02.09.11, 21:09
- Panie redaktorze, pan nas nie docenia. My liczymy na wygraną w wyborach i rząd jednopartyjny - tak Jarosław Kaczyński odpowiedział na pytanie Andrzeja Godlewskiego o możliwości budowania ewentualnej koalicji rządzącej. Prezes PiS odniósł się też do korzystnych, jak ocenił, wyników zleconych przez partię sondaży przedwyborczych. Nie przywołał jednak danych. Odmawiał też rozmowy o składzie personalnym przyszłego rządu. Skoncentrował się na programie wyborczym Prawa i Sprawiedliwości.
www.polskatimes.pl/stronaglowna/446106,wywiad-z-jaroslawem-kaczynskim-prezes-pis-o-gospodarce-i,id,t.html?cookie=1
Obserwuj wątek
    • dwa-filary Re: Marzyciel 02.09.11, 21:14
      Już nie mogę słuchać tego bełkotu, czy można być aż tak zadufanym w sobie??? to chore !!!
      • piotr_57 Re: Marzyciel 02.09.11, 21:19
        dwa-filary napisała:

> Już nie mogę słuchać tego bełkotu, czy można być aż tak zadufanym w sobie??? to
        > chore !!!

Dla mnie z Jarkaczem jest inny problem.
        On w tym swoim blekocie czasami porusza sprawy na prawdę ważne, nawet ma rację w niektórych!! Ale tym swoim bełkotem i całą swoja osoba ośmiesza poruszane tematy do tego stopnia, że już nie można do nich "wrócić".
      • jedzoslaw Re: Marzyciel 02.09.11, 21:19
        I dobrze. Im bardziej będzie odchodził od zdrowych zmysłów tym szybciej odejdzie w niebyt, jak Lepper czy Giertych.
        • mi.ka.n Re: Marzyciel 03.09.11, 11:22
          Nie byłabym tego o czym piszecie taka pewna.PO juz tak nabrużdzilo.ze ludzie moga miec jego poczynan dośc.
          • jedzoslaw Re: Marzyciel 03.09.11, 12:01
            Tu nie trzeba PO, żeby widzieć do czego zmierza PiS i jej obłąkany prezes. Za to dzięki temu PO może dalej się obijać i udawać, że pracują, bo ludzie i tak ich poprą- ze strachu przed Kaczyńskim. Ludzie w kraju stali się zakładnikami polityków: z niesmakiem, ale poprą nieudaczników od Tuska, byleby nie doszedł do władzy Kaczyński. Przerażające błędne koło.
            • piotr_57 Re: Marzyciel 03.09.11, 14:21
              jedzoslaw napisał:

> Tu nie trzeba PO, żeby widzieć do czego zmierza PiS i jej obłąkany prezes. Za t
              > o dzięki temu PO może dalej się obijać i udawać, że pracują, bo ludzie i tak ic
              > h poprą- ze strachu przed Kaczyńskim. Ludzie w kraju stali się zakładnikami pol
              > ityków: z niesmakiem, ale poprą nieudaczników od Tuska, byleby nie doszedł do w
              > ładzy Kaczyński. Przerażające błędne koło.
              >

Bardzo trafna diagnoza!
              Pozostaje tylko pytanie czy brać udział w tym cyrku?
              Ja uważam, że nie.
              • wirujacypunkt Re: Marzyciel 03.09.11, 15:30
                Nie brać udziału w wyborach, to błąd.
                Pójdę i oddam głos nieważny.
                • piotr_57 Re: Marzyciel 03.09.11, 15:45
                  wirujacypunkt napisał:

> Nie brać udziału w wyborach, to błąd.

A jakiś argument?

> Pójdę i oddam głos nieważny.

Powiedzą, że jesteś na tyle tępy, że nie potrafisz prawidłowo zagłosować. big_grinbig_grin.
                  Po co im dawać trampolinę do takiej satysfakcję?
                  • mi.ka.n Re: Marzyciel 03.09.11, 16:17
                    Wyborca powinien byc świadom na kogo glosuje.Jeżeli bedziemy glosowac przeciwko komus to lepiej zostanmy w domu.Inaczej bedziemy w nieskończonośc miec takie rzady jak obecny.
                    Zaznaczam ,ze generalnie jestem za głosowaniem ale nie popieram świadomie oddawanych nie ważnych głosow.
                    • jedzoslaw Re: Marzyciel 03.09.11, 23:02
                      Jest sposób. Oddać głos na kogoś spoza obecnej Bandy Czworga. Waham się tylko między Korwinem-Mikke a Palikotem.
                      • piotr_57 Re: Marzyciel 04.09.11, 18:19
                        jedzoslaw napisał:

...Waham się tylko m
                        > iędzy Korwinem-Mikke a Palikotem....

Też bym się wybrał do kabaretu, byle bilety nie były za drogie big_grinbig_grin
                        >
                        • jedzoslaw Re: Marzyciel 04.09.11, 18:24
                          > Też bym się wybrał do kabaretu, byle bilety nie były za drogie big_grinbig_grin
                          > >

Lepszy kabaret z udziałem tych, co nigdy nie dostali szansy na współrządzenie niż tych, co okupują parlament od 20 lat i wielokrotnie tworzyli rządy.
          • kanchi Re: Marzyciel 04.09.11, 20:31
            PO co nabroiło? Po co wymagać od polityków? Czy rządzi ta czy inna partia na jedno wychodzi. Politycy tak czarują ludzi obietnicami jak kobiety zwodzą mężczyzn w sidła rozkoszy - jeden dostanie, a reszta się obliże.
    • marcin_rz Re: Marzyciel 03.09.11, 23:14
      zróbmy przysługę temu krajowi i nie głosujmy na "bandę czworga", możecie byc pewni, że ktokolwiek z tej bandy nie wygra wyborów, to macie zagwarantowane podwyżki podatków od nowego roku
    • keepersmaid Re: Marzyciel 04.09.11, 00:34
      Nie moge go sluchac.
      Zastanawia mnie jak czlowiek teoretycznie wyksztalcony, z "dobrego domu", podobno inteligentnie manipulujacy ludzmi, czyli jakos tam myslacy, moze do tego stopnia nie umiec sie wyslowic po ludzku w ojczystym jezyku. On nie potrafi powiedziec przyzwoitego zdania z poczatkie, koncem i sensem w srodku (nie wazne, czy sie z tym sensem zgadzam czy nie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka