nasza_maggie 27.01.05, 16:32 że całowałam się z Michałem Żebrowskim a w następny dzień widziałam go na krakowskim rynku!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: śniło mi się..... 27.01.05, 16:33 nasza_maggie napisała: > że całowałam się z Michałem Żebrowskim > a w następny dzień widziałam go na krakowskim rynku!!! Oj to ja wolę do całowania Sasze Domagarowa) > Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: śniło mi się..... 27.01.05, 16:34 sny to przedziwne zjawisko... bardzo się tym interesuję. ciekawi mnie ilu z was miało takie przedziwne doświadczenia i kto z was wierzy w sny. ja uwielbiam śnić Odpowiedz Link
carrramba Re: śniło mi się..... 27.01.05, 20:31 Nie śnie prawie nigdy, choć podobno każdy śni, tylko snów nie zapamiętuje. Pamiętam jednak kilka, ale to raczej horrory. Nie wierze w sny. Odpowiedz Link
sloggi Re: śniło mi się..... 27.01.05, 21:01 nasza_maggie napisała: > że całowałam się z Michałem Żebrowskim > a w następny dzień widziałam go na krakowskim rynku!!! > Mi sie kiedyś śnił Żebrowski, ale w innej konfiguracji Odpowiedz Link
carrramba Re: śniło mi się..... 27.01.05, 21:04 mnie sie nie podoba, nie lubie takich poukładanych facetów ) Odpowiedz Link
sloggi Re: śniło mi się..... 27.01.05, 21:09 carrramba napisał: > mnie sie nie podoba, nie lubie takich poukładanych facetów ) Oczy ma urocze, a reszta - a co ma do tego reszta. Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: śniło mi się..... 28.01.05, 14:35 Oj. No nie chodzi mi o zebrowskiego. Ale raczej o czym snicie.... Poukladany czy nie, kazdy ma swoj gust. Wiele osob uwaza ze nie sni, bo nie nie pamieteja rano. To jest ponoc zwiazane ze stresem. Odpowiedz Link
f.l.y Re: śniło mi się..... 28.01.05, 14:40 lubię sny.... śnię co noc...czasem kilka różnych snów jednej nocy, czasami c.dalszy snu przerwanego... czasami też śni mi się c.dalszy snu po kilku nocach....ba! tygodniach i miesiącach.... moje sny często powracają....są dobre i kolorowe..... mam wrażenie, że coś mi 'mówią'...tyle...że nie wiem co... lubię swoje sny..... Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: śniło mi się..... 01.02.05, 13:46 Dziś, gdy wkońcuż zasnełam, śniły mi sie aqua parki. Wielkie zjezdzalnie)) Pamietam ze co nowa to wieksza i z kazdej tak samo balam sie zjechac. Turkusowa woda i krzyk dzieciakow... moze to oznacza 'wakacje'?? Uznaje ze przydaly by sie)) pzdr Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: śniło mi się..... 02.02.05, 12:19 Tym razem szkoła. Stara szkoła. Lekcja matmy. Mundurki i wrzeszczaca pani od francuskiego. Oraz kolega, który bardzo młodo zgniał bedac w Warszawie na wakacjach w tamtym roku. Niefortunny wypadek. Dziwne okoliczności...i zbieg okoliczności w mym życiu... Odpowiedz Link
vitalia Re: śniło mi się..... 04.02.05, 16:39 taki jakiś ten miriamowy ptaszek....Wszędzie go teraz w sieci pełno.Fruwa sobie tu i tam. Odpowiedz Link
vitalia Re: śniło mi się..... 04.02.05, 16:39 taki jakiś ten miriamowy ptaszek....Wszędzie go teraz w sieci pełno.Fruwa sobie tu i tam. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: śniło mi się..... 07.02.05, 06:51 Czy to ten ptaszek? crass.on.ru/flash/bbird.html Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: śniło mi się..... 09.02.05, 17:15 jakaś impreza z bohemą. jazda czerwonym skuterem. slumsy. północna irlandia. zamieszki na ulicach. mecz czerwonych i niebieskich. opuszczona szkoła mnichów z arabskimi napisami. zastrzelony czarny chłopiec. no chciałbym posklejać ale się nie da.. Odpowiedz Link
frida2 Re: śniło mi się..... 09.02.05, 18:17 Śniły mi się robale, mnóstwo robali. Muszę sprawdzić w senniku co to oznacza. Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: śniło mi się..... 16.02.05, 16:02 małe pieski maluteńkie takie tyci tyci Odpowiedz Link
