Dodaj do ulubionych

Piróg został pobity

29.01.14, 13:20
Michał Piróg często wypowiada się w mediach na temat swojego pochodzenia. Choreograf jest dumny z faktu, iż jest Żydem, niestety okazuje się, że naraża go to na ataki ze strony antysemitów .
rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/449481,michal-pirog-zostal-pobity-za-to-ze-jest-zydem.html
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 15:30
      Ten ktory rzucil butelke pomylil sie , chcial trafic czapke co byla na jego glowie, nie w oko.
      • loczek62 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 17:10
        dunajec1 napisał:

> Ten ktory rzucil butelke pomylil sie , chcial trafic czapke co byla na jego
        > glowie, nie w oko.

Chciałeś być dowcipny? A wyszło jak zwykle, delikatnie mówiąc głupio...
      • sibeliuss Re: Piróg został pobity 29.01.14, 20:01
        To taki żart?
        Czerstwy.
    • marcin_rz Re: Piróg został pobity 29.01.14, 15:57
      To równie straszne, co wyrwane z kontekstu!!
      NIe wiadomo gdzie Piróg się szlaja i w jakim towarzystwie, a potem się dziwi że po mordzie dostał.
      • loczek62 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 17:14
        marcin_rz napisał:
        > NIe wiadomo gdzie Piróg się szlaja i w jakim towarzystwie, a potem się dziwi że
        > po mordzie dostał.

Tłumaczenie równie żenujące jak to Guziała o zgwałconej w Lesie Kabackim biegaczce.
        Marcinie, chcesz Pirógowi przylać i za kijem się oglądasz? Nie rozumiem dlaczego się hamujesz i nie napiszesz co naprawdę myślisz...
        • sibeliuss Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:55
          Wiesz, chce robić dobre wrażenie smile
    • marcin_rz Re: Piróg został pobity 29.01.14, 16:14
      Pytanie czy była koszerna, bo jeśli nie, to prawda, że jako praktykujący Żyd nie może pić wódki.
      • 1zorro-bis Re: Piróg został pobity 29.01.14, 16:53
        Ty sie dobrze czujesz? A moze jakies odwiedziny u lekarza?smirk
        marcin_rz napisał:

> Pytanie czy była koszerna, bo jeśli nie, to prawda, że jako praktykujący Żyd ni
        > e może pić wódki.
        >
      • sibeliuss Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:56
        marcin_rz napisał:

> Pytanie czy była koszerna, bo jeśli nie, to prawda, że jako praktykujący Żyd nie może pić wódki.
        >
        Mylisz praktykowanie z ortodoksyjnością big_grin
    • morfeusz_1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 18:15

powinien zgłosić to koniecznie na policji, po co się afiszować, przecież to badyterka
    • skiela1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 18:43
      Od razu antysemita....pewnie zwykly chuligan.
      • morfeusz_1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 18:49

też tak myślę....właśnie niech się policja z tym bęckuje i wyjaśni pudelkowi obiektywny powód tych interakcji, za coś podatki płacimy
        • loczek62 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:28
          Jeśli Ty nie widzisz antysemityzmu wśród hołoty to znaczy ze jej nie ma?
          • morfeusz_1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:37
            loczek62 napisał:

> Jeśli Ty nie widzisz antysemityzmu wśród hołoty to znaczy ze jej nie ma?

jeśli ty ją dostrzegasz za każdym winklem to chyba trzeba się z tego leczyć
            • loczek62 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:53
              Różnica miedzy nami jest taka że pomimo różnic jestem wstanie Ciebie uszanować pisząc "Ty" z dużej litery. Ty tego nie potrafisz i to jest znamienne...
              • morfeusz_1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:58
                loczek62 napisał:

> Różnica miedzy nami jest taka że pomimo różnic jestem wstanie Ciebie uszanować
                > pisząc "Ty" z dużej litery. Ty tego nie potrafisz i to jest znamienne...

dziwak jesteś i tyle, ty Pedancie Wyrazowy, no już nie gniewam się
                • loczek62 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 20:10
                  morfeusz_1 napisał:

