sibeliuss 29.10.13, 14:05 wiadomosci.onet.pl/krakow/dwaj-mezczyzni-uprawiali-seks-na-dworcu-glownym/rz1pv Co to znaczy prawdziwa namiętność, taka nie zna barier, łapie człowieka i nie puszcza.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Chuć 29.10.13, 14:09 Wszelka przesada jeste najpierw śmieszna, a potem groźna. Odpowiedz Link
watbat Re: Chuć 29.10.13, 18:50 Spójrz - jak ludzie z uczucia wyzuci niskiej chuci oddają się w ucisk. Jak łódź chuci ich nieraz wyrzuci na życia dno - gdzie giną, bo zepsuci. Odpowiedz Link
matti.x Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i chuć w 29.10.13, 17:52 ... wiatę Sib, przyznam, że ten news bije na łeb Zorra, z jego biskupami, pedofilią i całą resztą. > Dwaj mężczyźni najwyraźniej poczuli nagłą potrzebę erotycznych uniesień A skąd wiadomo, co oni poczuli i czy nagle? A może się właśnie umówili w wiacie i niczego nagłego w tym nie było. Bo gdzież uprawiać seksy nie mając stałych adresów zamieszkania? Może oni lubią tak właśnie uprawiać to i tamto? Zwłaszcza, że dalej pisze się o nich: "para". > Funkcjonariusze nie mogli pozostać obojętni, dlatego zmuszeni byli rozdzielić dworcowych kochanków. Nie mogli pozostać obojętni i dlatego byli zmuszeni. Słusznie. > zostali ukarani grzywną w wysokości 500 zł Słyszałem, że ludzie czasem płacą za seks. Ale żeby płacić za seks Służbie Ochrony Kolei? Cała sprawa jest bardzo tajemnicza. Onet (powołując się na lovekrakow.pl) napisał: "Para - 35-letni Mateusz i 51-letni Waldemar". Przywołany lovekrakow.pl napisał: "Para - 35-letni Marcin i 51-letni Waldemar" Poza tą drobną różnicą, cały tekst został skopiowany z jednego miejsca w drugie. No i ja jestem cały głupi: nie wiem już, kto tak naprawdę się z kim kochał, kto dostał mandat albo grzywnę, kto odmówił przyjęcia i czego (bo karano grzywną a nieprzyjmowano - mandatu), kto jest z kim w parze, kto nie ma zameldowania ... i w ogóle. Zorro, pomóż Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 18:38 Jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 18:47 Pies kota - nie ma szans. Ale odwrotnie - już tak.Koty są lepszymi i sprawniejszymi kochankami. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 19:12 izydor88 napisała: > Pies kota - nie ma szans. Uwierzył bym w Twoją deklarację gdybym wcześniej nie widział takiego "układu". > Ale odwrotnie - już tak.Koty są lepszymi i sprawniejszymi kochankami. W tej wersji nie widziałem Odpowiedz Link
izydor88 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 19:34 loczek62 napisał: > W tej wersji nie widziałem > W ostatniej chwili uratowałam swoją jamniczkę przed kocim gwałtem. Może szkoda,bo zmarła jako dziewica... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 19:38 Mój ratlerek "posuwał" zawzięcie syjamkę mojej kuzynki... Odpowiedz Link
izydor88 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 20:24 loczek62 napisał: > Mój ratlerek "posuwał" zawzięcie syjamkę mojej kuzynki... Ba,wiadomo powszechnie,że ratlerki,to tytany seksu. Ja myślałam o zwykłych psach. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 20:26 Kiedyś jakiś ratler pokrył znajomą jamniczkę szorstkowłosą, urodziła najbrzydsze psy pod słońcem. Może dlatego tak szybko znalazły nowe domy Odpowiedz Link
izydor88 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 20:34 Też jestem gorącą zwolenniczką takich mezaliansów Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 20:36 To były takie małe sprane i źle wyżęte mopy zwinięte w rulonik. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Biednemu zawsze wiatr w oczy, nóż w plecy i c 29.10.13, 20:31 izydor88 napisała: > Ba,wiadomo powszechnie,że ratlerki,to tytany seksu. No ba Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Chuć 29.10.13, 19:27 Dopiero co z dwa miesiące temu seks na dworcu w Krakowie uprawiała para heteroseksualna, teraz homoseksualna, co będzie w kolejnym miesiącu na dworcu w Krakowie? Mężczyzna posuwający gołębia? Ksiądz z ministrantem? Strach się bać. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chuć 29.10.13, 20:30 morfeusz_1 napisał: > > wam to tylko jedno w głowie ..... he he he Tobie też Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chuć 29.10.13, 20:35 Tyle, że jedni żyją seksem, inni kulinariami, a innym pozostał sport Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Chuć 29.10.13, 20:38 Fakt ale cieszę się że nie zadajesz pytań - tośmy sobie pogawędzili jak to na erotomanów gawędziarzy przystało ; i tylko nie mów, albo inaczej tylko nie pisz ; mów za siebie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chuć 29.10.13, 21:06 Mnie sport czasami interesuje - rugby, zorbing..... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Chuć 29.10.13, 23:07 Co niebezpieczne dla mężczyzny samotnego, To z kolegą niebezpiecznym jest mniej. Jeżeli kochać, to nie indywidualnie, Jak się (za)kochać, to tylko we dwóch. ... Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh. I wespół w zespół, by żądz moc móc zmóc. I wespół w zespół, wespół w zespół, Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Chuć 29.10.13, 23:35 sibeliuss napisał: > Ty się o niego nie bój spox problemy obce są mi obce Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Chuć 30.10.13, 08:02 ......"Zorro, pomóż smile ...." Niestety. nic z tego . W problemach milosci miedzy facetami ja tutaj nie jestem fachowcem. Nie pod ten adres prosze..... Zdecydownaie wole kobitki. Mlode. Odpowiedz Link