very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 11:05 Zawsze chodzę niewyspana A ty? Czemuż to niewyspany?? Odpowiedz Link
kini Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 11:06 > A ty? Czemuż to niewyspany?? Och, zadajesz niedyskretne pytania! Odpowiedz Link
very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 11:17 Zadajesz sam niedyskretne pytania - patrz - tytuł wątku. Odpowiedz Link
vika411 Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 18:59 Ostatnio jak moj chlopina byl spiacy i chcial mnie na spanie z soba namowic, to sie dowiedzial, ze ja mam ostra odmiane klimakterium i jak sie chce zarazic to prosze bardzo, bo jak nawet przedszkolaki wiedza, klimakterium jest choroba weneryczna gorsza niz Aids, kila i te rozne inne, pomniejsze. Najbezpieczniej i najprzyjemniej mi sie sypia z Bazylem jednak Odpowiedz Link
very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:03 )))))))))))))))))))))))))) To załatwiłaś chłopinę na amen! Nie podejdzie do Ciebie przez rok albo i dłużej! Odpowiedz Link
vika411 Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:05 very_famous napisała: > )))))))))))))))))))))))))) > To załatwiłaś chłopinę na amen! Nie podejdzie do Ciebie przez rok albo i dłużej > ! I DOBRZE MU TAK! Odpowiedz Link
very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:06 BARDZO DOBRZE! JAK SIĘ NIE ZNA NA TYM CO DOBRE TO KIJ MU W PLECY! Odpowiedz Link
vika411 Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:07 Ja tam go nie mam zamiaru uswiadamiac, ze w lozku partnerem idealnym jest Bazyl!))))))))))) Odpowiedz Link
very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:09 ))))))))))))))))))) Masz rację - niech żyje w nieświadomości! Odpowiedz Link
vika411 Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:11 Bo wiesz co, Verka...Mysmy ostatnio nocowali sobie wspolnie w gronie milych osob tu, na Salonie i okazalo sie, ze wszyscy sie wyspali.Znasz ten watek? czy odswierzyc? Odpowiedz Link
vika411 Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:15 To ide poszukac. A jak sie pisze "odswieza" czy "odswierza"? Rzucilo mi sie na mozg z ta polska ortografia... Odpowiedz Link
very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:17 TY LEPIEJ IDŹ POSZUKAĆ TEGO WĄTKU A NIE O POLSKIEJ ORTOGRAFII MĄCISZ! Odpowiedz Link
vika411 Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:23 Nie moge znalezc ale bylo tak: Wfck, Sloggi, ja, Geo, i Gacus poszlismy razem spac do wspolnego lozka w sypialni za salonem. Spalo nam sie swietnie chociaz Bazyl wlazil na pierzyny i nie chcial spac kolo nosnika. Troche sie miotali ale baldachimna glowy nam nie spadl. Przy tym yszlo na jaw, ze Geo ma dlugie nogi.Jest tu gdzies Wfckus? To znajdziwe te watki raz dwa bo bylo ich cos ze trzy jednoczesnie a najlepiej pamieta ktore to Odpowiedz Link
very_famous Re: Chce się Wam spac? 12.02.04, 19:30 Jak ktoś znajdzie to podrzuci wątek do góry. Odpowiedz Link