kriss67 15.10.11, 14:53 Czołem Trwa boiskowa bitwa pomiędzy odwiecznymi rywalami : Liverpoolem i Manchesterem UtD. Do przerwy 0-0. A tu relacja za Gazetą. pl: www.sport.pl/pilka/1,65080,10476098,Premier_League__Czerwony_szlagier_w_Anglii.html Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 15.10.11, 15:04 I dla przypomnienia czołówka tabeli Ligi Angielskiej: (mecze, punkty, bramki strzelone: bramki stracone) 1 Manchester United 7 19 24:5 2 Manchester City 7 19 23:5 3 Chelsea 7 16 17:8 4 Newcastle 7 15 9:4 5 Liverpool 7 13 10:8 6 Tottenham 6 12 11:10 7 Aston Villa 7 11 9:5 Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 15.10.11, 15:55 Krzysztof oglądałem i jestem zniesmaczony, postawą United - qrczeeeeeeee bo mogli lepiej zagrać Chyba cykoria wzięła górę dlatego jest remis. Dobre i to ozdr Krzysiu lecę do syna na urodziny - syna Krzysztofa. Ale się napierdolę procentów a jutro z rańca arbait narka kolego Odpowiedz Link
kriss67 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 15.10.11, 17:11 Czołem Czarek Lepszy remis niż porażka. I miłej zabawy życzę I pamietaj, jutro arbait Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 16.10.11, 11:56 a City wykorzystalo podkniecie MU i po rozgromieniu Aston Villa wskoczylo na lidera. pozdro Odpowiedz Link
kriss67 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 16.10.11, 12:54 Czołem Tomasz W Manchester City coś w końcu zaczyna iskrzyć. Arabscy szejkowie wpompowali w zespół milony funtów i pojawiają sie efekty.... Zwróc uwage na bilans "Siciaków": na możliwe 24 punkty zdobyli 22. Do bramki rywala wpakowali piłke 27 razy, ze swojej siatki wyciągając ją 7 razy. Coś mi sie zdaje, że nie na darmo fachowcy wieszczyli kryzys Arsenalu i awans do wielkiej czwórki Manchesteru City. Co do "Kanonierów"... Masakra. Przed dzisiejszym meczem dorobek zaledwie 7 punktów i walka, aby nie wylądować w strefie spadkowej No nic. Man. City liderem ligi przynajmniej przez tydzień. Czy utrzymają pozycje, czas pokaże. PS. Tomasz, a pamietasz, kiedy City było liderem przez dłuższy czas? Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 17.10.11, 09:39 Wszystko Krzysztof ułożyło się jak trzeba impreza udana i praca też, wykonana już 'otrzeźwiałą'' główką rano wróciłem i zaraz pospać. A w najbliższą niedzielę wielkie derby Manchesteru. Jeśli wygra United ,wróci na pozycję lidera, jeśli przegra, City odskoczy na cztery punkty a do United zbliży się Chelsea i inne kluby dlatego ten mecz jest tak ważny dla United miłego dnia. A skoro o piłce. niezalezna.pl/17717-wymyslaja-problem-aby-z-nim-walczyc Jeśli to prawda ,no to cóż - wracają czasy, że dajcie mi człowieka a ja udowodnię Mu przestępstwo którego nie popełnił, tylko dajcie mi Go albo wskażcie Odpowiedz Link
kriss67 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 17.10.11, 09:50 Czołem Czarek To za tydzień wielki mecz i batalia o fotel lidera A ten tekst o stadionie Lechii kapitalny Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 17.10.11, 10:02 Akurat niedzielę mam wolą bo w tę robiłem Krzysztof !! to teraz możliwe że pod drzwi do mieszkania podrzucą Ci zwłoki i oskarżą Cie o morderstwo a przy okazji o zamach stanu i zamach na demokrację kontrolowaną łącznie dwieście lat resocjalizacji w pierdlu do później. Pzdr. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Hit Ligi Angielskiej. Liverpool - Man.UtD 18.10.11, 18:57 Dziś trzecia kolejka LM ,United na wyjeździe gra z mistrzem Rumuni a Rumuni grają bardzo żywiołowy i agresywny futbol .Będzie ciekawie bo United w dwóch dotychczasowych meczach zgromadził zaledwie dwa punkty i w tabeli jest dopiero trzeci. Może w necie znajdę transmisję z meczu. Pzdr Krzysztof Odpowiedz Link