loczek62 01.08.13, 08:34 Muszę się pochwalić bo pękam z dumy. Moja córcia jako jedyna z ochotników zaliczyła pozytywnie wszystkie etapy do sprawności "Trzy pióra". Natalko! Padre jest z Ciebie strasznie dumny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Jestem dumny. 01.08.13, 09:27 Gratulacje. ps. i to jest frajda bycia rodzicem Odpowiedz Link
loczek62 Re: Jestem dumny. 01.08.13, 09:37 Same miłe akcenty w tegoroczne lato. Gimnazjum ukończone ze średnią 5,5, dostanie się do LO im. Zamoyskiego, obóz harcerski z trofeum w postaci "Trzech piór". I oby tak dalej Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jestem dumny. 01.08.13, 13:54 Bardzo gratuluje i rozumiem radosc bo wychowanie dzieci to orka na ugorze Ale czasem cos urosnie , jak Loczkowi)) Odpowiedz Link
delkos Re: Jestem dumny. 02.08.13, 21:10 dostanie się do LO im. Zamoyskiego, Loczku... Możesz czuć nie tylko dumę i radość... ale też i rodzaj ulgi. Udało się z sukcesem przeprowadzić dziewczynę przez tę maszynkę do mięsa, jaką jest podstawówka i gimnazjum. Naprawdę jest z czego się cieszyć. Liceum na Smolnej gwarantuje jej dobrą maturę...(a widać, że dziewczyna potrafi walczyć...i jest ambitna, więc zapewne będzie się dalej chciała uczyć...) a dobra matura gwarantuje jej mozliwość wyboru dobrej uczelni... Pamiętam własną ulgę jaką odczułem w podobnej sytuacji..... i to co wtedy pomyślałem..., a mianowicie: Uuufff.... wypuszczam orła sokoła bażanta w życie! Na dobrych warunkach i dobrze przygotowanego... A teraz niech sam działa... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jestem dumny. 01.08.13, 14:14 Fajnie,ze sie cieszysz -tez pewnie bym sie cieszyla ,ale po co ta duma .. (?) Odpowiedz Link
babciajadzienka Re: Jestem dumny. 01.08.13, 14:34 zgodze sie, ze wychowanie dzieci to orka na ugorze. I troski i radosci. Moze faceci przezywaja to inaczej. Mam dzis wolny dzien i jakos tak nie moge sie pozbierac od rana. Zreszta ostatnie dni sa jakies takie meczace. Udanych dzieci. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jestem dumny. 01.08.13, 15:06 babciajadzienka napisał(a): > Moze fa > ceci przezywaja to inaczej. Ojcowie corek juz tak maja,ze sa dumni jak pawie Mam dzis wolny dzien i jakos tak nie moge sie pozbi > erac od rana. To cos jak ja, no ale dzien sie dopiero zaczyna > Udanych dzieci. To juz za mna-zbieram plony Odpowiedz Link
matt.j Re: Jestem dumny. 02.08.13, 20:52 skiela1 napisała: > To juz za mna-zbieram plony O! Gratulacje! Nie wiedziałem, że już jesteś babcią. Odpowiedz Link
matt.j Re: Jestem dumny. 02.08.13, 20:55 Gratulacje! I oczywiście nieostających powodów do radości i dumy z pociechy życzę! Odpowiedz Link