26.11.11, 18:54

dalem sobie sciac wlosy wszytko do dupy wygladam jak nedza
niewiem jak mozliwe nagle widze ze mam zeza!!!!!!!!!!!!!
111111 wogole niemam twarzy tylko jeden nos ogromny jak swinia na caly kurwa ryj jak to mozliwe
jestem tak kurewa brzydki ze nie wiweze w to
uszy 3 razy jak potencjalny czlowiek tylko uszy i nos istnieja
zabije sie poprostu
poszlismy do ludzi na obiad mar powiedzial ze nikt niezauwazy nikt tym nie zyje na codzien jakimis miiomi wlosami no ok
musialem zatkac nos i wypic szklanke wudki bo by nie poszlo wchodze widze: patrza sie na mnie
widza
ryje maja jak jakies wilki albo witkacy nagle jakby sie smiali
pomyslale ze ich zajebe poprostu i musialem wyjsc uciec a tam zarcie zajebiste i wszytko stracilem
nie mam sie jak schowac czuje sie jak z gola dupa
stracilem wszystkie mysli wszystko co mialem juz wogole nikim nie jestem niemoge na siebie patrzec
a wczoraj byl przedsmak czyli znak-milczenie owiec lecialo i niewiem czemu sie balem jak odwrucili babe wieloryb zgnila leb pod koludre schowalem ze starchu a drugi raz to ogladam wiec znam
nie odczytalem wtedy
to wszystko kurwa przez was bo mi kiedys powiedzielsce ze nic nie strace z wlosami

a jescze :poznalem faceta miesiac temu sotkalem sie 3 razy i nagle stwierdzil ze niemoze dalej bo mam autyzm.kurwa jak??dorosly facet dojzaly ponad 30 lat po 2 studiach
fatum.
Obserwuj wątek
    • czarek_777 Re: !!!!dno 26.11.11, 19:05
      Ale jazda. Nie to co ja. Bez trzymanki pojechałeś - kuźwa go mać smile
    • sibeliuss Re: !!!!dno 26.11.11, 21:26
      numu napisał:

> to wszystko kurwa przez was bo mi kiedys powiedzielsce ze nic nie strace z wlosami
      >
      Jeśli tak powiedzieliśmy to faktycznie czujemy się winni.
      Przepraszamy.
      • piotr_57 Re: !!!!dno 26.11.11, 21:27
        sibeliuss napisał:

> Jeśli tak powiedzieliśmy to faktycznie czujemy się winni.

Ale Ty jesteś fałszywy big_grinbig_grin

>
        • czarna9610 Re: !!!!dno 26.11.11, 22:24
          Jest mi bardzo przykro, że nie jesteś zadowolony ze zmiany uczesania. Włosy na szczęście mają to do siebie iż w końcu odrastają. Mam prośbę, gdybyś mógł nieco jaśniej formułować zdania, bo trochę trudno zrozumieć
          • numu Re: !!!!dno 26.11.11, 23:29
            wiem ze odrosna tylko to chodzi o to ze mnie pzeraza ze niedosc ze jestem palantem to wgladam jak palant teraz i wiocha.pl i niemam sie jak schowac
            niewiem czemu nie da sie zrozumiec moze przez to ze starcilem mysli i juz nie umiem forumlowac po ludzku
            zreszta i tak juz koncze z pisaniem watkow na forum
        • rudka-a Re: !!!!dno 27.11.11, 06:44
          piotr_57 napisał:

> sibeliuss napisał:
          >
          > > Jeśli tak powiedzieliśmy to faktycznie czujemy się winni.
          >
          > Ale Ty jesteś fałszywy big_grinbig_grin
          >

Alez jestes niewdzieczny!!! smile)) przeprosil i za ..Ciebie smile)
          • anoagata Re: !!!!dno 27.11.11, 12:05
            Numu,ktoś mądry powiedział że; włos krótki to rozum długi,to tu jesteś na + a że nos masz jak klamka od zakrystii to tylko dobrze o Tobie świadczy...ja nie widzę tu problema.
            • piotr_57 Re: !!!!dno 27.11.11, 12:15
              Miałem nie pisać w jego wątkach, ale ja też nie widzę. Przeżyłem 57 i nigdy nie zastanawiałem się nad tym jak wyglądam. Nawet gdy byłem młody nie interesiło mnie to. Dzisiaj wyglądam jak stary nur śmietnikowy i nie mam nawet najmniejszego zamiaru by próbować to zmieniać.
              Jest takie powiedzenie, które bardzo lubię : niech się wstydzi ten co widzi big_grinbig_grinbig_grin
              • numu Re: !!!!dno 27.11.11, 13:26
                tu nie chodzi o brzydkosc sama w sobie bo zawsze byla tylko ze stracilem jakos tozsamosc i nie moge tej obcej glowy zniesc zrozumiec.nic.
                no ale juz niewazne
              • anoagata Re: !!!!dno 27.11.11, 14:22
                Twój samokrytycyzm rozwalił mój kiepski nastrój. 'nur śmietnikowy' .
                • anoagata Re: !!!!dno 27.11.11, 14:23
                  anoagata napisała:

> Twój samokrytycyzm rozwalił mój kiepski nastrój. 'nur śmietnikowy' .
                  To oczywiście do Piotra.
                • piotr_57 Re: !!!!dno 27.11.11, 14:36
                  anoagata napisała:

> Twój samokrytycyzm rozwalił mój kiepski nastrój. 'nur śmietnikowy' .

big_grinbig_grinbig_grin A co w tym złego ??
                  Nawet jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie, to przecież nie musisz chodzić ze mną do opery big_grinbig_grin
                  Młody Opania też wygląda jak nur śmietnikowy i na dokładkę jeszcze pcha się do telewizji, nie mówiąc już o tym, że mógłby być moim synem.
                  Ja mam przynajmniej tę przewagę, że nie katuję innych swoim wyglądem .

• anoagata Re: !!!!dno 27.11.11, 15:43
                    piotr_57 napisał:

> anoagata napisała:
                    >
                    > > Twój samokrytycyzm rozwalił mój kiepski nastrój. 'nur śmietnikowy' .
                    >
                    > big_grinbig_grinbig_grin A co w tym złego ??
                    > Nawet jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie, to przecież nie musisz chodzić ze mną
                    > do opery big_grinbig_grin
                    > Młody Opania też wygląda jak nur śmietnikowy i na dokładkę jeszcze pcha się do
                    > telewizji, nie mówiąc już o tym, że mógłby być moim synem.
                    > Ja mam przynajmniej tę przewagę, że nie katuję innych swoim wyglądem .
                    >
                    Jeżeli piszesz o tym z reklamy o kredycie to mam odmienne zdanie.
                    • piotr_57 Re: !!!!dno 27.11.11, 17:14
                      anoagata napisała:

> Jeżeli piszesz o tym z reklamy o kredycie to mam odmienne zdanie.

O tym właśnie.
                      Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie lepiej wyglądający w śmietniku grzebią. big_grinbig_grin
                      • anoagata Re: !!!!dno 28.11.11, 10:41
                        piotr_57 napisał:

> anoagata napisała:
                        >
                        > > Jeżeli piszesz o tym z reklamy o kredycie to mam odmienne zdanie.
                        >
                        > O tym właśnie.
                        > Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie lepiej wyglądający w śmietniku grzebią. big_grinbig_grin
                        Od kilku lat mieszkam na wsi to nie wiem jak wygladają typy grzebiące w śmietnikach ale tego typa twarz bardzo ale to bardzo mi sie podoba,jestem baba i muszę i mogę mieć odmienny poglad na ludzi. /choćby śmietnikowych/.
          • numu Re: !!!!dno 27.11.11, 13:27
            niewiem po jaka cholere on przeprasza czy tam udaje ze przeprasza
            po huj to.
            • mi.ka.n Re: !!!!dno 27.11.11, 15:07
              Wlosy na szczescie odrastaja i to po scieciu bardzo szybko.
    • ewa3223 Re: !!!!dno 27.11.11, 15:05
      Przeciez odrosna tez mi zmartwienieuncertain
      • prazanka44 Re: !!!!dno 27.11.11, 19:55
        Numu, pomyśl sobie, że masz włosy. Ja znam takich, którym wypadły - oni by się z Tobą za-
        mienili.
        • ba-7 Re: !!!!dno 28.11.11, 13:19
          Peruki, peruki polecam....adresik dać?
          Możesz nabyć kilka, włosy tak wpływają na cię, że ukształtujesz się modelowo.
          • numu Re: !!!!dno 28.11.11, 20:49
            nie chce byc modelowy.
            ale pzrynajmnej wiem jak sie czuje oskubany kurczak.
            i jescze bardziej widze sens w niezarciu miesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka