candycandy 13.04.05, 18:54 Z resztą wszystko dziś wolno łazi Serwer sieciowy w pracy też spowalniał z częstotliwością 5-minutową. Jedyne co fajne, to spokojnie nostalgiczny zachód słońca... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 19:04 candycandy napisała: > Z resztą wszystko dziś wolno łazi Serwer sieciowy w pracy też spowalniał z > częstotliwością 5-minutową. Jedyne co fajne, to spokojnie nostalgiczny zachód > słońca... > Ja uwazam, ze ludzie poczuli wiosne i tylko taki zdechlak jak ja, przed kompem siedzi) Odpowiedz Link
carrramba Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 19:12 candycandy napisała: > No to pozdrawiam krewniaczkę! ) > Odpowiedz Link
marcotills Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 20:10 Widziałem kiedyś humor rysunkowy w Hustlerze: On leży w łóżku przykryty kołdrą po sam czubek nosa i ma niewyraźną minę, ona siedzi naga na krawędzi tego łóżka łóżka i mówi: - I ciasto mi dzisiaj też opadło(( Odpowiedz Link
groha Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 21:05 Zdechlaczkom życzę szybkiego powrotu do pełnego zdrowia) Aaaa! Marco! Jakże mi brakowało Twojego błyskotliwego poczucia humoru)) Odpowiedz Link
marcotills Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 21:38 groha napisała: > Zdechlaczkom życzę szybkiego powrotu do pełnego zdrowia) > Aaaa! Marco! Jakże mi brakowało Twojego błyskotliwego poczucia humoru)) -- Witaj Grażynko:} Smutny czas nastał i ciężko z "doła" się wydostać(( Pamiętam jednak, że w czepku się urodziłem i nie tracę nadziei Odpowiedz Link
groha Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 21:58 Nie trać, nie trać Jak jest dołek, to znaczy, że zaraz będzie górka A śmiech, nawet gdy chwilowo osłabi, to w rezultacie - dodaje sił. Odpowiedz Link
carrramba Re: Ślimak nie forum! 13.04.05, 22:00 Kiedyś ktoś Cię udusi /i co będzie z lodami w Vancouver)?/ Odpowiedz Link
marcotills Re: Ślimak nie forum! 14.04.05, 11:26 carrramba napisała: > Kiedyś ktoś Cię udusi /i co będzie z lodami w Vancouver)?/ -- to może wcześniej umówmy się na lody w Warszawie? Odpowiedz Link
candycandy Re: Ślimak nie forum! 14.04.05, 18:55 Nie piszcie o lodach, bo mam wyrzuty sumienia przez imć pana Grycana - robi takie pyszne, że wczoraj zgrzeszyłam czekoladowymi i waniliowymi Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Ślimak nie forum! 14.04.05, 19:01 Kiedyś grzeszyłam wyłącznie lodami sorbetowe, bo uważałam, że sorbet to grzech powszedni, zwykłe lody - śmiertelny ale jesli już grzeszyć to tylko czekolada i wanilia! Odpowiedz Link
candycandy Re: Ślimak nie forum! 14.04.05, 19:42 A orzechem włoskim? laskowym? tiramisu? stracatellą? oj, więcej grzechów nie pamiętam! Odpowiedz Link