carrramba 11.01.05, 01:23 Za liczne maile i kontakt na gg. Dziekujemy za przemiłe wyrazy sympatii i za to, ze nas po prostu słuchaliście) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:25 Fajnie było Was usłyszeć Pozdrawiam. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:29 Fajnie będzie was usłyszeć jeśli ktoś nagrywał - bo mi radio nie działało ( Ale pozdrawiam ) Odpowiedz Link
carrramba Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:36 Będzie mp3, wyślę Ci chętnie )Przypomnij się mailem Odpowiedz Link
herbacianka Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:37 A kiedy będzie? Przypomnę się na pewno wówczas... Odpowiedz Link
frida2 Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:44 W takim razie ja również się przypomnę co by mieć na pamiątkę Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:50 Przemilo bylo, jestem pod wrazeniem. Odpowiedz Link
projek Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 01:56 Dziękuję za tak liczny i Aktywny udział w Audycji. Przepraszam za wszelkie niedogodności. Mam nadzieję że audycja się podobała. pozdrawiam idąć spać Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 07:57 carrramba napisał: > > " [...]i za to, ze nas po prostu słuchaliście)" słuchaliśmy , słuchaliśmy )) kiedy tylko technika na to pozwalała ... czyli odsłuch co n-te zdanie ale i tak było miło Was usłyszeć Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 11.01.05, 10:25 Słuchałam nawet przesłałam Sloggiemu i Wam pozdrowienia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Dziekuję w imieniu własynym i Sloggiego :)) 11.01.05, 16:59 W imieniu Carrramby i swoim )) Dziękuję. Odpowiedz Link
projek A ja przepraszam 12.01.05, 01:24 Widziałem głosy które się żaliły na kiepskie łącze. Niestety Centralny ośrodek Informatyki na PW ostatnio non stop coś zmienia ustawienia, przełącza, uzuwa usterki reperuja i ajkies takie cuda wianki. Najgorszze jest to żę nikt nie wie czeu oni to robią. Skutek tego jest taki że łącze często przerywa Radio wówczas nie słychać a z akademików nie możne przeglądać www czy ściągać/wysyłać poczty. Przepraszam za kłopoty z odbiorem sieci. mam nadzieję że to się skończy szybko pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: A ja przepraszam 12.01.05, 01:47 ooo a u mnie gra idealnie. Dlatego slucham niemal non-stop. Odpowiedz Link
carrramba Re: A ja przepraszam 12.01.05, 02:26 tradycja1 napisała: > ooo a u mnie gra idealnie. > Dlatego slucham niemal non-stop. )) Odpowiedz Link
ejno Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 12.01.05, 19:22 Przepraszam, ze tak pozno, ale wlasnie slucham w tej chwili i to ja wam dziekuje Odpowiedz Link
maria55 Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 12.01.05, 19:36 hmmm, przepraszam, nie słuchałam. Ale gratuluję! O czym było? Odpowiedz Link
ejno Re: Dziekuję w imieniu własynym i Slggiego :)) 12.01.05, 19:38 Pobierz i posłuchaj Bo to długaaaa audycja Odpowiedz Link