Dodaj do ulubionych

Rusza Liga Mistrzów

02.04.13, 14:46
Dziś bardzo ciekawe dwa mecze LM : W jednym z nich waleczni Bawarczycy podejmują Białą Damę. Obydwie drużyny w lidze spisują się doskonale więc emocji z pewnością nie zabraknie. Podobnie w drugiej dzisiejszej ćwiartce. Paryżanie podejmują Katalończyków i także tutaj jedni i drudzy przodują w swoich ligach. Parę złotych postawiłem dzisiaj na zwycięstwo Bayernu smile miłośnikom futbolu dużo fajnych wrażeń.
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 21:24

Messi..Messi..Messi.... Gooooooooooooool !
      • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 21:45
        Oglądam Bawarczyków bo na Nich postawiłem kaskę. Na Barcę bałem się, bałem się nieobliczalnego Ibrahima i słabszej formy małego super grajka smile zawiodłem się , bo strzelił. Bawarczycy też prowadzą. Jeszcze lekcja i będzie wiadomo.
        • morfeusz_1 Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 21:46

tylko krzyśka brakuje a bez krzyśka to cienko... obstawiłem 1:1 w meczu Barcy z PSG , zobaczymy
          • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 21:52
            Właśnie co z Krzysiem ? wygrasz na pewno. Ja się trzęsę bo postawiłem na pewniaka. Jak umoczę to wygraną z poprzednich zakładów ale szkoda by było. Bo już coś ślubnej obiecałem smile oglądamy Morfi.
          • sibeliuss Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:00
            Morfi, czy możesz zaprosić czarka_sz zaprosić na swoje forum. Obawiam się, że dalsza dyskusja z nim na tym forum będzie delikatnie mówiąc niemożliwa.
            • morfeusz_1 Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:12
              to dlatego też i krzyśka nie ma ... no kilka dni mnie nie było i proszę... nie ma tematu jak chce to zapraszam
              • sibeliuss Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:29
                Nie wiem czemu nie ma Krzyśka.
                • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:33
                  Bo jesteś ksenofobem dlatego Go nie ma. Co z Ciebie za nietolerancyjny człowiek. Podobno gejem jesteś. To wszystko tłumaczy. Agresja i nienawiść, typowe zachowanie gejów. Spadam stąd. Cześć Morfi cześć Krzyś.
                  • sibeliuss Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:34
                    czarek_sz napisał(a):

> Bo jesteś ksenofobem dlatego Go nie ma. Co z Ciebie za nietolerancyjny człowiek
                    > . Podobno gejem jesteś. To wszystko tłumaczy. Agresja i nienawiść, typowe zacho
                    > wanie gejów. Spadam stąd. Cześć Morfi cześć Krzyś.

Miałeś to zrobić godzinę temu.
                    • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:43
                      To zbanuj mnie słaby człowieczku. Morfi wygrałem prawie siedem stów smile postawiłem pakulca na zeta sześćdziesiąt siedem. Ufffff. Odetchnąłem. Jutro postawię patola na królewskich smile paczka z przodu ale zawsze.
                      • morfeusz_1 Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 22:52

ja nigdy nic nie wygrałem, no może w totka 3 trójki , a zakładów sportowych nie obstawiam bo nawet nigdy tego nie robiłem, tu może miałbym większe szanse no ale póki co zbieram kulki i staram się dojść do siebie , czasami życie jest beznadziejne , nie dokładajmy mu od siebie

narka
                        • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 02.04.13, 23:25
                          My nie dokładamy ale nam dokładają, frustraci i nieudacznicy życiowi. Ja gram Morfi od jakiegoś czasu. Zacząłem od Legii smile postawiłem że wygra paczkę i wygrałem sześć dych. Wciągnęło mnie. Wdepnąłem w angielską hiszpańską /Barca i Królewscy to prawie pewniacy/ ale obciąłem się pare razy. Ogólnie sporo jestem do przodu. Za dzisiejszą wygraną kupię żonie kurtkę ze skóry. Dawno Jej obiecałem i wciąż mi przypomina moją obietnicę smile dobranoc Morfi i pozdrów Krzysia smile
                          • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 03.04.13, 00:06
                            Jedna uwaga Morfi co do grania. Nie graj na chop siup, nie napalaj się że niby wynik pewny bo wtedy kicha pewna. Powolutku trzeba. Przegrałem po Legii parę marek nim się nauczyłem. Opanuj się człowieku nie hazarduj się. I tego się trzymam. Niedawno postawiłem na Wisłę w meczu z Pogonią u siebie. Płacili ciężkie pieniądze, 90gr za postawioną złotówe !!!! postawiłem tauzena bo wiedziałem że Krakusy wygrają i pojechałem do starego na urodziny i na wódkę. Wróciłem napruty i do kompa wyniki sprawdzać. Wisła Pogoń dwa zero. Dziewięć paczek w kieszeni. Od razu do barku i dwa piwka wypiłem smile dobranoc Morfi.
                            • morfeusz_1 Re: Rusza Liga Mistrzów 03.04.13, 14:58
                              www.warszawa.sport.pl/blogi/po-bandzie-sp/2013/04/walka_o_polfinal_ligi_mistrzow_20122013__odslona_druga/2
                              • czarek_sz Re: Rusza Liga Mistrzów 03.04.13, 15:13
                                Wiesz Morfi ? postawił bym na Malagę jak nic bo wiem że wygra w cuglach i na spokojnie. Ale nie łamie żelaznych reguł które sobie narzuciłem. Postawiłem na Real i basta. Nie być za chciwym to podstawowa zasada by od czasu do czasu wygrać parę złotych a także znacznie podwyższyć poziom adrenaliny smile już czekam z wielką niecierpliwością na obydwa mecze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka