piotr-55 22.01.10, 09:20 niby taka bogata a nie stac jej na lustro. muzyka.onet.pl/140346,0,0,fotonews_detail.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 11:22 Tego fotografa powinna wsadzić w smołę, a potem w pierze. Przecież widać, że skrócenie nóg i w ogóle ich kształt jest efektem robienia zdjęcia z góry. Inne defekty również są przynajmniej powiększone przez niewłaściwe ujęcie, o ile nie wręcz wywołane. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 11:31 prawdę mówiąc nie znam sie na fotografii, wiec uznaje ze masz racje. Jako facet patrze "na całośc" i odnioslem takie wrazenie jak napisalem. Moja żona ma blisko 60 lat ale figure co najmniej o 3 klasy lepsza od niej. (mowię o postaci ze zdjecia, a nie o żywej osobie). Odpowiedz Link
skiela1 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 20:43 horpyna4 napisała: > > Tego fotografa powinna wsadzić w smołę, a potem w pierze. > > Przecież widać, że tia fotografa w smole, bo jej fotoszopem nie potraktowal. Niestety ,ale ona tak wyglada... a sukienka niewypal. Odpowiedz Link
pia.ed Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 22:55 skiela1 napisała: > Niestety ,ale ona tak wyglada... Ona ma figure dosc typowa dla pochodzacych z Ameryki Poludniowej, ale ujecia fotografa gdzie jej glowa stanowi 1/5 calego ciala, podczas kiedy u doroslego czlowieka powinna stanowic 1/8 calego ciala to juz chyba nie jest w porzadku? Odpowiedz Link
skiela1 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 23:14 "Ona ma figure dosc typowa dla pochodzacych z Ameryki Poludniowej, " tak-duzy tylek i duza glowa. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 11:32 witaj moj prześladowco Dobrze, ze jestes, bedzie weselej Odpowiedz Link
damakier1 Witaj :) 22.01.10, 12:22 Czemu zaraz prześladowco? Tylko się troszkę przekomarzam. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Witaj :) 22.01.10, 12:27 przesladowca mialo byc w " " lubie ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia, i wcale mi nie zalezy zeby sie ze mna zgadzali. Mnie nie można "zabic" ani zadnym slowem ani zadnym pogladem. Mnie zabija tylko nuda. a Twoja obecnosc gwarantuje dodatkową "rozrywkę". Dlatego ciesze sie, ze Cię widzę Odpowiedz Link
damakier1 Re: Witaj :) 22.01.10, 13:06 Po raz pierwszy mi ktoś mówi, że jestem "rozrywkowa". Z przyjemnością dołączam to do swych licznych zalet. Też się ucieszyłam, kiedy zuważyłam Cię na tym forum. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Witaj :) 22.01.10, 17:14 Kilka osob napisalo, ze to byla wina FOTOGRAFA, a Piotrowi to jakos do swiadomosci nie doszlo ... A pisac ze Jenfer Lopez ma pusto w glowie to na jakiej podstawie??? Na podstawie nieudanej fotografii czy zlego stylisty? Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Witaj :) 22.01.10, 20:37 pia.ed napisała: > > Kilka osob napisalo, ze to byla wina FOTOGRAFA, a Piotrowi to > jakos do swiadomosci nie doszlo ... Cego siem mniem cepia?? fotograf fotografem a brak gustu brakiem gustu. poza tym ja nie jestem zobligowany do dostosowywania sie do zdania wiekszosci > A pisac ze Jenfer Lopez ma pusto w glowie to na jakiej podstawie??? Skoro koniecznie chcesz to Ci odpowiem . Jak sie ma dupsko jak szafa i nogi jak Pudzian, to sie nie zakałada miniowki w ktorej kobieta o polowe od niej młodsza wygladałaby wyzywajaco, a ona wygladada zołosnie. Dodatkowo jak sie ma takie racice zamiast stop, to sie nie zaklada tak wycietych butow, a juz nieprzyleganie cholewki buta do racicy jest po prostu obrzydliwe. I nic do tego nie ma fotograf. > Na podstawie nieudanej fotografii czy zlego stylisty? Zatrudnienie zlego stylisty swiadczy o "luzach" pod czerepem O! I yrtaz jak mnie zjedziesz to przynajmniej unnu będą wiedzieli dlaczego :d Odpowiedz Link
menk.a Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 11:48 Łoj, każdy czasem zalicza wpadziochę. ;P Pani JLo jest 40+, jest ładną i pociągającą kobietą. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 12:33 menk.a napisała: > Łoj, każdy czasem zalicza wpadziochę. ;P > Pani JLo jest 40+, jest ładną i pociągającą kobietą. Nie udawaj ,ze nie wiesz o co chodzi Nikt nie twierdzi ,ze nie jest ładna i pociagajaca kobieta, a pewne braki w wygladzie maja nawet 20 latki, ale na boga, niech kupi sobie lustro i patrzy co na siebie zaklada i jak w tym wyglada. Tu nie chodzi o nogi tylko o głowę. a raczej o to co w niej!(być powinno). Odpowiedz Link
menk.a Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 12:36 Każdemu zdarzają się wpadki. I nawet sztab stylistów i metry kwadratowe luster nie zawsze przed tym chronią. Odpowiedz Link
the_dune Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 12:40 e, tam zaraz katastrofa mała wpadka zwłaszcza, że - jak pisali przedmówcy - nie popisał się fotograf, mało kto w takim kadrze wyglądałby dobrze. A JLo to ładna kobieta jest Co ma w głowie - pojęcia nie mam. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 12:52 no wiesz, gdybym uwazał ,ze jest brzydka, to by mnie to zdjecie nie ruszyło. Widziałem miliony brzydszych kobiet i "nie zauwazam" tego, ale gdy tak wyglada pięknośc to oznacza to katastrofę A ja pamietam od takiej piosenki, spiewanej na stadionie(nie znam tytułu. Moze nie tyle podobał mi sie jej spiew czy piosenka, co to jak wywijala zadnia częścią tuszy Miała super tylek(podobnie jak salma hajek). Odpowiedz Link
eur0pa Lets get loud :D 22.01.10, 18:58 www.youtube.com/watch?v=zWKlsDQ9AtA Powspominaj sobie Odpowiedz Link
bubster Re: katastrofa!!!1 22.01.10, 17:26 strasznie kiepskie zdjęcie nie można obniżyć nóżek od statywu? Odpowiedz Link