very_famous 04.02.04, 14:15 Musiałam przenieść telewizor z jednego pokoju do drugiego - skubany ciężki był - i teraz kręgosłupik mnie booooli... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Telewizor :/ 04.02.04, 14:40 Musze kiedyś kupić sobie telewizor, żeby wiedzieć, jak to jest ' Odpowiedz Link
very_famous Re: Telewizor :/ 04.02.04, 14:59 Tak tak - kup - tylko nie proś mnie o noszenie Odpowiedz Link
very_famous Re: Telewizor :/ 04.02.04, 15:51 No! I w skoszeniu trawnika przed posiadłością też ) Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Telewizor :/ 04.02.04, 15:52 a wymiana koła przez nich jest wykonana z perfekcją, zresztą do wyrzucania śmieci też się nadają doskonale )) Odpowiedz Link
very_famous Re: Telewizor :/ 04.02.04, 15:54 Taki domowy wielofunkcyjny robot domowy ))))))))))))))) Beata - napisz lepiej jak Szczęściarz, Shrek i Fiona! Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Telewizor :/ 04.02.04, 15:59 Shrek i Fiona szykują się na sobotnią imprezkę w Gdańsku a Szczęściarz ma na imię Zgredek (nie reagował na Szczęściarza a spodobał mu się Zgredek) tak więc Zgredek atakuje Świrusa aż futro fruwa a ja czekam na skargi sąsiada z dołu za ten tupot kocich łapek po podłodze jak chcesz możesz zajrzeć )) Odpowiedz Link
very_famous Re: Telewizor :/ 04.02.04, 16:04 Jaką imprezę?? Zgredek - fajne imię - to masz wesoło - jak jeden gania drugiego )) Jak będę na ZZ to zajrzę ) Ponoć zakupiłaś jako jedyna specjalne łopatki na pozostałości po Shreku i Fionie? Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Telewizor :/ 04.02.04, 16:17 kurczę jak plotki szybko się rozchodzą mam nadzieję że jak sąsiad będzie mnie podglądał to nie opisze mnie na forum?)) my je nazywamy szczęki a fachowo zwie się zbieraczka a terza jak pada i błoto to nosimy torebki papierowe. Odpowiedz Link
jackussi Nie znosi pokazywania tego co sie dzieje 04.02.04, 17:41 a ja swój chyba będę musiał przenieść do śmieci - coś ostatnio śmierdzi jak się go włączy .Nie znosi pokazywania tego co sie dzieje i smierdzi Odpowiedz Link
brookie Re: Nie znosi pokazywania tego co sie dzieje 14.02.04, 10:18 W zeszlym tygodniu wchodze do pokoju pacjentki przynoszac jej lekarstwa a tu telewizor lezy na podlodze ekranem do dolu. Ciezki byl jak diabli wiec zawolalam kolezanke zeby mi pomogla go podniesc. Inaczej kontuzja murowana. Odpowiedz Link