10.04.05, 01:43
Rozpoczynam .
Obserwuj wątek
    • frida2 Re: 93001 10.04.05, 01:45
      Ładna cyferka smile
      • to_man Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:50
        to i ja się dorzucę.
        A do czego zmierzamy?
        • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:52
          to_man napisał:

> A do czego zmierzamy?

Do jeszcze ładniejszej smile
          • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:59
            frida2 napisała:

Do jeszcze ładniejszej smile

---> Myślisz o jakiejś "setce"?
            • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:00
              to_man napisał:

> ---> Myślisz o jakiejś "setce"?

Setce? O jakimś tysiączku, co się będziemy na drobne rozmieniać smile
              • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:02
                frida2 napisała:

Setce? O jakimś tysiączku, co się będziemy na drobne rozmieniać smile

---> Ja mam na myśli jakąś większą setkę. To Ty rozmieniasz na jakieś
                drobiazgi smile
                • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:03
                  to_man napisał:

> ---> Ja mam na myśli jakąś większą setkę.

Czujny jesteś, jak zawsze wink
                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:04
                    frida2 napisała:

Czujny jesteś, jak zawsze wink

---> Tak, szczególnie o tej porze wink
                    • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:06
                      to_man napisał:

> ---> Tak, szczególnie o tej porze wink

Co chcesz? Młoda godzina wink
                      • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:09
                        frida2 napisała:

Co chcesz? Młoda godzina wink

---> Jak miałbym opisać wszystko to, na co ma teraz ochotę przestałaby być taka
                        młoda smile
                        • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:11
                          to_man napisał:

> ---> Jak miałbym opisać wszystko to, na co ma teraz ochotę przestałaby być taka młoda smile

smile)
                          Lubisz takie młode godziny, mam rację?
                          • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:13
                            frida2 napisała:

smile)
                            Lubisz takie młode godziny, mam rację?

---> Oczywiście, czy kiedykolwiek miałem tyle odwagi, by nie przyznać Ci racji?
                            • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:17
                              to_man napisał:

> ---> Oczywiście, czy kiedykolwiek miałem tyle odwagi, by nie przyznać Ci
                              racji?

Nie przypominam sobie.

Sączysz coś?
                              • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:19
                                frida2 napisała:

Nie przypominam sobie.
                                Sączysz coś?

---> I nie można Ci zarzucić, że masz sklerozę wink
                                Nie, nie sączę. Haha, a wyglądam ?
                                • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:25
                                  to_man napisał:

> ---> I nie można Ci zarzucić, że masz sklerozę wink

Mam, ale o tym sza big_grin

> Nie, nie sączę. Haha, a wyglądam ?

Ależ To_manie miałam na myśli herbatkę lub coś podobnego smile

p.s.
                                  ja sączę sok grejfrutowy z odrobinką % smile
                                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:28
                                    frida2 napisała:

p.s.
                                    ja sączę sok grejfrutowy z odrobinką % smile

---> Sza
                                    wiem, czytałem
                                    • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:31
                                      to_man napisał:

> ---> Sza wiem, czytałem

A Ty tak poważnie o suchym dziubku? smile
                                      • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:34
                                        frida2 napisała:

A Ty tak poważnie o suchym dziubku? smile

---> Hihi, mam się już ślinić?
                                        Czy oblizywać na myśl?
                                        Chyba mnie przekonałaś, że jest jeszcze trzecie wyjście wink
                                        • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:37
                                          to_man napisał:

> ---> Hihi, mam się już ślinić?

A co, ząbkujesz? smile

> Czy oblizywać na myśl?

Zależy o czym myślisz.

> Chyba mnie przekonałaś, że jest jeszcze trzecie wyjście wink

Mam siłę perswazji big_grin
                                          • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:52
                                            frida2 napisała:

A co, ząbkujesz? smile

---> Nie zauważyłem niemniej z utęsknieniem czekam na zęby mądrości, więc
                                            może ...wink

Zależy o czym myślisz.

---> Hehe, dlaczego zaraz o czymś? Nie ma już przyjemniejszych tematów wink

Mam siłę perswazji big_grin

---> Tak, jeżeli chodzi o miłe tematy to nie trzeba aż tak wielkich wysiłków.
                                            Spróbuj mnie namówić, żeby sobie nie nalewać więcej smile
                                            • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:58
                                              to_man napisał:

> ---> Nie zauważyłem niemniej z utęsknieniem czekam na zęby mądrości, więc
                                              > może ...wink

Jak te 'mądre' ząbki wychodzą to strasznie dziąsełka bolą smile

> ---> Nie ma już przyjemniejszych tematów wink

Rzuć jakiś smile

> ---> Spróbuj mnie namówić, żeby sobie nie nalewać więcej smile

Nie będę tego czynić, nie lubię pić sama smile
                                              • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:04
                                                frida2 napisała:

Jak te 'mądre' ząbki wychodzą to strasznie dziąsełka bolą smile

---> Chcesz się pochwalić czy ktoś Ci opowiadał? smile))

Rzuć jakiś smile

---> Przyjemniej niż o czymś myśleć o kimś wink

Nie będę tego czynić, nie lubię pić sama smile

---> Przyznaj, boisz się o efekty smile))
                                                • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:09
                                                  to_man napisał:

> ---> Chcesz się pochwalić czy ktoś Ci opowiadał? smile))

Powiem Ci w tajemnicy, że mam jednego na stanie smile

> ---> Przyjemniej niż o czymś myśleć o kimś wink

I tu masz rację smile

> ---> Przyznaj, boisz się o efekty smile))

Ależ skąd smile
                                                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:17
                                                    frida2 napisała:

Powiem Ci w tajemnicy, że mam jednego na stanie smile

---> Hehe, to ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz wink No chyba, że ten jeden to
                                                    z tych zębów mądrości.

I tu masz rację smile

---> I mnie się zdarza?

Ależ skąd smile

---> To spróbuj. Będzie to już nawet wskazane wink
                                                  • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:20
                                                    to_man napisał:

> ---> No chyba, że ten jeden to z tych zębów mądrości.

I tu proszę Ciebie się nie mylisz smile))

> ---> I mnie się zdarza?

Najwidoczniej.

> ---> Będzie to już nawet wskazane wink

No niemożliwe wink
                                                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:27
                                                    frida2 napisała:

I tu proszę Ciebie się nie mylisz smile))

---> Czyli masz jeszcze inne. Ufff, dzięki Bogu!

Najwidoczniej.

---> Liczyłem na rozwinięcie tak ciekawego tematu. Jeszcze masz szansę wink

No niemożliwe wink

---> A jednak. Zaczynam się coraz częsciej uśmiechać wink
                                                  • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:35
                                                    to_man napisał:

> ---> Czyli masz jeszcze inne.

Cały komplet smile

> ---> Jeszcze masz szansę wink

Na sukces?

> ---> Zaczynam się coraz częsciej uśmiechać wink

Cierpisz na postępujący optymizm - taka jest ma diagnoza tongue_out
                                                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:41
                                                    frida2 napisała:

Cały komplet smile

---> Na cały komplet składają się zęby "głupoty" (można je nazwać inaczej?) i -
                                                    koniecznie - CZTERY zęby mądrości

Na sukces?

---> A co - w tej sytuacji - mogłabyś nazwać sukcesem? wink

Cierpisz na postępujący optymizm - taka jest ma diagnoza tongue_out

---> I Ty to nazywasz cierpieniem?
                                                  • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:49
                                                    to_man napisał:

> ---> Na cały komplet składają się zęby "głupoty" i koniecznie - CZTERY zęby mądrości

Mam cały komplet 'głupich' ząbków i niepełną kolekcję 'mądrych', na pewno się ona uzupełni i będzie wszystko jak ma być smile

> ---> A co - w tej sytuacji - mogłabyś nazwać sukcesem? wink

Hmm, to trudne pytanie :0

> ---> I Ty to nazywasz cierpieniem?

To była metafora smile
                                                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:57
                                                    frida2 napisała:

Mamm cały komplet 'głupich' ząbków i niepełną kolekcję 'mądrych', na pewno się
                                                    ona uzupełni i będzie wszystko jak ma być smile

---> Wiedziałem, że w tej kwestii masz pewność wink

Hmm, to trudne pytanie :0

---> Widzę, że odpowiedź jeszcze trudniejsza wink Ale nie zrażaj się tak od razu.

To była metafora smile

---> Meta co? A !!! Meta for a ...
                                                  • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 04:04
                                                    to_man napisał:

> ---> Wiedziałem, że w tej kwestii masz pewność wink

Nie tylko w tej smile

> ---> Widzę, że odpowiedź jeszcze trudniejsza wink Ale nie zrażaj się tak od razu.

Jest 4 nad ranem, wszystko jest trudne smile

> ---> Meta co? A !!! Meta for a ...

for all
                                                    to może ja już odstawię ten soczek wink
                                                  • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 04:15
                                                    frida2 napisała:

Nie tylko w tej smile

---> I jeszcze w tej, że musimy powoli kończyć?

Jest 4 nad ranem, wszystko jest trudne smile

---> Tak, a najtrudniejsze powiedzenie "dobranoc" ?

to może ja już odstawię ten soczek wink

---> To może ja też?
                                                  • frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 04:29
                                                    to_man napisał:

> ---> I jeszcze w tej, że musimy powoli kończyć?

Czytasz w moich myślach.

> ---> a najtrudniejsze powiedzenie "dobranoc" ?

Miłemu interlokutorowi - tak.

> ---> To może ja też?

Więc szklaneczki, kieliszeczki czy co tam jeszcze mamy - z dłoni i powoli zbierajmy zabawki, czas na sen smile
                                                  • to_man Dobranoc 10.04.05, 04:30
                                                    Dziękuję, że pozwalasz czytać w swoich myślach wink
                                                  • frida2 Re: Dobranoc 10.04.05, 04:33
                                                    to_man napisał:

> Dziękuję, że pozwalasz czytać w swoich myślach wink

wink

Spokojnej nocy smile
                                                  • to_man Re: Dobranoc 10.04.05, 04:35
                                                    Dziękuję. Również spokoju i pobudki z nadmiaru snu wink
                                                  • frida2 Re: Dobranoc 10.04.05, 04:37
                                                    Snu nigdy za wiele smile
                                                    Dobranoc To_manie smile
        • vitalia Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:53
          Witaj to_man ,,kope lat..
          • to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:58
            vitalia napisała:

Witaj to_man ,,kope lat..

---> No tacy starzy to jeszcze nie jesteśmy wink
            • vitalia Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:08
              No, aż tak żle nie jest jak się jeszcze po nickach poznajemy.
    • tomek854 Re: 93001 10.04.05, 01:56
      aha. A 9+3+0+1 = 13. To musi być znak!
      • vitalia Re: 93001 10.04.05, 01:58
        No co Ty z tymi znakami ?
        • tomek854 Re: 93001 10.04.05, 02:48
          Ja nic. Ja tylko sie nabijam z innych złośliwie tongue_out Ale do nikogo kokretnego nie piję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka