bubster 01.03.04, 09:22 bo jest na diecie brrr 1 dzień ponoć najgorszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 09:25 Pamietaj, im mniej jest, tym mniej schudniesz. Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 09:32 wiem ale nie moge jeść tyle co przedtem bo przestanę się mieścić w rozmiar 40 dzisiaj jeszcze dzielnie idę na aerobik głodna to ja jestem chyba bardziej psychicznie bo nie będzie słodkości na diecie Odpowiedz Link
martuha Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 12:10 bubster napisała: > wiem > ale nie moge jeść tyle co przedtem > bo przestanę się mieścić w rozmiar 40 > dzisiaj jeszcze dzielnie idę na aerobik > głodna to ja jestem chyba bardziej psychicznie > bo nie będzie słodkości na diecie trzymam kciuki. a swoja droga, marzy mi sie dieta slodyczowa, echhhhhhh. Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 12:50 mnie też i żeby przy niej się chudło na potęgę Odpowiedz Link
vika411 Czy WY musicie sie katowac?! 01.03.04, 12:52 Kto cholera, powiedzial, ze wszyscy MUSZA BYC CHUDZI1! jakas sucha raszpla, ktorej sie zdaje, ze jest specjalistka od mody? jeszcze sto lat temu byly modne panie o ksztaltach rubensowskich, ludzie byli zdrowsi i dozywali sedziwych lat! A dzisiaj co? Wszystko ma byc rahityczne?. Kocham jesc , kocham grubasow bo sa ZA ZWYCZAJ ZYCZLIWI I POGODNI A DIETETYKOW; KTORZY NAPEDZAJA DIETOBIZNES KAZALABYM POWYSTRZELAC! Odpowiedz Link
bubster Re: Czy WY musicie sie katowac?! 01.03.04, 13:20 bo wiesz, Bubster sobie próbuje samoocenę podnieść i z rozmiaru 40 przejść na 38 Odpowiedz Link
eulalija Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 12:56 Grubi żyją krócej ale o ile przyjemniej! Odpowiedz Link
vika411 Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 13:17 Kto powiedzial, ze grubasy zyja krocej? owszem ale tylko ci, ktorzy maja klopoty z nadwaga ze wzgledow zdrowotno- ustojowych. jesli ktos jest gruby bo kocha jesc niech sobie wcina na zdrowie. mam taka nature, ze moge zrec ile chce i co chce a i tak nie tyje.kocham jesc i grubasow tez kocham. Oni tez wiedza co dobrea nigdy w zyciu nie widzialam depresyjnego grubasa. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Bubster jest głodny 01.03.04, 14:29 Pociesze cię najgorszy jest cały pierwszy tydzień,kiedy organizm musi się przestawić na inne produkty. Dieta neipolega na głodzeniu się , ale na zmianie nawyków żywienia. Odpowiedz Link