Dodaj do ulubionych

excellence...

16.07.13, 14:37
Ekskluzywna marka kosmetyczna Eisenberg zaprezentowała produkt stworzony z myślą m.in. o potrzebach Polek. Mieszanina drogocennych olejków dba o skórę przesuszoną słońcem

Soin Pur Eclat będzie miał swoją premierę we wrześniu i będzie dostępny w perfumeriach Sephora. Cena: ok. 430 zł za 100 ml.

life.forbes.pl/eisenberg-soin-pur-eclat-luksusowe-olejki-dla-wakacyjnej-skory,artykuly,157917,1,1.html
jak milo,ze pomysleli o Polkach suspicious
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: excellence... 16.07.13, 16:17
      Drogo, ale czy warte swej ceny?
      • skiela1 Re: excellence... 16.07.13, 16:44
        Bedzie w Sephorze,wez tester i sie z nami podziel....suspicious
        • gazeta_mi_placi Re: excellence... 16.07.13, 16:52
          Polskie ekspedientki zabierają testery (co lepsze) dla siebie, a dla klientek zostawiają tylko najtańsze próbki.
          • skiela1 Re: excellence... 16.07.13, 17:18
            gazeta_mi_placi napisała:

> Polskie ekspedientki zabierają testery (co lepsze) dla siebie, a dla klientek z
            > ostawiają tylko najtańsze próbki.

To trzeba gdzies zglosic smile

W Sephorze robia testera na miejscu.Tak dlugo jak maja oryginalne opakowanie kremu przeznaczone na 'probki' to powinnas dostac /chyba,ze sie dziela miedzy soba big_grin/Z tego tez powodu lubie wejsc do Sephory jak widze cos nowego.
            • gazeta_mi_placi Re: excellence... 17.07.13, 19:59
              Udowodnij. Nie ma jak udowodnić.
              • truposzczak Re: excellence... 17.07.13, 20:47
                To wszystko to podróby - to chińszczyzna. I o ile nie dziwię się Gazecie to Tobie dziwię się Skiela. Ty 'któś z Kaniady' a taka naiwna jesteś ? cóż, bywa.
                Truposz.
                • skiela1 Re: excellence... 17.07.13, 21:29
                  To wszystko, czyli co ?

Ps.nie przypominam sobie Twojegu nicku.
              • skiela1 Re: excellence... 17.07.13, 21:31
                gazeta_mi_placi napisała:

> Udowodnij. Nie ma jak udowodnić.

Ten straznik,ktory tam tak lazi za czlowiekiem, jakby byl zagubiony, jest tez pewnie przekupiony suspicious
                • gazeta_mi_placi Re: excellence... 17.07.13, 22:24
                  Wszystko dzieje się na zapleczu i nierzadko ochrona też macza w tym palce. Mało to było przypadków, że ochrona wręcz umawiała się ze złodziejami na przymknięcie oka za odpowiednią stawkę? Życia nie znasz.
                  • truposzczak Re: excellence... 17.07.13, 22:45
                    he he he smile
                    pyk smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka