tw76n 15.03.05, 00:25 Pozdrawiam i zapraszam tomek naturysta.blox.pl/html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Re: Naturyzm 15.03.05, 12:36 tw76n napisał: > Pozdrawiam i zapraszam > tomek > naturysta.blox.pl/html -- jestem naturystą od urodzenia)) Odpowiedz Link
marcotills Re: Naturyzm 16.03.05, 10:35 sloggi napisał: > Z tej strony nam się nie dałeś poznać. -- "połowicznie" na plaży w Rio Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 16.03.05, 09:52 Mozna isc samemu do lasku i tam sie rozebrac i polaczyc z przyroda, ale paradowanie nago przed OBCYMI ludzmi jest dla mnie nienaturalne. Odpowiedz Link
sloggi Re: Naturyzm 16.03.05, 23:37 narysuj.mi.baranka napisała: > Mozna isc samemu do lasku i tam sie rozebrac i polaczyc z przyroda, ale > paradowanie nago przed OBCYMI ludzmi jest dla mnie nienaturalne. Czyli wolisz ekshibicjonizm? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 09:39 Powiedzialam do lasu, nie do parku. Mam na mysli puszcze conajmniej a nie Lasek Bielanski. Odpowiedz Link
marcotills Re: Naturyzm 17.03.05, 09:42 narysuj.mi.baranka napisała: > Powiedzialam do lasu, nie do parku. Mam na mysli puszcze conajmniej a nie Lasek > > Bielanski. -- nagiej wołanie "na puszczy" Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 09:46 Nature z ang. przyroda, chodzi wiec o nagosc wobec przyrody (o stanie sie jej czescia i odrzucenie symbolu cywilizacji jakim jest ubranie) a nie wobec obcych ludzi Odpowiedz Link
sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 09:59 narysuj.mi.baranka napisała: > Powiedzialam do lasu, nie do parku. Mam na mysli puszcze conajmniej a nie Lasek > > Bielanski. A czy ja napisałem, że do parku? Może masz potrzeby na większy obszar leśny? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 10:15 Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Moja uwaga dotyczyla ludzi paradujacych nago przed obcymi w imie "naturyzmu". Poza tym rozbieranie sie na lonie przyrody z dala od ludzi nie jest ekshibicjonizmem. Do ekshbicjonizmu potrzebna jest widownia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 10:28 Czasami możesz nie być świadoma tej widowni - zapewniam cię. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 10:40 Nie wiem czemu uzywasz drugiej osoby. Ja sie nie rozbieram w lesie. Tylko moim zdaniem to jest prawdziwy naturyzm. Odpowiedz Link
sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 11:17 narysuj.mi.baranka napisała: > Nie wiem czemu uzywasz drugiej osoby. Ja sie nie rozbieram w lesie. Tylko moim > zdaniem to jest prawdziwy naturyzm. Ok. A nudyzm? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 11:24 Czy chcesz abym Ci dala link do dewiacji? A tak serio to "naturysci" bywaja okreslani mianem nudystow wlasnie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 11:37 Podaj, może na tym linku okaże się, że homoseksualizm też jest dewiacją )))) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Naturyzm 17.03.05, 12:00 Prosze bardzo: www.joemonster.org/article.php?sid=3411&mode=&order=0&thold=0 Odpowiedz Link
sloggi Re: Naturyzm 17.03.05, 12:26 narysuj.mi.baranka napisała: > Prosze bardzo: > www.joemonster.org/article.php?sid=3411&mode=&order=0&thold=0 Dla każdego coś dobrego Odpowiedz Link
marcotills Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 17:04 Netokryptoklonofilia - forma dewiacji występująca u internautów piszących na forum pod wieloma nickami (klonami), czerpiących rozkosz z faktu ukrycia swojej płci. ( odmiana Skatologii forumowej ) Odpowiedz Link
vitalia Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 17:11 marcotills napisał: > Netokryptoklonofilia - forma dewiacji występująca u internautów piszących > na forum pod wieloma nickami (klonami), czerpiących rozkosz z faktu ukrycia > swojej płci. ( odmiana Skatologii forumowej ) No właśnie mi się przypomniało,że ta bezpłciowa osoba która tu raz zajrzała już więcej się nie pokazała...Pamiętasz marco..? Odpowiedz Link
marcotills Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 17:33 vitalia napisała: > marcotills napisał: > > > Netokryptoklonofilia - forma dewiacji występująca u internautów piszących > > na forum pod wieloma nickami (klonami), czerpiących rozkosz z faktu ukryc > ia > > swojej płci. ( odmiana Skatologii forumowej ) > > No właśnie mi się przypomniało,że ta bezpłciowa osoba która tu raz zajrzała > już więcej się nie pokazała...Pamiętasz marco..? -- dalibóg nie pamiętam... Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 22:28 Czy to sie nie nazywa po prostu trollizm ? Odpowiedz Link
sloggi Re: Suplement do listy dewiacji... 17.03.05, 22:32 narysuj.mi.baranka napisała: > Czy to sie nie nazywa po prostu trollizm ? Mi trollizm kojarzy się z dewiacją na punkcie trolejbusów. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Suplement do listy dewiacji... 18.03.05, 09:42 W takim razie jestem trollistka, poniewaz przezywam ekstaze jadac w Gdyni trolejbuskiem Odpowiedz Link
sloggi Re: Suplement do listy dewiacji... 18.03.05, 09:59 narysuj.mi.baranka napisała: > W takim razie jestem trollistka, poniewaz przezywam ekstaze jadac w Gdyni > trolejbuskiem W Gdyni są elegance - polecam jazdę w Lublinie (tego się nie zapomina). Odpowiedz Link
marcotills Czy transwestyta może być naturystą ? 17.03.05, 10:49 Będąc na plaży nudystów chciałby być postrzegany jako kobieta czy mężczyzna ? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 17.03.05, 11:22 Brawo! )) Odpowiedz Link
vitalia Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 17.03.05, 17:12 To wszystko zależy od punktu spojrzenia,,,. Odpowiedz Link
towita Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 18.03.05, 09:48 No i masz, pogubiłam się. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Czy transwestyta może być naturystą ? 18.03.05, 09:51 No, to ja rozstrzygne Transwestyta nie moze byc naturysta poniewaz ubranko to dla niego podstawa dobrego samopoczucia Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka A propos ;) 18.03.05, 09:54 Szukajac stron z wirtualnym wizażem znalazlam cos takiego: crossdressing.pl/main.php Odpowiedz Link