> dziwak jesteś i tyle,

Każde takie określenie przez człowieka Twojego pokroju utwierdza mnie w przekonaniu że jestem normalny. A Twój protekcjonalny ton zatrzymaj sobie dla Twojej stadionowej braci...
                  • morfeusz_1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 20:18
                    he he he ... gościuniu nie unoś się jak balon i nie bądź ponad bo kiedyś pękniesz egzaltowany łosiu
                    • loczek62 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 20:26
                      "Prawicowe wartości" wypływają szerokim strumieniem z Twojego przekazu, ciekaw jestem jakie jeszcze epitety potrafisz przytoczyć. W sumie to nie dziwi bo to wersja "soft" kibicowego slangu, czekam na wersję "hard". Może być to ciekawe doznanie dla forumowiczów...
                      • morfeusz_1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 20:31
                        loczek62 napisał:

> "Prawicowe wartości" wypływają szerokim strumieniem z Twojego przekazu, ciekaw
                        > jestem jakie jeszcze epitety potrafisz przytoczyć. W sumie to nie dziwi bo to w
                        > ersja "soft" kibicowego slangu, czekam na wersję "hard". Może być to ciekawe d
                        > oznanie dla forumowiczów...

facet znajdź sobie szydełko i zajmij się sobą, o mnie się nie martw
                        Ja widzę jak już powiedziałem zwykły bandycki temacik, który jak już napisałem wyjaśniony powinien być nie na necie a na komisariacie
                        Jeżeli dostrzegasz wielką krucjatę "przeciwko " i chcesz wytaczać swoje działa proszę bardzo zapodam ci tekst na onecie - bęckuj się z myślącymi inaczej niż ty - tam masz kilkadziesiąt komentarzy i wpisów , będę ci jako stary kibic ( dla ciebie zapewne kibol ) kibicować

wiadomosci.onet.pl/michal-pirog-zostal-uderzony-butelka-w-oko/6vher
                  • skiela1 Re: Piróg został pobity 29.01.14, 21:25
                    loczek62 napisał:

> Każde takie określenie przez człowieka Twojego pokroju utwierdza mnie w przekon
                    > aniu że jestem normalny.
                    >

Normalnosc to pojecie wzgledne.To,ze ktos nie pasuje w 'Twoje ramki'nie znaczy,ze jestes normalny smile
                    Nikt do konca nie jest normalny....zapamietaj smile
                    • 1zorro-bis Re: Piróg został pobity 30.01.14, 10:05
                      a Ty Skielo, jestes jak zwykle "ZA" a nawet "PRZECIW"......big_grin
                      To tradycja?smirk
                      • skiela1 Re: Piróg został pobity 30.01.14, 13:41
                        Jezeli ktos komus narzuca swoj punkt widzenia i sie dziwi ,ze ten ktos nie widzi tego co on to mnie ogarnia po prostu smiech. smile
                        • 1zorro-bis Re: Piróg został pobity 30.01.14, 13:43
                          ale przeciez nikt nie narzuca.....smirk
                          • skiela1 Re: Piróg został pobity 30.01.14, 13:47
                            1zorro-bis napisał:

> ale przeciez nikt nie narzuca.....smirk
                            >
                            no jasne wink
    • jhbsk Re: Piróg został pobity 29.01.14, 19:24
      Informacja o pobiciu w dziale rozrywka. Czy ktoś oszalał?
    • matt.j Re: Piróg został pobity 01.02.14, 10:16
      Ogólnie to wydaje się grubymi nićmi szyte. Nie zgłosił na policję a skoro o był to atak o podłożu religijnym...
      Do tego wydaje mi się, że celebryci to po jakichś osiedlowych spelunach nie chodzą tylko po klubach "ęą". A w takich raczej jakiekolwiek uprzedzenia, a już szczególnie wyrażanie ich w postaci rękoczynu, są nie tylko pase ale i niedopuszczalne towarzysko.
      Może doszukuję się dziury w całym ale ostatnio o nim jakoś ciszej i może trzeba było jakiś "skandalik" w prasę puścić.
      • piotr_57 Re: Piróg został pobity 01.02.14, 15:14
        Dokładnie tak, co do joty. Jeśli nawet prawdą jest, że dostał po ryju, to raczej za chamstwo niż za żydostwo, raczej za czepialstwo niż pedalstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka