frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:52 to_man napisał: > A do czego zmierzamy? Do jeszcze ładniejszej Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:59 frida2 napisała: Do jeszcze ładniejszej ---> Myślisz o jakiejś "setce"? Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:00 to_man napisał: > ---> Myślisz o jakiejś "setce"? Setce? O jakimś tysiączku, co się będziemy na drobne rozmieniać Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:02 frida2 napisała: Setce? O jakimś tysiączku, co się będziemy na drobne rozmieniać ---> Ja mam na myśli jakąś większą setkę. To Ty rozmieniasz na jakieś drobiazgi Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:03 to_man napisał: > ---> Ja mam na myśli jakąś większą setkę. Czujny jesteś, jak zawsze Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:04 frida2 napisała: Czujny jesteś, jak zawsze ---> Tak, szczególnie o tej porze Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:06 to_man napisał: > ---> Tak, szczególnie o tej porze Co chcesz? Młoda godzina Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:09 frida2 napisała: Co chcesz? Młoda godzina ---> Jak miałbym opisać wszystko to, na co ma teraz ochotę przestałaby być taka młoda Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:11 to_man napisał: > ---> Jak miałbym opisać wszystko to, na co ma teraz ochotę przestałaby być taka młoda ) Lubisz takie młode godziny, mam rację? Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:13 frida2 napisała: ) Lubisz takie młode godziny, mam rację? ---> Oczywiście, czy kiedykolwiek miałem tyle odwagi, by nie przyznać Ci racji? Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:17 to_man napisał: > ---> Oczywiście, czy kiedykolwiek miałem tyle odwagi, by nie przyznać Ci racji? Nie przypominam sobie. Sączysz coś? Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:19 frida2 napisała: Nie przypominam sobie. Sączysz coś? ---> I nie można Ci zarzucić, że masz sklerozę Nie, nie sączę. Haha, a wyglądam ? Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:25 to_man napisał: > ---> I nie można Ci zarzucić, że masz sklerozę Mam, ale o tym sza > Nie, nie sączę. Haha, a wyglądam ? Ależ To_manie miałam na myśli herbatkę lub coś podobnego p.s. ja sączę sok grejfrutowy z odrobinką % Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:28 frida2 napisała: p.s. ja sączę sok grejfrutowy z odrobinką % ---> Sza wiem, czytałem Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:31 to_man napisał: > ---> Sza wiem, czytałem A Ty tak poważnie o suchym dziubku? Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:34 frida2 napisała: A Ty tak poważnie o suchym dziubku? ---> Hihi, mam się już ślinić? Czy oblizywać na myśl? Chyba mnie przekonałaś, że jest jeszcze trzecie wyjście Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:37 to_man napisał: > ---> Hihi, mam się już ślinić? A co, ząbkujesz? > Czy oblizywać na myśl? Zależy o czym myślisz. > Chyba mnie przekonałaś, że jest jeszcze trzecie wyjście Mam siłę perswazji Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:52 frida2 napisała: A co, ząbkujesz? ---> Nie zauważyłem niemniej z utęsknieniem czekam na zęby mądrości, więc może ... Zależy o czym myślisz. ---> Hehe, dlaczego zaraz o czymś? Nie ma już przyjemniejszych tematów Mam siłę perswazji ---> Tak, jeżeli chodzi o miłe tematy to nie trzeba aż tak wielkich wysiłków. Spróbuj mnie namówić, żeby sobie nie nalewać więcej Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:58 to_man napisał: > ---> Nie zauważyłem niemniej z utęsknieniem czekam na zęby mądrości, więc > może ... Jak te 'mądre' ząbki wychodzą to strasznie dziąsełka bolą > ---> Nie ma już przyjemniejszych tematów Rzuć jakiś > ---> Spróbuj mnie namówić, żeby sobie nie nalewać więcej Nie będę tego czynić, nie lubię pić sama Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:04 frida2 napisała: Jak te 'mądre' ząbki wychodzą to strasznie dziąsełka bolą ---> Chcesz się pochwalić czy ktoś Ci opowiadał? )) Rzuć jakiś ---> Przyjemniej niż o czymś myśleć o kimś Nie będę tego czynić, nie lubię pić sama ---> Przyznaj, boisz się o efekty )) Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:09 to_man napisał: > ---> Chcesz się pochwalić czy ktoś Ci opowiadał? )) Powiem Ci w tajemnicy, że mam jednego na stanie > ---> Przyjemniej niż o czymś myśleć o kimś I tu masz rację > ---> Przyznaj, boisz się o efekty )) Ależ skąd Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:17 frida2 napisała: Powiem Ci w tajemnicy, że mam jednego na stanie ---> Hehe, to ładnie wyglądasz jak się uśmiechasz No chyba, że ten jeden to z tych zębów mądrości. I tu masz rację ---> I mnie się zdarza? Ależ skąd ---> To spróbuj. Będzie to już nawet wskazane Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:20 to_man napisał: > ---> No chyba, że ten jeden to z tych zębów mądrości. I tu proszę Ciebie się nie mylisz )) > ---> I mnie się zdarza? Najwidoczniej. > ---> Będzie to już nawet wskazane No niemożliwe Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:27 frida2 napisała: I tu proszę Ciebie się nie mylisz )) ---> Czyli masz jeszcze inne. Ufff, dzięki Bogu! Najwidoczniej. ---> Liczyłem na rozwinięcie tak ciekawego tematu. Jeszcze masz szansę No niemożliwe ---> A jednak. Zaczynam się coraz częsciej uśmiechać Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:35 to_man napisał: > ---> Czyli masz jeszcze inne. Cały komplet > ---> Jeszcze masz szansę Na sukces? > ---> Zaczynam się coraz częsciej uśmiechać Cierpisz na postępujący optymizm - taka jest ma diagnoza Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:41 frida2 napisała: Cały komplet ---> Na cały komplet składają się zęby "głupoty" (można je nazwać inaczej?) i - koniecznie - CZTERY zęby mądrości Na sukces? ---> A co - w tej sytuacji - mogłabyś nazwać sukcesem? Cierpisz na postępujący optymizm - taka jest ma diagnoza ---> I Ty to nazywasz cierpieniem? Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:49 to_man napisał: > ---> Na cały komplet składają się zęby "głupoty" i koniecznie - CZTERY zęby mądrości Mam cały komplet 'głupich' ząbków i niepełną kolekcję 'mądrych', na pewno się ona uzupełni i będzie wszystko jak ma być > ---> A co - w tej sytuacji - mogłabyś nazwać sukcesem? Hmm, to trudne pytanie :0 > ---> I Ty to nazywasz cierpieniem? To była metafora Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 03:57 frida2 napisała: Mamm cały komplet 'głupich' ząbków i niepełną kolekcję 'mądrych', na pewno się ona uzupełni i będzie wszystko jak ma być ---> Wiedziałem, że w tej kwestii masz pewność Hmm, to trudne pytanie :0 ---> Widzę, że odpowiedź jeszcze trudniejsza Ale nie zrażaj się tak od razu. To była metafora ---> Meta co? A !!! Meta for a ... Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 04:04 to_man napisał: > ---> Wiedziałem, że w tej kwestii masz pewność Nie tylko w tej > ---> Widzę, że odpowiedź jeszcze trudniejsza Ale nie zrażaj się tak od razu. Jest 4 nad ranem, wszystko jest trudne > ---> Meta co? A !!! Meta for a ... for all to może ja już odstawię ten soczek Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 04:15 frida2 napisała: Nie tylko w tej ---> I jeszcze w tej, że musimy powoli kończyć? Jest 4 nad ranem, wszystko jest trudne ---> Tak, a najtrudniejsze powiedzenie "dobranoc" ? to może ja już odstawię ten soczek ---> To może ja też? Odpowiedz Link
frida2 Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 04:29 to_man napisał: > ---> I jeszcze w tej, że musimy powoli kończyć? Czytasz w moich myślach. > ---> a najtrudniejsze powiedzenie "dobranoc" ? Miłemu interlokutorowi - tak. > ---> To może ja też? Więc szklaneczki, kieliszeczki czy co tam jeszcze mamy - z dłoni i powoli zbierajmy zabawki, czas na sen Odpowiedz Link
frida2 Re: Dobranoc 10.04.05, 04:33 to_man napisał: > Dziękuję, że pozwalasz czytać w swoich myślach Spokojnej nocy Odpowiedz Link
to_man Re: Dobranoc 10.04.05, 04:35 Dziękuję. Również spokoju i pobudki z nadmiaru snu Odpowiedz Link
to_man Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 01:58 vitalia napisała: Witaj to_man ,,kope lat.. ---> No tacy starzy to jeszcze nie jesteśmy Odpowiedz Link
vitalia Re: Naprawdę ładna :) 10.04.05, 02:08 No, aż tak żle nie jest jak się jeszcze po nickach poznajemy. Odpowiedz Link
tomek854 Re: 93001 10.04.05, 02:48 Ja nic. Ja tylko sie nabijam z innych złośliwie Ale do nikogo kokretnego nie piję Odpowiedz Link