ennie_adams Re: śniło mi się..... 16.02.05, 17:47 A ja byłam taka wykończona i spaliśmy we trójkę na jednoosobowym łóżku, że nie wiem, czy w ogóle spałam i mi się coś śniło na nowym miejscu. Podobno się sprawdza. A może to i lepiej... Odpowiedz Link
frida2 Re: śniło mi się..... 19.02.05, 11:08 Śnił mi się egzamin, który czeka mnie w czwartek. To było koszmarne Odpowiedz Link
sloggi Re: śniło mi się..... 25.02.05, 21:48 O Żebrowskim: film.onet.pl/0,0,1059685,plotki.html Odpowiedz Link
sloggi Re: śniło mi się..... 27.02.05, 19:50 Położyłem się na godzinę i obudziłem się jakiś wystraszony, serce waliło mi jak młot. Nie dobrze, nie potrzebnie się kładłem. Odpowiedz Link
frida2 Re: śniło mi się..... 27.02.05, 21:02 Mi się nic nie śniło, spałam tylko 2 godziny, ale na szczęście od dziś z tym koniec. Odpowiedz Link
frida2 Re: śniło mi się..... 27.02.05, 21:57 Nie. Już tak od tygodnia mam. Dziś będzie inaczej na szczęście. Odpowiedz Link
sloggi Re: śniło mi się..... 27.02.05, 22:31 Mówią, że jak się nic nie śni to organizm nie wypoczywa. Odpowiedz Link
sloggi Re: śniło mi się..... 27.02.05, 22:57 frida2 napisała: > To musi być prawda, mogę potwierdzić. > Zawsze coś mi się śni. Odpowiedz Link
skiela1 Re: śniło mi się..... 03.07.05, 03:15 frida2 napisała: > Że...albo lepiej nie napisze. Jak sie mowi a to trzeba i b) Gadaj! Odpowiedz Link
frida2 Re: śniło mi się..... 03.07.05, 03:17 skiela1 napisała: > Jak sie mowi a to trzeba i b) > Gadaj! Nie, tak sobie tylko podbic w górę chciałam wąteczek Odpowiedz Link
frida2 Re: śniło mi się..... 03.07.05, 03:18 sloggi napisał: > Natychmiast proszę się przyznać. Zmuś mnie Odpowiedz Link
skiela1 Re: śniło mi się..... 03.07.05, 17:46 a mnie sie snily jakies koszmary okropne ...chyba za dlugo spalam Odpowiedz Link
skiela1 Re: śniło mi się..... 03.07.05, 22:36 sloggi napisał: > Murzyn, wielki, umięśniony i nagi. Jego to bym sie akurat nie bala,a w ogole to niektore marza o takim/zetrzy/zeby je ......wachlowal. Ja jechalam autostrada(w realu to tez moj koszmar)i przestalam widziec,jade ale nie wiem gdzie i to uczucie ze na cos wpadne albo na mnie ktos najedzie.Obudzilam sie zlana potem. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: śniło mi się..... 03.07.05, 23:50 Ja nie wiem skąd to się wzieło)) Ale śnił mi się Sloggi,ze przyjechał w gości bo strasznie był głodny Pewnie po drodze miałDD Odpowiedz Link
skiela1 Re: śniło mi się..... 04.07.05, 00:28 czarnaandzia napisała: > Ja nie wiem skąd to się wzieło)) > Ale śnił mi się Sloggi,ze przyjechał w gości bo strasznie był głodny > Pewnie po drodze miałDD On mi sie tez kiedys snil,chlopak ma pecha bo nie dosc ze stara to jeszcze baba,no ale to nie jest istotne.Pamietam,ze oferowalam pomoc ale nie chcial.Mial okulary,ciemna oprawka,wysoki.Tylko wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam jak on wyglada.Sny sa niesamowite. Odpowiedz Link
impostor Re: śniło mi się..... 04.07.05, 03:32 a propos snow... ostatnio czytalem samotnosc w sieci wisniewskiego i powalil mnie tekst: "snilo mi sie ze sie pan powiesil. obudzilem sie uspokojony". (pisze z pamieci). tez trzeba miec talent... Odpowiedz Link
krtysia Re: śniło mi się..... 04.07.05, 09:09 ze uciekam przed morderca do samochodu ,jak weszlam juz do samochodu i zamknelam drzwi ,okazalo sie ze na tylnym siedzeniu jest inny zloczynca...w tym momencie sie obudzilam...( Odpowiedz Link
skiela1 wczoraj snilo mi sie 24.07.05, 05:24 ze Sloggi wywalil mnie z Salonu. co za koszmary jakies,to nieprawda prawda????/ Odpowiedz Link
skiela1 Re: wczoraj snilo mi sie 24.07.05, 05:31 jackussi napisał: > Reczę za Sloggego ,że nie wywalił ) Ale zeby od razu takie koszmary A zreszta kto go tam wie Odpowiedz Link
rafi.raf Re: śniło mi się..... 25.07.05, 13:16 ze mam leciec w kosmos, ale nie polecialem bo mam klaustrofobie... Odpowiedz Link