcze w łóżku. Razem ze mną wstały chmury Odpowiedz Link
elf44 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:54 ...musiałeś coś narozrabiać,ze aniołki sie na Ciebie pogniewały i deszczyk pada od rana Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:56 Adhamah napisał: > Świeciło rano, jak leżałem jeszcze w łóżku. Razem ze mną wstały chmury To wskakuj znowu do łóżka. Najlepiej z komputerem Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 14:11 wgfc napisał: > > To wskakuj znowu do łóżka. Najlepiej z komputerem Mam za małe łóżko, abyśmy mogli razem się z nim zmieścić Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 14:23 Adhamah napisał: > Mam za małe łóżko, abyśmy mogli razem się z nim zmieścić Ale Porfiryn się pewnie mieści Odpowiedz Link
elf44 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 14:29 ...noc z Wampirem,ciekawe doświadczenie...krew wypija przy pierwszym podejściu Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 14:38 Elf44 napisała: > ...noc z Wampirem,ciekawe doświadczenie... > krew wypija przy pierwszym podejściu To nie wampir tylko mały i spokojny chomik ) Odpowiedz Link
elf44 Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 14:41 ...o to w takim razie przepraszam,miłe zwierzatko...i chyba specjlnie nie nalezy do krwiopijców,noc będzie spokojna Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:45 Adhamah napisał: > dziś leje co chwilę Gdzie leje, to leje U mnie pięknie. Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 19.06.04, 13:50 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > dziś leje co chwilę > > Gdzie leje, to leje > U mnie pięknie. Nie dziwi mnie to, chyba jeden raz się zdarzyło, aby u Ciebie i u mnie była taka sam pogoda Odpowiedz Link
gacus2 Ta ostatnia niedziela... 21.06.04, 09:34 00:20]Teraz nie pora szukać wymówek [00:24]fakt, że skończyło się, [00:28]dziś przyszedł inny, bogatszy i lepszy ode mnie [00:33]i wraz z Tobą skradł szczęście me. [00:38]Jedną mam prośbę, może ostatnią [00:42]pierwszą od wielu lat, [00:46]daj mi tę jedną niedzielę, [00:48]ostatnia niedzielę, [00:51]a potem niech wali się świat. [00:54]To ostatnia niedziela [00:58]dzisiaj się rozstaniemy, [01:03]dzisiaj się rozejdziemy [01:07]na wieczny czas. [01:12]To ostatnia niedziela, [01:16]więc nie żałuj jej dla mnie, [01:21]spojrzyj czule dziś na mnie [01:25]ostatni raz. [01:31]Będziesz jeszcze dość tych niedziel miała, [01:40]a co ze mną będzie - któż to wie... [01:48]To ostatnia niedziela, [01:52]moje sny wymarzone, [01:56]szczęście tak upragnione [02:01]skończyło się. [02:07]Pytasz co zrobię i dokąd pójdę, [02:11]dokąd mam iść, ja wiem... [02:15]dziś dla mnie jedno jest wyjście, [02:18]ja nie znam innego, [02:20]tym wyjściem jest, no, mniejsza z tem. [02:25]Jedno jest ważne - masz być szczęśliwa [02:29]o mnie już nie troszcz się, [02:33]lecz zanim wszystko się skończy, [02:35]nim los nas rozłączy, [02:38]tę jedną niedzielę daj mi. [02:41]To ostatnia niedziela [02:45]dzisiaj się rozstaniemy, [02:50]dzisiaj się rozejdziemy [02:54]na wieczny czas. [02:58]To ostatnia niedziela, [03:03]więc nie żałuj jej dla mnie, [03:07]spojrzyj czule dziś na mnie [03:12]ostatni raz. Odpowiedz Link
wgfc Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 03.07.04, 10:39 Ja nic pożytecznego nie planuję. A Wy co będziecie robić? Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak spędzicie jutrzejszą niedzielę? 03.07.04, 11:01 wgfc napisał: > Ja nic pożytecznego nie planuję. > A Wy co będziecie robić? Wszystko zależy od pogody. Jeśli będzie ładnie to działka, rower, spacer itp. Głównie rower Ale pewnie będzie lało, więc będę siedział w domu przed kompem, coś może czytał i marnował czas. Odpowiedz Link