jackussi 04.03.05, 18:06 Nie zagladam do Was w ciągu tygodnia. Zaległości częsciowo nadrabiam w czasie weekendu. Pozdrawiam tych co sa tu w Sobote i Niedzielę jcssi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Znowu weekend 04.03.05, 18:12 jackussi napisał: > Nie zagladam do Was w ciągu tygodnia. Zaległości częsciowo nadrabiam w czasie > weekendu. > Pozdrawiam tych co sa tu w Sobote i Niedzielę > jcssi i ja Cię pozdrawim ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Znowu weekend 04.03.05, 18:13 Witaj. Również mam zaległości, idę poczytać, ale zanim to zaparzę kawy. Odpowiedz Link
sloggi Re: Znowu weekend 04.03.05, 18:29 jackussi napisał: > Nie zagladam do Was w ciągu tygodnia. Zaległości częsciowo nadrabiam w czasie > weekendu. > Pozdrawiam tych co sa tu w Sobote i Niedzielę > jcssi Trochę będę, ale całkowicie pozdrawiam. Odpowiedz Link
martuha Re: Znowu weekend 04.03.05, 19:12 Jackussi, dawno Cie nie widzialam. pozdrowka. Odpowiedz Link
groha Re: Znowu weekend 04.03.05, 19:39 jackussi napisał: > Nie zagladam do Was w ciągu tygodnia. Zaległości częsciowo nadrabiam w czasie > weekendu. > Pozdrawiam tych co sa tu w Sobote i Niedzielę > jcssi Jestem, więc czuję się pozdrowiona i pozdrawiam Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: Znowu weekend 04.03.05, 19:49 ja tez sie ciesze na wolne dni. Pomimo ze dzisiaj sie zastanawialam, ze przeciez dopiero co byla sobota....ale to leci .Czas mam na mysli. A my ciagle tacy sami i tacy mlodzi ...pozdrawiam;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
jackussi Re: Znowu weekend 05.03.05, 10:12 alicja-ciekawska napisała: > ja tez sie ciesze na wolne dni. Pomimo ze dzisiaj sie zastanawialam, > ze przeciez dopiero co byla sobota....ale to leci .Czas mam na mysli. > A my ciagle tacy sami i tacy mlodzi ...pozdrawiam;DDDDDDDDDD Tak tak samo młodzi jak tydzień temu . Tylko o tydzień starsi. A czas rzaczywiście leci jak oszalały. Przecież niedawno miałem tyle lat co mój syn dzisiaj No to przystępuję do odrabiania tych zaległości ))) Odpowiedz Link