sloggi 27.09.04, 23:42 Juz nie mogę słuchać koleżanki, u niej tylko: "Tych warto znać, mają takie układy...." "Na obiad przychodzą X., nudni jak flaki z olejem, ale wiesz, on jest wiceprezesem w firmie Y." itp. itd. Czy to nie jest chore? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: Interesowne znajomości 27.09.04, 23:53 to jest normalne tak trzeba trzeba "bywać", podejmować kolacyjkami itp. potem można tyłek obrobić ale to insza inność i wiem co mówię ja nie bywam nie zapraszam na party bo a/ nie lubię i chyba nie umiem b/ jestem kobietą samotną i mi nie wypada bo od razu będzie, że faceta szukam ale przez to wypadam z rynku konkurecja górą i już Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Interesowne znajomości 28.09.04, 00:10 sloggi napisał: > Juz nie mogę słuchać koleżanki, u niej tylko: > "Tych warto znać, mają takie układy...." > "Na obiad przychodzą X., nudni jak flaki z olejem, ale wiesz, on jest > wiceprezesem w firmie Y." > itp. itd. > Czy to nie jest chore? To jest na pewno chore. Tak sadzę. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Interesowne znajomości 28.09.04, 00:16 ja nei mam znajomości - ani interesownych ani bezinteresownych... Odpowiedz Link
mika_1 Re: Interesowne znajomości 28.09.04, 03:49 Najgorzej jest wtedy, kiedy samemu prezentuje sie postawe "ainteresowna", a ktos nas podle wykorzysta - bo nt. my przez przypadek, czy po prostu jakos tak - cos mozemy... To jest wtedy podle... Bo jesli trafi swoj na swego, to jest OK... Odpowiedz Link
martuha Re: Interesowne znajomości 28.09.04, 07:26 nizenosze, brzydze sie. nie posiadam. nawet sie do tego nie nadaje. poza tym to chyba bywa na zasadzie: ja podrapie twoje plecy, a ty moje. wiec ja nie moglabym niczego wzamian zaoferowac, bo znajomosci ludzmi ze swiecznika nie mam. Odpowiedz Link
axsa Re: Interesowne znajomości 28.09.04, 07:51 Do pewnego czasu nie miałam swiadomości, że "się liczę", bo bardzo niewiele, ale mogłam zrobić dla innych. Kiedy przestałam móc, to jakbym istnieć przestała. Na szczęście nie dla wszystkich. Cieszę się, że takie "sito" zaistniało. Odpowiedz Link
sloggi Re: Interesowne znajomości 28.09.04, 20:17 Jestem pasjonatem takich sit względem mojej osoby. Odpowiedz Link
axsa Re: Interesowne znajomości 29.09.04, 08:32 A więc jesteś, na siatce, nie przeleciałas przez jej oczka, tak jak jak ci niby wielcy, a jednak malutcy. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Interesowne znajomości 29.09.04, 11:36 widzę w swoim otoczeniu (slużbowym)ze cztery takie osoby, dla których mogę coś zrobić.. są bardzo przymilne /wiem, że na pokaz/... co do jednej - przyznam - ja jej, ona mnie....ale bez przesadnych przymilności... najbardziej lubię robić coś dla tych szczerych, będących sobą i nie cwaniakowatych...i oczywiście bezinteresownie... Odpowiedz Link
sloggi Re: Interesowne znajomości 29.09.04, 22:17 Póki ich zauważasz, jesteś świadoma ich istnienia - nie jest najgorzej. Odpowiedz Link
ulalka Re: Interesowne znajomości 30.09.04, 19:38 brr... a najgorzej jest, jak ktos, oceniajac Cie wg wlasnej miarki, uznaje, ze przez poznanie kogos, JA SZUKAM jakis plecow wrr... Odpowiedz Link