15.03.05, 00:25
Pozdrawiam i zapraszam
tomek
naturysta.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • marcotills Re: Naturyzm 15.03.05, 12:36
      tw76n napisał:

> Pozdrawiam i zapraszam
      > tomek
      > naturysta.blox.pl/html
      --
      jestem naturystą od urodzeniasmile))
      • sloggi Re: Naturyzm 15.03.05, 21:36
        Z tej strony nam się nie dałeś poznać.
        • marcotills Re: Naturyzm 16.03.05, 10:35
          sloggi napisał:

> Z tej strony nam się nie dałeś poznać.
          --
          "połowicznie" na plaży w Rio wink
          • sloggi Re: Naturyzm 16.03.05, 23:35
            Z prawej, czy z lewej?
    • zettrzy Re: Naturyzm 15.03.05, 23:30
      czy makijaz koliduje z naturyzmem?
    • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 16.03.05, 09:52
      Mozna isc samemu do lasku i tam sie rozebrac i polaczyc z przyroda, ale
      paradowanie nago przed OBCYMI ludzmi jest dla mnie nienaturalne.
      • sloggi Re: Naturyzm 16.03.05, 23:37
        narysuj.mi.baranka napisała:

> Mozna isc samemu do lasku i tam sie rozebrac i polaczyc z przyroda, ale
        > paradowanie nago przed OBCYMI ludzmi jest dla mnie nienaturalne.

Czyli wolisz ekshibicjonizm?
        • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 09:39
          Powiedzialam do lasu, nie do parku. Mam na mysli puszcze conajmniej a nie Lasek
          Bielanski.
          • marcotills Re: Naturyzm 17.03.05, 09:42

> Powiedzialam do lasu, nie do parku. Mam na mysli puszcze conajmniej a nie
            Lasek
            >
            > Bielanski.
            --
            nagiej wołanie "na puszczy" wink
            • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 09:46
              Nature z ang. przyroda, chodzi wiec o nagosc wobec przyrody (o stanie sie jej
              czescia i odrzucenie symbolu cywilizacji jakim jest ubranie) a nie wobec obcych
              ludzi smile
          • sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 09:59

> Powiedzialam do lasu, nie do parku. Mam na mysli puszcze conajmniej a nie Lasek
            >
            > Bielanski.

A czy ja napisałem, że do parku?
            Może masz potrzeby na większy obszar leśny?
            • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 10:15
              Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Moja uwaga dotyczyla ludzi paradujacych nago
              przed obcymi w imie "naturyzmu". Poza tym rozbieranie sie na lonie przyrody z
              dala od ludzi nie jest ekshibicjonizmem. Do ekshbicjonizmu potrzebna jest
              widownia.
              • sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 10:28
                Czasami możesz nie być świadoma tej widowni - zapewniam cię.
                • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 10:40
                  Nie wiem czemu uzywasz drugiej osoby. Ja sie nie rozbieram w lesie. Tylko moim
                  zdaniem to jest prawdziwy naturyzm.
                  • sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 11:17

> Nie wiem czemu uzywasz drugiej osoby. Ja sie nie rozbieram w lesie. Tylko moim
                    > zdaniem to jest prawdziwy naturyzm.

Ok.
                    A nudyzm?
                    • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 11:24
                      Czy chcesz abym Ci dala link do dewiacji? wink A tak serio to "naturysci" bywaja
                      okreslani mianem nudystow wlasnie.
                      • sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 11:37
                        Podaj, może na tym linku smile okaże się, że homoseksualizm też jest dewiacją smile))))
                        • narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 12:00
                          Prosze bardzo:
                          www.joemonster.org/article.php?sid=3411&mode=&order=0&thold=0
                          • sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 12:26

> Prosze bardzo:
                            > www.joemonster.org/article.php?sid=3411&mode=&order=0&thold=0

Dla każdego coś dobrego smile
                            • marcotills Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 17:04
                              Netokryptoklonofilia - forma dewiacji występująca u internautów piszących
                              na forum pod wieloma nickami (klonami), czerpiących rozkosz z faktu ukrycia
                              swojej płci. ( odmiana Skatologii forumowej ) wink
                              • vitalia Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 17:11
                                marcotills napisał:

> Netokryptoklonofilia - forma dewiacji występująca u internautów piszących
                                > na forum pod wieloma nickami (klonami), czerpiących rozkosz z faktu ukrycia
                                > swojej płci. ( odmiana Skatologii forumowej ) wink

No właśnie mi się przypomniało,że ta bezpłciowa osoba która tu raz zajrzała
                                już więcej się nie pokazała...Pamiętasz marco..?
                                • marcotills Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 17:33
                                  vitalia napisała:

> marcotills napisał:
                                  >
                                  > > Netokryptoklonofilia - forma dewiacji występująca u internautów piszących
                                  > > na forum pod wieloma nickami (klonami), czerpiących rozkosz z faktu ukryc
                                  > ia
                                  > > swojej płci. ( odmiana Skatologii forumowej ) wink
                                  >
                                  > No właśnie mi się przypomniało,że ta bezpłciowa osoba która tu raz zajrzała
                                  > już więcej się nie pokazała...Pamiętasz marco..?
                                  --
                                  dalibóg nie pamiętam... wink
                                • sloggi Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 20:37
                                  Jaka osoba?
                              • narysuj.mi.baranka Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 22:28
                                Czy to sie nie nazywa po prostu trollizm ? smile
                                • sloggi Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 22:32

> Czy to sie nie nazywa po prostu trollizm ? smile

Mi trollizm kojarzy się z dewiacją na punkcie trolejbusów.
                                  • narysuj.mi.baranka Re: Suplement do listy dewiacji... 18.03.05, 09:42
                                    W takim razie jestem trollistka, poniewaz przezywam ekstaze jadac w Gdyni
                                    trolejbuskiem smile
                                    • sloggi Re: Suplement do listy dewiacji... 18.03.05, 09:59

> W takim razie jestem trollistka, poniewaz przezywam ekstaze jadac w Gdyni
                                      > trolejbuskiem smile

W Gdyni są elegance - polecam jazdę w Lublinie (tego się nie zapomina).
    • marcotills Czy transwestyta może być naturystą ? 17.03.05, 10:49
      Będąc na plaży nudystów chciałby być postrzegany jako kobieta czy mężczyzna ?
      • narysuj.mi.baranka Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 17.03.05, 11:22
        Brawo! smile))
        • vitalia Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 17.03.05, 17:12
          To wszystko zależy od punktu spojrzenia,,,.
          • towita Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 18.03.05, 09:48
            No i masz, pogubiłam się.
            • narysuj.mi.baranka Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 18.03.05, 09:51
              No, to ja rozstrzygnesmile Transwestyta nie moze byc naturysta poniewaz ubranko to
              dla niego podstawa dobrego samopoczucia smile
              • narysuj.mi.baranka A propos ;) 18.03.05, 09:54
                Szukajac stron z wirtualnym wizażem znalazlam cos takiego:
                crossdressing.pl/main.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka