carrramba 16.02.05, 08:11 "Byłam w Rio, byłam w Baju, miałam bilet na Hawaju.........." i tak się czuję właśnie! nic dodać, nic ująć ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Sygnaturka na gg 16.02.05, 10:31 carrramba napisała: > "Byłam w Rio, byłam w Baju, miałam bilet na Hawaju.........." > > i tak się czuję właśnie! nic dodać, nic ująć ! no mam jeszcze inne w zapasie ! "mysle NIE, to mówię NIE " sama sobie popiszę, a co ! Odpowiedz Link
marcotills Re: Sygnaturka na gg 16.02.05, 10:47 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > "Byłam w Rio, byłam w Baju, miałam bilet na Hawaju.........." > > > > i tak się czuję właśnie! nic dodać, nic ująć ! > no mam jeszcze inne w zapasie ! > > "mysle NIE, to mówię NIE " sama sobie popiszę, a co ! -- Zosia - Samosia Odpowiedz Link
marcotills Sygnaturka na gg to kwiatek w kożuch wpięty... 16.02.05, 10:53 od września ubiegłego roku nie było mnie w gg i nic złego się nie stało Odpowiedz Link
carrramba Re: Sygnaturka na gg to kwiatek w kożuch wpięty. 16.02.05, 10:57 A tam, zaraz samosia. Gdzie to Rio ? Jadę !!!! Odpowiedz Link