sloggi 01.01.05, 18:12 Pokazali w TV Cherylin Sarkasiann, czyli Cher. Ale się kobieta trzyma, chociaż w ilosci operacji plastycznych to prześcignął ją tylko Jackson. Mimo wszystko rewelka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tina1 Re: Cher 01.01.05, 18:18 To chyba dobrze, bo wiesz sloggi , kobieta z wiekiem wcale się nie starzeje ,tylko wstydzi się czasem swojego starego wyglądu ))) A swoją drogą boje sie czy nie zaczną się jej robić takie śmieszne i straszne otworki jak Jacksonowi na nosie???))) Ubleeee(( Odpowiedz Link
szalonymedyk Re: Cher 01.01.05, 18:37 Jesli to byl ten sam chirurg to pewnie tak. Ale co tam wyglad, liczy sie mlodosc ducha ) Odpowiedz Link
ammat Re: Cher 01.01.05, 19:05 od tego się nie ucieknie...licznik bije, a najbardziej to po mordzie Odpowiedz Link
carrramba Re: Cher 01.01.05, 19:16 hahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhhahahah dobre )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sabba cher 01.01.05, 19:58 nie wiem czy ona dobrze sie trzyma czy trzyma ja co innego. Jakos Tina T. bardziej klasowa pod tym wzgledem mi sie wydaje..i muzycznie lepsza Odpowiedz Link
sloggi Re: cher 01.01.05, 20:07 sabba napisała: > nie wiem czy ona dobrze sie trzyma czy trzyma ja co innego. Jakos Tina T. > bardziej klasowa pod tym wzgledem mi sie wydaje..i muzycznie lepsza A ja myslę, że to dwie różne kobiety i dwa diametralnie inne style muzyczne. Odpowiedz Link
sabba tyz prawda 01.01.05, 20:13 pomijajac muzyke i nie znajac obu pan osobiscie czuje mimo to sympatie do Tiny. Ale ta moja opinia zapaenwe zbudowana jest na podstawie doniesien prasy wiec nie wiadomo czy do konca mozna sie na takich rzeczach opierac. Odpowiedz Link
sloggi Re: tyz prawda 01.01.05, 20:18 Cher zawsze była zwiewna i cukierkowa, Tina to grubszy kaliber - żelazna i twarda kobieta zaprawiona przez życie. Odpowiedz Link