Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR!

14.05.13, 11:19
babie naprawde odwalilo. nie przypuszczalem, ze jest takim prymitywem. Przeczytalem wywiad z recepcjonistka i z nia....Baba-prymityw. Niestety, moj cien sympatii dla niej rowna sie ZERU.
A to hotel na ktory baba tak nadaje.....
www.booking.com/hotel/pl/dolina-charlotty-resort-spa-slupsk.de.html?aid=311092;label=dolina-charlotty-resort-spa-slupsk-kEnC6ibhNwX0f_6tCRoRTgS11023610004%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=2317134a1412dbb06c22362040f58668;dcid=1;checkin=2013-05-19;interval=1#hash-blockdisplay1

A to wywiad z recepcjonistka i z "gwuazda" Gesslerowa. ZENADA!big_grin
trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,13894229,_Widzialam_wieksze_gwiazdy_niz_Magda_Gessler___WYWIAD.html
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 11:26
      Jak często oglądasz programy z Gesslerową?
      • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 12:44
        w ogole nie ogladam. Bo nie mam.
        Ale....poznalem ja osobiscie w 1992 roku. I musze przyznac, ze mi wtedy zaimponowala. Dzisiaj zmieniam zdanie calkowicie.smirk
        sibeliuss napisał:

> Jak często oglądasz programy z Gesslerową?
        • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 12:49
          a wracajac do hotelu.....smirk
          Na stronie booking.com - czytajac opinie jedynie "narzekacze" sa z Polski. Dziwne, prawda?smirk
          • sibeliuss Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:18
            A z drugiej strony kim jest Magda Gessler, żeby robić o niej halo na całą Polskę.
            ps. wyrabiasz sobie zdanie o ludziach jedynie na podstawie opinii innych? To możesz poszukajmy opinii o Tobie na różnych forach i zobaczmy co z tego wyjdzie big_grin
            • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:21
              szukasz zaczepki czy chcesz podyskutowac? Bo jesli tylko o zaczepke chodzi to szkoda mi czasu....smirk
              sibeliuss napisał:

> A z drugiej strony kim jest Magda Gessler, żeby robić o niej halo na całą Polsk
              > ę.
              > ps. wyrabiasz sobie zdanie o ludziach jedynie na podstawie opinii innych? To mo
              > żesz poszukajmy opinii o Tobie na różnych forach i zobaczmy co z tego wyjdzie :
              > D
              • sibeliuss Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:32
                1zorro-bis napisał:

> szukasz zaczepki czy chcesz podyskutowac? Bo jesli tylko o zaczepke chodzi to s
                > zkoda mi czasu....smirk
                > sibeliuss napisał:
                >
                > > A z drugiej strony kim jest Magda Gessler, żeby robić o niej halo na całą
                > Polsk
                > > ę.
                > > ps. wyrabiasz sobie zdanie o ludziach jedynie na podstawie opinii innych?
                > To mo
                > > żesz poszukajmy opinii o Tobie na różnych forach i zobaczmy co z tego wyj
                > dzie :
                > > D
                Przecież i tak siedzisz cały dzień przed kompem big_grin
                Chodzi mi o to, że tylko idiota kształtuje swoje zdanie wierząc innym, dla mnie MG jest tylko i wyłącznie śmieszną panią silącą się na bycie gwiazdą telewizji, gazet i robiącą sobie markę. A że to mimo wszystko chwyta, a kasa sama pcha się do rąk to tylko jej zazdrościć. A co ludzi obchodzi jakiś hotel pod Słupskiem, w którym pewnie nigdy nie będzie im dane spać.
                • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:35
                  Ty nie siedzisz? Ja pracuje siedzac...smirk bo pracuje dla siebie i na moj rachunek.smirk
                  Ty widocznie "kradniesz" czas pracy Twojemu pracodawcy.
                  A wiec jestem IDIOTA - bo ksztaltuje sobie zdanie o Gesslerowej sluchajac jej wypowiedzi.
                  Nie kazdy moze byc taki madry i wyksztalcony jak Ty...big_grinbig_grinsmirk
                  sibeliuss napisał:

> 1zorro-bis napisał:
                  >
                  > > szukasz zaczepki czy chcesz podyskutowac? Bo jesli tylko o zaczepke chodz
                  > i to s
                  > > zkoda mi czasu....smirk
                  > > sibeliuss napisał:
                  > >
                  > > > A z drugiej strony kim jest Magda Gessler, żeby robić o niej halo n
                  > a całą
                  > > Polsk
                  > > > ę.
                  > > > ps. wyrabiasz sobie zdanie o ludziach jedynie na podstawie opinii i
                  > nnych?
                  > > To mo
                  > > > żesz poszukajmy opinii o Tobie na różnych forach i zobaczmy co z te
                  > go wyj
                  > > dzie :
                  > > > D
                  > Przecież i tak siedzisz cały dzień przed kompem big_grin
                  > Chodzi mi o to, że tylko idiota kształtuje swoje zdanie wierząc innym, dla mnie
                  > MG jest tylko i wyłącznie śmieszną panią silącą się na bycie gwiazdą telewizji
                  > , gazet i robiącą sobie markę. A że to mimo wszystko chwyta, a kasa sama pcha s
                  > ię do rąk to tylko jej zazdrościć. A co ludzi obchodzi jakiś hotel pod Słupskie
                  > m, w którym pewnie nigdy nie będzie im dane spać.
                  >
              • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:33
                a zadales sobie chociaz troche trudu zeby tego linka otworzyc i posluchac co ona o obsludze hotelu mowi oraz o architekcie, ktory ten hotel projektowal?
                Czy to za trudne dla Ciebie?smirk
                • sibeliuss Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:48
                  Zadałem sobie trud, masz coś jeszcze do napisania komuś kogo nazywasz złodziejem?
                  • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:52
                    czy ja Ciebie tak nazwalem?smirk
                    Nie rozrozniasz ..."...." juz tych znakow?big_grin
                    sibeliuss napisał:

> Zadałem sobie trud, masz coś jeszcze do napisania komuś kogo nazywasz złodzieje
                    > m?
                    • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 13:54
                      strasznie z Ciebiu dzisiaj sie mimoza zrobila....big_grin
                      Cos cCe jednak ugryzlo.smirk
                      Ale - to zapewniam - na pewno nie ja,.big_grin
                      Bo ja nie gryze....smirk
                      • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 14:25
                        nie zwracasz uwagi? To dlaczego tak dziwnie reagujesz?smirk
                        A....chodzi Ci o emotionki?smirk
                    • sibeliuss Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 14:06
                      Nie, u Ciebie jest za dużo uśmiechów, które nie są uśmiechami, cudzysłowów, których interpretacja zależy od kontekstu dyskusji i innych "niuansów". Od dawna nie zwracam na to uwagi.
                      • skiela1 Re: 14.05.13, 15:10
                        Wczoraj zupelnie przypadkowo odkrylam nowa "knajpe" w Warszawie, na Pradze-'Dworzec Wschodni Mateusza Gesslera'.ZApowiada sie bardzo ciekawie.Na pewno odwiedze jak bede tylko w Warszawie.Takich miejsc Pradze potrzeba.
                        • sibeliuss Re: 14.05.13, 15:14
                          Jest jeszcze Niewinna Absytnentka - ale czyje to, nie wiem.
                          • skiela1 Re: 14.05.13, 15:18
                            Oby wiecej takich miejsc i zeby sie tak szybko nie zamykaly.
                          • skiela1 Re: 14.05.13, 22:29
                            Jak widac wszystko ma swoj kres, nawet Abstynentka nie dala rady i sie w styczniu zamknela.
                            Przebojowosci,tupetu trzeba sie uczyc od ludzi pokroju pana Adama G.Takim sie zawsze udaje bezkarnie.
                        • 1zorro-bis Re: 14.05.13, 15:15
                          to rodzina?smirk
                          skiela1 napisała:

> Wczoraj zupelnie przypadkowo odkrylam nowa "knajpe" w Warszawie, na Pradze-'Dwo
                          > rzec Wschodni Mateusza Gesslera'.ZApowiada sie bardzo ciekawie.Na pewno odwiedz
                          > e jak bede tylko w Warszawie.Takich miejsc Pradze potrzeba.
                          • skiela1 Re: 14.05.13, 15:19
                            1zorro-bis napisał:

> to rodzina?smirk

Tak.
                            • 1zorro-bis Re: 14.05.13, 15:34
                              o kurcze.....
                              skiela1 napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                              >
                              > > to rodzina?smirk
                              >
                              > Tak.
                              • skiela1 Re: 14.05.13, 15:36
                                dlaczego "kurcze"?
                                To syn Adama Gesslera wiec chyba rodzinasuspicious
                                • 1zorro-bis Re: 14.05.13, 18:27
                                  piekne.....big_grin
                                  Cos jak ze znajomego forum....big_grinbig_grin
                                  i1.celebixy.pl/c1ae7fd775926b844961a70e1300b48a344dc1fb/9bef22c66a116844aebd4ffdd8f39354_original-jpg
                                  • skiela1 Re: 15.05.13, 14:00
                                    W tym przypadku to przekaz jest pozytywny.Chetnie sie dolacze suspicious
    • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 15:49
      Adama Gesslera? No coz......smirk
      trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,13768737,Nowa_restauracja_Adama_Gesslera_nalezy_do____konsula.html#TRrelSST
      • skiela1 Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 16:04
        1zorro-bis napisał:

> Adama Gesslera? No coz......smirk

a coz winny syn,ze ma ojca Adama_dluznika_kretacza ?
        • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 16:22
          niby nic. Ale tak jakos.....smirk
          skiela1 napisała:

> 1zorro-bis napisał:
          >
          > > Adama Gesslera? No coz......smirk
          >
          > a coz winny syn,ze ma ojca Adama_dluznika_kretacza ?
          >
          • skiela1 Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 17:01
            Rodziny sie nie wybiera a zyc trzeba suspicious
            • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 17:02
              .....na kredyt.big_grin
              skiela1 napisała:

> Rodziny sie nie wybiera a zyc trzeba suspicious
              • skiela1 Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 17:05
                1zorro-bis napisał:

> .....na kredyt.big_grin

Ano,jakos trzeba zaczac ,ale zycze mu jak najlepiej.
                • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 17:15
                  a moze to taty a on tylko firmuje?smirk
                  skiela1 napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                  >
                  > > .....na kredyt.big_grin
                  >
                  > Ano,jakos trzeba zaczac ,ale zycze mu jak najlepiej.
                  >
                  >
                  • skiela1 Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 17:29
                    Mozliwe,ale tego nie udowodnisz smile
                    Idac do restauracji sie nad tym nie zastanawiam.U 'ojca' bylam raz i wiecej nie pojde.To miejsce dla snobow, a poza tym szklanka wody 10zl to nie dla mnie,rozrzutna nie jestem, widocznie za wysokie progi jak na mnie....zadna ze mnie elllyta.
                    • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 17:40
                      ja lubie we Wloszech najprostsze knajpki....dla ellllyty. Tubylcow oczywiscie!big_grin
                      Najlepsze jedzenie i bez tego "sziki-miki"...big_grin
                      skiela1 napisała:

> Mozliwe,ale tego nie udowodnisz smile
                      > Idac do restauracji sie nad tym nie zastanawiam.U 'ojca' bylam raz i wiecej nie
                      > pojde.To miejsce dla snobow, a poza tym szklanka wody 10zl to nie dla mnie,roz
                      > rzutna nie jestem, widocznie za wysokie progi jak na mnie....zadna ze mnie elll
                      > yta.
                      >
                      >
                      • izydor88 Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 19:43
                        1zorro-bis napisał:

> ja lubie we Wloszech najprostsze knajpki....dla ellllyty. Tubylcow oczywiscie!:
                        > D
                        > Najlepsze jedzenie i bez tego "sziki-miki".

Nie tylko we Włoszech,w Polsce też się sprawdza wink

• skiela1 Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 15.05.13, 04:21
                        Niestety z malymi knajpkami jest jak z malymi sklepami- szybko konkurencja wymiata.
                        • 1zorro-bis Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 15.05.13, 06:54
                          powiem Wam jak to jest jak wroce. W piatek jade na urlop......big_grinbig_grinsmirk
                          skiela1 napisała:

> Niestety z malymi knajpkami jest jak z malymi sklepami- szybko konkurencja wymi
                          > ata.
    • matt.j Re: Jeszcze raz o Gesslerowej....HORROR! 14.05.13, 22:14
      1zorro-bis napisał:

> babie naprawde odwalilo. nie przypuszczalem, ze jest takim prymitywem. Przeczyt
      > alem wywiad z recepcjonistka i z nia....Baba-prymityw. Niestety, moj cien sympa
      > tii dla niej rowna sie ZERU.
      > A to hotel na ktory baba tak nadaje.....
      > www.booking.com/hotel/pl/dolina-charlotty-resort-spa-slupsk.de.html?aid=311092;label=dolina-charlotty-resort-spa-slupsk-kEnC6ibhNwX0f_6tCRoRTgS11023610004%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=2317134a1412dbb06c22362040f58668;dcid=1;checkin=2013-05-19;interval=1#hash-blockdisplay1
      >

Kliknąłem na link, rzut okiem i coś mi nie pasuje na stronie booking.com. Niby grafika normalnie wygląda, niby wszystko jest na swoim miejscu ale coś jest "nie tak". Po chwili dopiero załapałem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka